Ebeveyn kontrollü bisiklet kullananlar globber mı aldınız

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.873
1.495
63
Selam mizlar

14 aylık kızım için globber tarzı ebeveyn destekli ve mutlaka kilitli sistem (ayağı kalkmak istiyor kilit olmazsa) bisiklet istiyorum.

Globber biraz pahalı geldi.

Bebek arabası değil neticede çocuk içinde yatamayacak, uykusu olmadığı zamanlarda kullanılıyor anladığım kadarı ile markete pazara çıkarken vb.

Taşımasi kolay, çocuk bebek arabasında sıkılıyor daha aktif olabilsin diye düşündüm.

Plastik modeller çok konforlu gelmedi plastik sandalyede oturma hissini bende sevmiyorum çocuk rahatsız olsa da söyleyemez diye istemedim onu.

Ne der acaba kullananlar önerir mi? Başka marka alan var mi?

Belli ki çok kullanılmayacak o nedenle çok pahalı geldi ama eğer gerçekten memnunsanız hak ediyorsa parayı öneriniz ile bende alayım kizlar

Belli ki çok kullanılmayacak o nedenle çok pahalı geldi ama eğer gerçekten memnunsanız hak ediyorsa parayı öneriniz ile bende alayım kizlar
çocuğunuzla gidin o hangisini beğenir bınerse onu alın ama maddi yönden sıkıntım yok diyorsanız ve uzun soluklu kullanırım diyorsanız 7 bine alınabilir .

Yaz bitti oldu , ağustosun yarısı yaz yarısı kış derler çocuğunuz kaç yaşında seneye de kullanabılıcek mısınız ? Yoksa bu yaz bitene dek , saadece çıkıp günde 1 saat hava mı alacak . Söylediğinizde haklısınız üzerinde uyuyamaz edemez yani çok fazla evden uzaklaşmalık bi ürün değil bebegınız küçükse . Benım çocuğum kullanmadı başkalarına gitti Plastık olandan almıştım yıllar önce globber falan bilmezdik

Ben doona ve globber gibi markaların fazlaca abartıldığını düşünüyorum .

Peki mennun musunuz? Almaya değer bir ürün mu? Kullanışlı mı iş görüyor mu? Bir kaç arkadaşım gereksiz falan dedi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…