Doğuma Hazırlık ebeler ile doğum GİRENLER

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
selam arkadaşlar normal doğum yapmayı planlıyorum yani inşallah son ana kadar bir sorun çıkmassa tabi.
etrafımdaki hemşire olsun doktor olsun sağlıkçı arkadaşlar normal doğum düşünüyorsan ebeleri araştır diyorlar çünkü doktorlardan daha iyi yardımcı oluyorlarmış normal doğumda.gittiğim hastanede ebeler normal doğumu yaptırıyormuş zaten doktorun yapabileceği bişey yokmuş bi anlamda kendi kendine doğuruyormuşsun.bir sorun olursa doktor çağrılıyormuş
sizce ne yapmalıyım??????????????????

arkadaşlar yokmu ebelerle doğuma giren veya duyan ????
yada benim gibi hamile olup bu durumu düşünene siz olsanız doktorsuz doğuma girermisiniz

arkadaşlar yokmu ebelerle doğuma giren veya duyan ????
yada benim gibi hamile olup bu durumu düşünene siz olsanız doktorsuz doğuma girermisiniz

doktorsuz doğum diye bişe yok, benim duyduğum kadarıyla doktor bebeğin başı gözükmeden gelmiyor. tüm sorumluluk onda sonuçta, ya bebeğe bişi olursa. canlarına okurum :47::47::47:

benim gittiğim hastanede öyle doktoruma sordum doğum gece olursa gelecekmisiniz dedim normal doğumu zten ebeler yapıyor eğer bir sorun olursa yani bebek bir türlü gelmiyorsa beni çağırırlar ozaman müdahale ederim dedi:(((((((((((
ooooooffff ben şimdi doğumuma bu kadar az süre kala doktor mu değiştirecem

nöbetci doktor vardır, senin doktorun gece gelmek istememiş olabilir. usulen ben gece gelemem demek istemiştir, sadece ebe olmaz. orda bulunan bi doktor gelir merak etme..

ilk doğumu özellerde dr yaptırıyor devlettede mutlaka nöb dr olması lazım ebeler yaptırıyor yani bir sorun yoksa ebeler doğum yaptırıyor onlarda egitimli unutmayalaım ben ebeye daha çok güveniyorum kadın doğ hop sezeryan....

ilk doğumu özellerde dr yaptırıyor devlettede mutlaka nöb dr olması lazım ebeler yaptırıyor yani bir sorun yoksa ebeler doğum yaptırıyor onlarda egitimli unutmayalaım ben ebeye daha çok güveniyorum kadın doğ hop sezeryan....

aslında ebeler doğuma çok yardımcı oluyor ama ilk doğumum olduğu için çok korkuyorum allah korusun bebeğin çıkış anındaki tek bi hatayı bir ömür telafi edemez o yüzden doktor olmazsa girmem orda doğuma

korkmanıza gerek yok. zaten belli bir açılmadan sonra doğumhanede ebeler yardımcı oluyor. bebeğin başı görününcede doktoru alıyorlar doktor geliyor. talimatlarıyla bebeği doğurtturuyo. ama doktor o anda gelmesede ebeler doğurtturur bundan eminim.

Back
X