- Konu Sahibi EU2
-
kızlar tedavim iptal oldu,bugün 1500 çıktı,bu sefer de çok düştüğü için yumurtaların vaktinin geçtiğini riske atmamak gerektiğini söyleyip bir daha ki aya erteleyelim demiş dr.,çok ama çok üzgünüm bu 3. oldu umutlarım tükendi artık,iki gündür ağlamaktan bihal oldum,
bana düşmesi için ilaç vermedi,sadece iğneyi kesti,düzenli iniş çıkışları kontrol edip sonra dozu düşürdü,sonra da bıraktırdı iğneyi,
polikistik over sayılırmışım hormon ilaçlarına aşırı tepki verdiğim için,bugün hemşire umudunu kesme,senin gibi hastalar 4. ,5. de hamile kalıyor dedi,demek ki benden baştan beri umutsuzmuş,ben boş hayallere kapılmışım,
ama bunun bir yolu yok diyorlar,ben anlamıyorum,ilaçsız tüp bebek yöntemini uygulasınlar ozaman olmaz mı madem hep böyle aşırı tepki vereceğim,of bıktım artık tekrar başlamak istemiyorum,ne yapayım yardım edin lütfen,
selam arkadaşlar,
3. mikrodayım,1. mikroda e2 yüksek çıtığı için kostinge gidildi,yani iğne kesildi,e2 yüksek olunca çatlatma iğnesi yapamiyorlar,senağlamasenağlamasenağlama 5 gün bekledikten sonra düştü,doktorum tutmayabilir demişti,biz de deneyelim dedik ama embriyolar sağlıklı bölünmediğiiçin transfer olmadı,2. de 2 gün kosting oldu bu sefer embriyolar tutunmadı,şimdi de e2 3500 ün altında olması gerekirken 5400 çıktı,ve 3. gün gün,adetin 15. günü,4 günden fazla bekleyince yumoşların kalitesi düşüyormuş,yani yarın son şansım,tedavim iptal olabilir,senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu durumu yaşayan var mı aranızda,yani e2 yüksek çıkıp 4 gün bekletilip transferi olan yada hamile kalan var mı :sm_confused::sm_confused::sm_confused:[/ ha rubacım sende pco varmı bende pco var aşı derecede yumurta var ondan hormonlar yükseliyo hatta doktorum bana takılıyo yumurta cehennemi var burda, yumurta manyağı yaptın bizi diye
selam arkadaşlar,
3. mikrodayım,1. mikroda e2 yüksek çıtığı için kostinge gidildi,yani iğne kesildi,e2 yüksek olunca çatlatma iğnesi yapamiyorlar,senağlamasenağlamasenağlama 5 gün bekledikten sonra düştü,doktorum tutmayabilir demişti,biz de deneyelim dedik ama embriyolar sağlıklı bölünmediğiiçin transfer olmadı,2. de 2 gün kosting oldu bu sefer embriyolar tutunmadı,şimdi de e2 3500 ün altında olması gerekirken 5400 çıktı,ve 3. gün gün,adetin 15. günü,4 günden fazla bekleyince yumoşların kalitesi düşüyormuş,yani yarın son şansım,tedavim iptal olabilir,senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu durumu yaşayan var mı aranızda,yani e2 yüksek çıkıp 4 gün bekletilip transferi olan yada hamile kalan var mı :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
moralini bozma diyeceğim ya ben de sabahtan beri ağlıyorum,sperm azlığı,3. mikroenjeksiyon,yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı başaramadık.inşallah bu sefer olur ama umudum kalmadı ben de bıktım 2 yıllık evliyim 27 yaşındayım,ama bu yıl 3 kez denedik işte,senin kaçıncı
kızlar valla bana doktor ilaç falan vermedi düşmesi için.Menegonu kesince zaten düşer dedi.bide bana hergün test falan yapılmadı malesef.Sadece adetimin 3.günü bakıldı e2ye bide dün.Zaten en azından 2 günde bir bakılsaydı böyle olmazdı ilacın dozu falan düşürülürdü sanırım.yarın düşmemiş olursa nolucak bilmiyorum.yumurtalarda normal boyutuna geldi.4 günden fazlada beklenmiyormuş çatlatmak için.of ya bütün herşey beni buluyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?