E2 yüksekliği😞😞

Bende rezerv azlığı var canım
kaç ki amh ? bir de yaşın kaç canım. inan bana rezerv azlığında artık çok kaliteli
embriyolar elde ediyorlar. olan için de arı sütü ve polen kaliteyi geliştiriyor. istersen bir dene derim doktor kontrolunde

Evet doktorunuzda normal görmüş. İnternette abartiyorlar. Okumamak daha iyi... Ne demek önemli değil

Amh0.40

Denerim arı sütü ve poleni

mutlaka dene, umutsuzluğa da lütfen kapılma. instada alabilceğin doğal satan hesaplar var. inşallah en kısa zamanda dilediğin haberi alırsın
İnşallah canım Allah hepimizede nasip etsin

97 cok mu yüksek kızlar ya doktora daha gitmedim
Valla canım ben bir türlü anlayamadım .ilk tedavide Benim 32 iydi doktor dedi alt sınırda . Tedaviye başladım doktor dedi tüp bebek için 52 olması lazım benimki 72 çıktı tutmadı. İkinci kez tüp Bebeği denedik bu sefer daha yüksek çıktı doktor dedi bekle bu ay . Ben de anlamadım

Merhaba. E2 yi dusurmenin bi yolunu bulabildiniz mi . Benim de cok yuksek çıktı duphaston verdi doktorum A aytug

Merhaba. E2 yi dusurmenin bi yolunu bulabildiniz mi . Benim de cok yuksek çıktı duphaston verdi doktorum A aytug
Yok daha olcturmedim. Bir ay dolmadi ara ara testere dişli aslan pençesi birde hayıt tohumu çayı içiyorum

Yok daha olcturmedim. Bir ay dolmadi ara ara testere dişli aslan pençesi birde hayıt tohumu çayı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…