Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar moralim çok bozuk E2 düştü,kahva akıntım var gittikçe yoğunlaşıyor.Çarşamba yumurtalarım toplancak 2 tane var 19-17.bu durumu yaşayıp yumurtaları embriyosu iyi çıkan varmı acil cevap verin lütfen.şanşım ne merak ediyorum boşa ümitlenmek istemiyorum.
slm ben gonal f in yanında sonra 2 iğne daha kullandım sanırım birisi onun içindi ismini şuan hatırlayamadım snra bakıp yazarım istersen.sende hiç gelişmedipği içinmi toplanmadı anlamadım?
slm benim 2 tane gelişti dün aldılar bugün aradılar ikiside döllenmiş 3 gün sonra iyi olurlarsa dondurulacaklar bu ay endometriumum bozu
lduğu için kahve akıntım oldu öbür ay verilecek umarım bunlar gercekten benim mucizem olur okadar yasadıklarımdan sonra bu ikisine güvenememiştim bile hiç toplatmayalım demiştim ağladım ağladım ama eşim ısrar etti dr da alalım deneyelim dedi diye.umarım gözyaşlarım diner.hepimizinde dinmesi dileğiyle
COK AMA COK GECMIS OLSUN.hIC ACIKLAMA YAPMADILAR MI SANA.iLAC FALAN DA MI VERMEDILER.BILIYOSUN BU TAMAMEN STRESTEN KAYNAKLANIYOR. 2 TANE BILE YETER CNM.SADECE 1 YUMURTAYLA OLACAK.ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN.GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUM
selam kızlar.ben de ilk tüp denememde böyle kötü bi sürprizle karşılaştım.e2 çok düşüktü.benim de 3-4 tane oldu.ama kaliteleri de kötü çıktı şansıma .1 tanecik bebeğim ben varım anne ,sonunda geldim dedi ...........
sonra 8. haftada kalbi durdu. olmuştu. herşeye dna problemlerine sprm problemlerine rağmen imkansız ,imkan buldu ama olmadı işte.doktor bundan sonra da hemen hemen böyle olur dedi.şimdi kan pıhtılaşması testi yapılacak .inş negatif çıkar da derdimize dert eklenmez.
allah yardımcımız olsun.
slm teşekkür ederim.anlamadım acaba o e2 düşük olan tedavinden aldıkları 3-4 yumurtadan gebe kaldın onumu kaybettin (çok geçmiş olsun) eğer öyleyse acaba seninde alıp dondurup 1 ay sonramı verdiler.Allah seninde yardımcın olsun umarım hiçbirimize eklenmez yeni dertler ve bunlardanda kurtuluruz inşallah.
Selam Beysunasilsin naptin?Lutfen haber ver merak ettim durumunu..