- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
bugun kandıl duanın en güzeli tanımadıgını kişiye ettigin duaymış..bugun senin için dua edecegim..ve burdaki tüm arkadaslarımdan senın için dua istiyorum..ve senın durumunda olanlar içinde..allahım inşallah sanada anne olma duygusunu en kısa zamanda yaşatır..:Saruboceq:
evet çoğu zaman kendi durumumla ilgili şakalar yaparım aslında ama bilirler hepsi ne kadar çok istediğimi.....geçtiğimiz ocak ayında tüp bebekle hamile kakdım fakat dış gebelik oldu ve ameliyatla aldılar bebeğimi.tam raporum bitti işe döndüm başka bir hemşire arkadaş günü geçmiş tahlil yaptırmaya geldi bana hamile çıktı o kadar üzüldü ve ağladı ki yanımda dedimki hiçmi istemiyordunuz neden doğru düzgün korunmadınız yok dedi istiyoruz aslında ama bir iki ay sonra istiyorduk bu ay olmasını istemiyordum.bu ve bunun gibi birçok olay işte.ben mi fazla abartıyorum yoksa inadına mı yapıyorlar anlamıyorummmmm.Canım senin kırılganlığını hassasiyetini anlayabiliyorum .. Ayrıca çok üzüldüm..
Kendimi bir an senin yerine koydum
Hemşire olsaydım ve arkadaş çevrem durumumu biliyor olsalardı eğer
eften püften şeyler için soru sormalarını yadırgardım senin gibi ..
CADIARZU
Acaba çok mu soğuk kanlısın !! Üzüntünü fazla dışa vurmuyorsan yüzün güleçse
o yüzden de belki çekinmeden sorabileceklerini düşünüyor olabilirler..
Bir de ne yazık ki insanoğlu bir tuhaf olmuş .. bencil- umursamaz- nispet yapmayı sever duruma gelmiş. kötükedihüso
*** Canım İnşallah canı gönülden dilerim ki
Sende muradına kavuşursun ... İnşallah Rabbim sana da hayırlı evlat nasip etsin..
Üzülme ..
rabbim bu berak kandilinin yüzü suyu hürmetine,seninde yüzünü güldürür inşallah...:Saruboceq:
ümitsizliğe kapılmak yok vakti zamanı gelince inşallah o da olacak..
bencede ebe olduğun için soruyorlardır sen yinede sorduklarını cevapla..
evet çoğu zaman kendi durumumla ilgili şakalar yaparım aslında ama bilirler hepsi ne kadar çok istediğimi.....geçtiğimiz ocak ayında tüp bebekle hamile kakdım fakat dış gebelik oldu ve ameliyatla aldılar bebeğimi.tam raporum bitti işe döndüm başka bir hemşire arkadaş günü geçmiş tahlil yaptırmaya geldi bana hamile çıktı o kadar üzüldü ve ağladı ki yanımda dedimki hiçmi istemiyordunuz neden doğru düzgün korunmadınız yok dedi istiyoruz aslında ama bir iki ay sonra istiyorduk bu ay olmasını istemiyordum.bu ve bunun gibi birçok olay işte.ben mi fazla abartıyorum yoksa inadına mı yapıyorlar anlamıyorummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?