E2 düşüklüğü hamileliğe engel olur mu?

Miniveronikaa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
743
618
303
Konya
Gebelik düşünmeye başladığım için öncesinde hormonlarıma baktırmak istedim. Bugün tahlil sonuçlarım çıktı adetin 2. Günü verdim kan. Yarın doktora göstereceğim ama buraya sa atmak istedim acaba e2 düşüklüğü tek başına engel olur mu yoksa adetin 2. Günü olduğu için mi düşük çıktı bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_6924.webp
    30 KB · Görüntüleme: 75
Sizin çokda düşük değil ama doktor değerin düşük olduğunu düşünürse ilaç verir yanlış bilmiyorsam estroferm olması lazım bende kullandım

Sizin çokda düşük değil ama doktor değerin düşük olduğunu düşünürse ilaç verir yanlış bilmiyorsam estroferm olması lazım bende kullandım
Teşekkür ederim yarın göstereceğim sonuçları internette baktığımda yumurta kalitesinin azlığı, erken menapoz gibi şeyler okuyunca endişelendim

Teşekkür ederim yarın göstereceğim sonuçları internette baktığımda yumurta kalitesinin azlığı, erken menapoz gibi şeyler okuyunca endişelendim
Değerleriniz bence maşaAllah çok iyi. Günde 1 bardak adaçayı içebilirsiniz gebelik şüphesi olmadığı zamanlarda adaçayı östrojen hormonunu iyi destekler

Canım benimde düşük çıktı. E2 <13 olarak gözüküyordu. Doktor sadece e2 sebebiyle infertilite kliniğine yönlendirdi. Orada amh testi yapıldı yumurtalık rezervini değerlendirmek için. Sonuç iyi çıkınca doktor e2 nin üstünde hiç durmadı bile. Bende tam anlayamadım. İlaç kullanmaya falan başladın mı?

Benim de böyle çıktı ama bişey demediler

Adetin hangi günü bakıldı acaba? Adetin ilk günlerinde düşük çıkıyor sanırım bence tek başına yeterli bir sebep olmayabilir yine de doktorunuza danışın tabi ki. Doktorum diğer değerlerle beraber bakınca normal dedi bana

Adetimin 2. günü bakıldı bu şekilde çıktı. Daha sonra 3. günü yine bakıldı bu şekilde çıktı. İnfertilite kliniğine gittiğimde doktor bi takviye verdi ama alsanda olur almasanda olur dedi. yine de sadece bu yüzden hamile kalamıyormuşum gibi korku oldu

1 gün arayla bakılmasınu doktor mu istemişti ? 1 günde belki farketmeyebilir ovulasyon zamanı tekrar yaptırabilirsiniz

1 gün arayla bakılmasınu doktor mu istemişti ? 1 günde belki farketmeyebilir ovulasyon zamanı tekrar yaptırabilirsiniz
Bencede fark etmez haklısın. İlk gittiğim doktor düşük bularak yönlendirdiği doktor tekrardan ertesi gün bütün değerlerime baktı. Farklı olarak AMH testime bakıldı. Bi sorun teşkil etseydi herhalde ilaç falan verirdi dimi ya

Evet canım verirdi sadece tek değere bakarak yorum yapmıyorlar ki bence gününde olduğu için normal bile sayılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…