- Konu Sahibi Miniveronikaa
-
Teşekkür ederim yarın göstereceğim sonuçlarıSizin çokda düşük değil ama doktor değerin düşük olduğunu düşünürse ilaç verir yanlış bilmiyorsam estroferm olması lazım bende kullandım
Evet endişelenmeyin benim adetin 2. Günü 24 çıkan değerim yumurtlama zamanı 228 oldu yumurta büyüdükçe içinden östrojen salgılanıyor değer artıyorAdetin ikinci günü değerin bu şekilde çıkması normalmiş
Değerleriniz bence maşaAllah çok iyi. Günde 1 bardak adaçayı içebilirsiniz gebelik şüphesi olmadığı zamanlardaTeşekkür ederim yarın göstereceğim sonuçlarıinternette baktığımda yumurta kalitesinin azlığı, erken menapoz gibi şeyler okuyunca endişelendim
Benim de böyle çıktı ama bişey demedilerCanım benimde düşük çıktı. E2 <13 olarak gözüküyordu. Doktor sadece e2 sebebiyle infertilite kliniğine yönlendirdi. Orada amh testi yapıldı yumurtalık rezervini değerlendirmek için. Sonuç iyi çıkınca doktor e2 nin üstünde hiç durmadı bile. Bende tam anlayamadım. İlaç kullanmaya falan başladın mı?
Benim de böyle çıktı ama bişey demediler
Ne zaman bakılmıştı canım hormonuna. Kadın öyle bir tepki verdi ki dondum kaldım korkudan. Hamilelik yaşadın mı hiçBenim de böyle çıktı ama bişey demediler
Yok bende hamile kalamıyorumNe zaman bakılmıştı canım hormonuna. Kadın öyle bir tepki verdi ki dondum kaldım korkudan. Hamilelik yaşadın mı hiç
Yaa rabbim inşAllah bizlere güzel haberler duymayı nasip etsin. Ne zamandır deniyorsunuzYok bende hamile kalamıyorum
2 yıl olcak neredeyse 20 ay olduYaa rabbim inşAllah bizlere güzel haberler duymayı nasip etsin. Ne zamandır deniyorsunuz
Adetin hangi günü bakıldı acaba? Adetin ilk günlerinde düşük çıkıyor sanırım bence tek başına yeterli bir sebep olmayabilir yine de doktorunuza danışın tabi ki. Doktorum diğer değerlerle beraber bakınca normal dedi banaCanım benimde düşük çıktı. E2 <13 olarak gözüküyordu. Doktor sadece e2 sebebiyle infertilite kliniğine yönlendirdi. Orada amh testi yapıldı yumurtalık rezervini değerlendirmek için. Sonuç iyi çıkınca doktor e2 nin üstünde hiç durmadı bile. Bende tam anlayamadım. İlaç kullanmaya falan başladın mı?
Bilinen bir nedeni var mı peki sebep nedir2 yıl olcak neredeyse 20 ay oldu
Adetimin 2. günü bakıldı bu şekilde çıktı. Daha sonra 3. günü yine bakıldı bu şekilde çıktı. İnfertilite kliniğine gittiğimde doktor bi takviye verdi ama alsanda olur almasanda olur dedi. yine de sadece bu yüzden hamile kalamıyormuşum gibi korku olduAdetin hangi günü bakıldı acaba? Adetin ilk günlerinde düşük çıkıyor sanırım bence tek başına yeterli bir sebep olmayabilir yine de doktorunuza danışın tabi ki. Doktorum diğer değerlerle beraber bakınca normal dedi bana
1 gün arayla bakılmasınu doktor mu istemişti ? 1 günde belki farketmeyebilir ovulasyon zamanı tekrar yaptırabilirsinizAdetimin 2. günü bakıldı bu şekilde çıktı. Daha sonra 3. günü yine bakıldı bu şekilde çıktı. İnfertilite kliniğine gittiğimde doktor bi takviye verdi ama alsanda olur almasanda olur dedi. yine de sadece bu yüzden hamile kalamıyormuşum gibi korku oldu
Bencede fark etmez haklısın. İlk gittiğim doktor düşük bularak yönlendirdiği doktor tekrardan ertesi gün bütün değerlerime baktı. Farklı olarak AMH testime bakıldı. Bi sorun teşkil etseydi herhalde ilaç falan verirdi dimi ya1 gün arayla bakılmasınu doktor mu istemişti ? 1 günde belki farketmeyebilir ovulasyon zamanı tekrar yaptırabilirsiniz
Evet canım verirdi sadece tek değere bakarak yorum yapmıyorlar ki bence gününde olduğu için normal bile sayılabilirBencede fark etmez haklısın. İlk gittiğim doktor düşük bularak yönlendirdiği doktor tekrardan ertesi gün bütün değerlerime baktı. Farklı olarak AMH testime bakıldı. Bi sorun teşkil etseydi herhalde ilaç falan verirdi dimi ya
Ozaman ikimizde çoook çok güzel haberler alırız yakın zamanda hayırlısıyla canımEvet canım verirdi sadece tek değere bakarak yorum yapmıyorlar ki bence gününde olduğu için normal bile sayılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?