Bu ay çok rahattım yine yüksek çıktıyani yükselme sebebi ne ki ? stresten de etkileniyor sanırım bu hormon prl gibi,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay çok rahattım yine yüksek çıktıyani yükselme sebebi ne ki ? stresten de etkileniyor sanırım bu hormon prl gibi,
kaç ki amh ? bir de yaşın kaç canım. inan bana rezerv azlığında artık çok kaliteliBende rezerv azlığı var canım![]()
Evet doktorunuzda normal görmüş. İnternette abartiyorlar. Okumamak daha iyi... Ne demek önemli değilçok sağol3. gün bakıldı sanki
bi kere internetre baktığımda öyle şeyler okumuştum korkudan okuyamadım kapattım bile hemen. alttan da muayene olmuştum 3. gün büyüyen yumurta falan bahsetmedi doktor kist de demedi belki demeye gerek duymadı. arkasından kan vermiştim zaten . neyse sağlık olsun da gerisi boş diyorum artık. çok teşekkürler yorumların için
Amh0.40kaç ki amh ? bir de yaşın kaç canım. inan bana rezerv azlığında artık çok kaliteli
embriyolar elde ediyorlar. olan için de arı sütü ve polen kaliteyi geliştiriyor. istersen bir dene derim doktor kontrolunde
Denerim arı sütü ve polenikaç ki amh ? bir de yaşın kaç canım. inan bana rezerv azlığında artık çok kaliteli
embriyolar elde ediyorlar. olan için de arı sütü ve polen kaliteyi geliştiriyor. istersen bir dene derim doktor kontrolunde
mutlaka dene, umutsuzluğa da lütfen kapılma.Amh0.40
İnşallah canım Allah hepimizede nasip etsinmutlaka dene, umutsuzluğa da lütfen kapılma.instada alabilceğin doğal satan hesaplar var. inşallah en kısa zamanda dilediğin haberi alırsın
![]()
Valla canım ben bir türlü anlayamadım .ilk tedavide Benim 32 iydi doktor dedi alt sınırda . Tedaviye başladım doktor dedi tüp bebek için 52 olması lazım benimki 72 çıktı tutmadı. İkinci kez tüp Bebeği denedik bu sefer daha yüksek çıktı doktor dedi bekle bu ay . Ben de anlamadım97 cok mu yüksek kızlar ya doktora daha gitmedim
Diğer adette görüşürüz dedidoktorun yorumu ne oldu peki ? fsh kaç
çıktı
Canım düşünebildin mi değerini ... zaman geçse de dertler aynıDiğer adette görüşürüz dedi