E2 yüksekliği😞😞

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
713
261
103
E2 değerim yüksek çıktı düşmesi için kür bilen var mı arkadaşlar

Kist nedeniyle yada yumurta büyüdüğü için yüksek çıkabilir.
benim 3. gün e2 74 çıkmıştu bu yüksek kabul edilen bir değer mi
peki? bu arada amh 2,98 fsh:6.93 lh:7,03
tsh2.1 prl :22
22 gün progesteron da 32 idi. her iki over pkolu yaşım 29, bir soruma da daha önce sen yorum yapmiştın sanki :) sence nasıl bu değerler? dün infertilite doktorundan randevum vardı.ilk defa cesaret ettim ön görüşme ama malesef malum deprem sebebiyle eve giremediğimz için şehir değiştrdim ertelemek zorunda kaldım.

Benimde 4 aydirli bekliyorum ki transfer olayım

E2 yükseliyor her ay ne olacak halim bilmiyorum

Benimde 97 cıktı yüksek mi kabul ediliyor adetin 3.günü amaannn usandım ya

Amh fsh çok iyi. Korkulacak bi durumunuz yok zamanınız var. E2 Adetliyken daha düşük olmasi lazım. Pko yüzünden yüksek belkide. Pko olanlarda yumurta çok çıkıyor o yönden tüp bebekte de avantajlı. E2 yüksek olanlarda kist olabilir diyorlar. Birde E2 rezervi düsük olanlarda yüksek çıkıyor ama sizin rezervde sıkıntı yok. Nedeni baska

sanırım pko olmasından dolayı belki de çatlamayan yumurtlar oluyor kiste dönüor benim hep sağ overde basit kistim olurdu bir iki aydır muayenede demediler . benim esasen korkum şı birraz panik atak da var bende . sağ göğsümde hassasiyet var meme ucu acıması özellkkle ve yer yer ağrı oluyor bakıyorum ama bişiy yok elime gelen. daha önce yumurta kist için 6 ay desolet diye bir hap kullanmıştım üç sene oldu ama ondan sonra başladı bu hasasiyet. geçen sene bu ağrı sebebiyle meme ultrasonjna girdim haziran ayında bşy çıkmadı şükür allahıma. meme ucu iltihabı ve prl yükselliği vardı iki adet dostinex kullandım. demem o ki bu e2 yüksekliğinn sebebi göğüs kisti de olbilir mi korkuyorum çok bu konuda doktora randevumda soracaktım ama olmadı iptal etmek zorunda kaldım. zaten panik atağım suan tavan yapmış durumda. o yüzden kendimi rahatlatcak sonuçlar bulmaya çalışıyorum kendimce.

E2 göğüs kisti yuzunden yükselir mi ki sanmıyorum. Zaten E2 nizde çok yüksek değil. Adet ikinci gün bakilsaydi E2 daha düşük çıkabilirdi. Rahat olsun. Herşey gayet güzel görünüyor.

E2 göğüs kisti yuzunden yükselir mi ki sanmıyorum. Zaten E2 nizde çok yüksek değil. Adet ikinci gün bakilsaydi E2 daha düşük çıkabilirdi. Rahat olsun. Herşey gayet güzel görünüyor.
çok sağol 3. gün bakıldı sanki
bi kere internetre baktığımda öyle şeyler okumuştum korkudan okuyamadım kapattım bile hemen. alttan da muayene olmuştum 3. gün büyüyen yumurta falan bahsetmedi doktor kist de demedi belki demeye gerek duymadı. arkasından kan vermiştim zaten . neyse sağlık olsun da gerisi boş diyorum artık. çok teşekkürler yorumların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…