EBE TEYZELERDEN FAYDA GÖRENLER

Böyle hurafelere inanmayın artık ya. Yok neymiş masaj yapıyormuş da hamile kalınıyormuş da da da da. Böyle bir şey olsaydı hekimler yapar, tüp bebek aşılama vs uğraşılmazdı. Anne olmak istiyorsunuz, ama önce aklınızı başınıza toplamanız lazım benden tavsiye.

Böyle hurafelere inanmayın artık ya. Yok neymiş masaj yapıyormuş da hamile kalınıyormuş da da da da. Böyle bir şey olsaydı hekimler yapar, tüp bebek aşılama vs uğraşılmazdı. Anne olmak istiyorsunuz, ama önce aklınızı başınıza toplamanız lazım benden tavsiye.
bu yöntemi savunmadım giden var mı diye sordum fayda gören var mı diye hurafe demişsin büyü mü yaplyr kadın sadece karından damarlara ulaşmaya çalışyr başarıyor ya da başarmıyor. sanırım snin daha düzgün okuyup yorum yapman gerekyrdu.

bu kadına gitsem mi gidenin aynı ay oluyrmuş ama eşim istemyr gitmek öyle deyince de bnm de hevesim kırılyr.ne yapsam bilemedim

Ben büyüden bahsetmedim, asıl siz dikkatli okuyun. Hurafe, inanılmaz - masal anlamlarını da taşır. Bilimsel olarak kanıtlanmamış şeylere inanmamanız sizin yararınıza. İtalik yazdığım cümleler size ait, bir daha okuyun isterseniz. Ben savunmanız üzerine değil inanmamız üzerine bir yorum yaptım ayrıca.

Back
X