• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E2 si düşüp,kahve akıntısı başlayıp yumurtası toplanan iyi çıkan varmı??acill

beysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
162
1
96
Ankara
slm arkadaşlar moralim çok bozuk E2 düştü,kahva akıntım var gittikçe yoğunlaşıyor.Çarşamba yumurtalarım toplancak 2 tane var 19-17.bu durumu yaşayıp yumurtaları embriyosu iyi çıkan varmı acil cevap verin lütfen.şanşım ne merak ediyorum boşa ümitlenmek istemiyorum.

slm arkadaşlar moralim çok bozuk E2 düştü,kahva akıntım var gittikçe yoğunlaşıyor.Çarşamba yumurtalarım toplancak 2 tane var 19-17.bu durumu yaşayıp yumurtaları embriyosu iyi çıkan varmı acil cevap verin lütfen.şanşım ne merak ediyorum boşa ümitlenmek istemiyorum.

Canim bende de oyle bir sorun var maalesef benimkiler de gelismemisti ama senin en az 2 tane gorunuyor.Bildigim kadariyla arkadan gelenler gelismez.Senin Bu arada bende 3 tane yumurta vardi 1i gelisti diger ikisi gelismedi o kadar ignelere ragmen...Umarim seninki farklidir.

Se E2ini yukseltmek icin igne yada hap aliyomusun?Yada tavsiye edecegin bisey varmi??

slm ben gonal f in yanında sonra 2 iğne daha kullandım sanırım birisi onun içindi ismini şuan hatırlayamadım snra bakıp yazarım istersen.sende hiç gelişmedipği içinmi toplanmadı anlamadım?

slm ben gonal f in yanında sonra 2 iğne daha kullandım sanırım birisi onun içindi ismini şuan hatırlayamadım snra bakıp yazarım istersen.sende hiç gelişmedipği içinmi toplanmadı anlamadım?

Ne ldu merak ettim gelistimi yumurtalarin?Benim 1 tane gelisti tam olarak digerleri gelismelerini durdurdu o yuzden opu islemi gerceklesmemisti...

slm benim 2 tane gelişti dün aldılar bugün aradılar ikiside döllenmiş 3 gün sonra iyi olurlarsa dondurulacaklar bu ay endometriumum bozulduğu için kahve akıntım oldu öbür ay verilecek umarım bunlar gercekten benim mucizem olur okadar yasadıklarımdan sonra bu ikisine güvenememiştim bile hiç toplatmayalım demiştim ağladım ağladım ama eşim ısrar etti dr da alalım deneyelim dedi diye.umarım gözyaşlarım diner.hepimizinde dinmesi dileğiyle

slm benim 2 tane gelişti dün aldılar bugün aradılar ikiside döllenmiş 3 gün sonra iyi olurlarsa dondurulacaklar bu ay endometriumum bozu

lduğu için kahve akıntım oldu öbür ay verilecek umarım bunlar gercekten benim mucizem olur okadar yasadıklarımdan sonra bu ikisine güvenememiştim bile hiç toplatmayalım demiştim ağladım ağladım ama eşim ısrar etti dr da alalım deneyelim dedi diye.umarım gözyaşlarım diner.hepimizinde dinmesi dileğiyle

COK AMA COK GECMIS OLSUN.hIC ACIKLAMA YAPMADILAR MI SANA.iLAC FALAN DA MI VERMEDILER.BILIYOSUN BU TAMAMEN STRESTEN KAYNAKLANIYOR. 2 TANE BILE YETER CNM.SADECE 1 YUMURTAYLA OLACAK.ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN.GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUM

COK AMA COK GECMIS OLSUN.hIC ACIKLAMA YAPMADILAR MI SANA.iLAC FALAN DA MI VERMEDILER.BILIYOSUN BU TAMAMEN STRESTEN KAYNAKLANIYOR. 2 TANE BILE YETER CNM.SADECE 1 YUMURTAYLA OLACAK.ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN.GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUM

çok teşekkür ederim eğer yarına kadar güzel giderlerse yarın dondurulacak inşallah olursa hikayemi detaylı anlatırım gerçekten mucize gibi olur ama bizim için.bugüne kadar 25 altında yumurtam hiç olmamıştı ama malesef dondurulacak kadar sayıda ve kalitede embriyo kalmamıştı şimdi 2 tanecikti çok ümitsizdim ama ikiside henüz iyiymiş inşallah herşey yolunda gider dualarını eksik etme lütfen sende.

selam kızlar.ben de ilk tüp denememde böyle kötü bi sürprizle karşılaştım.e2 çok düşüktü.benim de 3-4 tane oldu.ama kaliteleri de kötü çıktı şansıma .1 tanecik bebeğim ben varım anne ,sonunda geldim dedi ...........
sonra 8. haftada kalbi durdu. olmuştu. herşeye dna problemlerine sprm problemlerine rağmen imkansız ,imkan buldu ama olmadı işte.doktor bundan sonra da hemen hemen böyle olur dedi.şimdi kan pıhtılaşması testi yapılacak .inş negatif çıkar da derdimize dert eklenmez.
allah yardımcımız olsun.

selam kızlar.ben de ilk tüp denememde böyle kötü bi sürprizle karşılaştım.e2 çok düşüktü.benim de 3-4 tane oldu.ama kaliteleri de kötü çıktı şansıma .1 tanecik bebeğim ben varım anne ,sonunda geldim dedi ...........
sonra 8. haftada kalbi durdu. olmuştu. herşeye dna problemlerine sprm problemlerine rağmen imkansız ,imkan buldu ama olmadı işte.doktor bundan sonra da hemen hemen böyle olur dedi.şimdi kan pıhtılaşması testi yapılacak .inş negatif çıkar da derdimize dert eklenmez.
allah yardımcımız olsun.

slm teşekkür ederim.anlamadım acaba o e2 düşük olan tedavinden aldıkları 3-4 yumurtadan gebe kaldın onumu kaybettin (çok geçmiş olsun) eğer öyleyse acaba seninde alıp dondurup 1 ay sonramı verdiler.Allah seninde yardımcın olsun umarım hiçbirimize eklenmez yeni dertler ve bunlardanda kurtuluruz inşallah.

slm teşekkür ederim.anlamadım acaba o e2 düşük olan tedavinden aldıkları 3-4 yumurtadan gebe kaldın onumu kaybettin (çok geçmiş olsun) eğer öyleyse acaba seninde alıp dondurup 1 ay sonramı verdiler.Allah seninde yardımcın olsun umarım hiçbirimize eklenmez yeni dertler ve bunlardanda kurtuluruz inşallah.

Selam Beysunasilsin naptin?Lutfen haber ver merak ettim durumunu..

Selam Beysunasilsin naptin?Lutfen haber ver merak ettim durumunu..

slm zeynep teşekkür ederim arayıp sorduğun için,ben geçen ay regl olunca dondurulmuşlarla deneyecektim ama adet olunca dr a gittim 22mm lik kist var dediler 1 ay doğum kontrol hapı sonra gel dediler eğer giderse temmuz sonu gibi sanırım transfer hayırlısıyla ama artık her ay bi bahaneyle erteleniyor biliyorsun.umarım bu stresler son olur.
sen nasılsın umarım hersey yolundadır.
görüşmek üzere hoşçakal.

Back
X