kaç çıktı , kaçoncı gün bakıldıE2 değerim yüksek çıktı düşmesi için kür bilen var mı arkadaşlar
Kist nedeniyle yada yumurta büyüdüğü için yüksek çıkabilir.E2 değerim yüksek çıktı düşmesi için kür bilen var mı arkadaşlar
benim 3. gün e2 74 çıkmıştu bu yüksek kabul edilen bir değer miKist nedeniyle yada yumurta büyüdüğü için yüksek çıkabilir.
130Kaç çıktı canım
130 ikinci günkaç çıktı , kaçoncı gün bakıldı
doktorun yorumu ne oldu peki ? fsh kaç130 ikinci gün
Benimde 4 aydirli bekliyorum ki transfer olayımbenim 3. gün e2 74 çıkmıştu bu yüksek kabul edilen bir değer mi
peki? bu arada amh 2,98 fsh:6.93 lh:7,03
tsh2.1 prl :22
22 gün progesteron da 32 idi. her iki over pkolu yaşım 29, bir soruma da daha önce sen yorum yapmiştın sanki :) sence nasıl bu değerler? dün infertilite doktorundan randevum vardı.ilk defa cesaret ettim ön görüşme ama malesef malum deprem sebebiyle eve giremediğimz için şehir değiştrdim ertelemek zorunda kaldım.
Fsh 15 lerdedoktorun yorumu ne oldu peki ? fsh kaç
çıktı
yani yükselme sebebi ne ki ? stresten de etkileniyor sanırım bu hormon prl gibi,E2 yükseliyor her ay ne olacak halim bilmiyorum
Amh fsh çok iyi. Korkulacak bi durumunuz yok zamanınız var. E2 Adetliyken daha düşük olmasi lazım. Pko yüzünden yüksek belkide. Pko olanlarda yumurta çok çıkıyor o yönden tüp bebekte de avantajlı. E2 yüksek olanlarda kist olabilir diyorlar. Birde E2 rezervi düsük olanlarda yüksek çıkıyor ama sizin rezervde sıkıntı yok. Nedeni baskabenim 3. gün e2 74 çıkmıştu bu yüksek kabul edilen bir değer mi
peki? bu arada amh 2,98 fsh:6.93 lh:7,03
tsh2.1 prl :22
22 gün progesteron da 32 idi. her iki over pkolu yaşım 29, bir soruma da daha önce sen yorum yapmiştın sanki :) sence nasıl bu değerler? dün infertilite doktorundan randevum vardı.ilk defa cesaret ettim ön görüşme ama malesef malum deprem sebebiyle eve giremediğimz için şehir değiştrdim ertelemek zorunda kaldım.
sanırım pko olmasından dolayı belki de çatlamayan yumurtlar oluyor kiste dönüor benim hep sağ overde basit kistim olurdu bir iki aydır muayenede demediler . benim esasen korkum şı birraz panik atak da var bende . sağ göğsümde hassasiyet var meme ucu acıması özellkkle ve yer yer ağrı oluyor bakıyorum ama bişiy yok elime gelen. daha önce yumurta kist için 6 ay desolet diye bir hap kullanmıştım üç sene oldu ama ondan sonra başladı bu hasasiyet. geçen sene bu ağrı sebebiyle meme ultrasonjna girdim haziran ayında bşy çıkmadı şükür allahıma. meme ucu iltihabı ve prl yükselliği vardı iki adet dostinex kullandım. demem o ki bu e2 yüksekliğinn sebebi göğüs kisti de olbilir mi korkuyorum çok bu konuda doktora randevumda soracaktım ama olmadı iptal etmek zorunda kaldım. zaten panik atağım suan tavan yapmış durumda. o yüzden kendimi rahatlatcak sonuçlar bulmaya çalışıyorum kendimce.Amh fsh çok iyi. Korkulacak bi durumunuz yok zamanınız var. E2 Adetliyken daha düşük olmasi lazım. Pko yüzünden yüksek belkide. Pko olanlarda yumurta çok çıkıyor o yönden tüp bebekte de avantajlı. E2 yüksek olanlarda kist olabilir diyorlar. Birde E2 rezervi düsük olanlarda yüksek çıkıyor ama sizin rezervde sıkıntı yok. Nedeni baska
bana 74 e normal dedi doktor canım. sanırım yükseklik baremi daha fazla. senn doktorun ne dedi?Benimde 97 cıktı yüksek mi kabul ediliyor adetin 3.günü amaannn usandım ya
E2 göğüs kisti yuzunden yükselir mi ki sanmıyorum. Zaten E2 nizde çok yüksek değil. Adet ikinci gün bakilsaydi E2 daha düşük çıkabilirdi. Rahat olsun. Herşey gayet güzel görünüyor.sanırım pko olmasından dolayı belki de çatlamayan yumurtlar oluyor kiste dönüor benim hep sağ overde basit kistim olurdu bir iki aydır muayenede demediler . benim esasen korkum şı birraz panik atak da var bende . sağ göğsümde hassasiyet var meme ucu acıması özellkkle ve yer yer ağrı oluyor bakıyorum ama bişiy yok elime gelen. daha önce yumurta kist için 6 ay desolet diye bir hap kullanmıştım üç sene oldu ama ondan sonra başladı bu hasasiyet. geçen sene bu ağrı sebebiyle meme ultrasonjna girdim haziran ayında bşy çıkmadı şükür allahıma. meme ucu iltihabı ve prl yükselliği vardı iki adet dostinex kullandım. demem o ki bu e2 yüksekliğinn sebebi göğüs kisti de olbilir mi korkuyorum çok bu konuda doktora randevumda soracaktım ama olmadı iptal etmek zorunda kaldım. zaten panik atağım suan tavan yapmış durumda. o yüzden kendimi rahatlatcak sonuçlar bulmaya çalışıyorum kendimce.
Bende rezerv azlığı var canımbana 74 e normal dedi doktor canım. sanırım yükseklik baremi daha fazla. senn doktorun ne dedi?
çok sağolE2 göğüs kisti yuzunden yükselir mi ki sanmıyorum. Zaten E2 nizde çok yüksek değil. Adet ikinci gün bakilsaydi E2 daha düşük çıkabilirdi. Rahat olsun. Herşey gayet güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?