Ebru Maternity!!!

zumruti

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
273
1
296
Konya
Arkadaşlar bu bir uyarı mesajıdır. Sizlerin de bildiği gibi bu zamanlarda kıyafet bulmakta zorluk çekiyoruz. Vücudumuzun değişmeye başladığı ve ciddi anlamda kendimiz için alışverişe başladığımız bu dönemde birtakım alışkanlıklarımızı ve güvendiğimiz markaları bırakmak ve yeni markaları denemek zorunda kalıyoruz
İşte ebru markası benim bu zayıflığımı kullanıp beni mağdur eden bir markadır. Siyah bir kumaş pantolonu hem ekonomik hem de kaliteli olarak nerelerden alabileceğimi bilirken mesele hamile pantolonu olunca burayı denedim. hiçbir şekilde iade veya mağduriyetin giderilmesi yönünde bir çalışma yapılmadı üstelik ürün kalitesine göre ciddi bir para ödedim. Ben ekonomik olarak zarara uğradım sizleri de uğramamanız için uyarıyorum.

ben de ebru maternity'den alışveriş yaptım ancak söylediğiniz şekilde bir sorunla karşılaşmadım tüm hamile kıyafetlerinde olduğu gibi fiyatlar normalden biraz daha fazla. internetten aldığım 6 ürün elime ulaştıktan sonra 3 tanesini beden değişilkiği için bir tanesini ise beğenmediğim için iade etmek istedim aradım ve neler yapacağımı çok güzel izah ettiler bugün yeni ürünlerin elime ulaşmasını bekliyorum cuma kargoya veriyoruz diye aradılar. fatura üzerindeki telefon numarasından irtibata geçin derim yardımcı oluyorlar

ben de ebru maternity'den alışveriş yaptım ancak söylediğiniz şekilde bir sorunla karşılaşmadım tüm hamile kıyafetlerinde olduğu gibi fiyatlar normalden biraz daha fazla. internetten aldığım 6 ürün elime ulaştıktan sonra 3 tanesini beden değişilkiği için bir tanesini ise beğenmediğim için iade etmek istedim aradım ve neler yapacağımı çok güzel izah ettiler bugün yeni ürünlerin elime ulaşmasını bekliyorum cuma kargoya veriyoruz diye aradılar. fatura üzerindeki telefon numarasından irtibata geçin derim yardımcı oluyorlar

Beğenmediğiniz ürünü iade edebildiniz mi? Kargolar ödemeli geldiğinde benim gibi hata yapıp kabul etmeyin geri gönderin derim, 5,5 lira tek parça için ödemek zorunda bırakıyorlar malesef hem de ürünü değiştirmeden.

:91:bende 2 kez alışverş yaptım..ikisindede bedenler cuk diye oturdu üstüme..online soruy cevap kısmı var orda irtibata geçmeye çalış çok yardmcı oluyorlar.yeni sezonunada bayıldım bir indirime girsede alsam..ama ben pantolon tarzı şeyleri internetten almıyorum.ya elbise yada bluzları tercih ediyorum..pantolonun üstüne oturması biraz daha zor

vallaha hamileliğimin en cici kıyafetlerini ebrudan alıyorum ben de....online olarak yardımcı oluyorlar...ben kaç kez konuştum...iade durumum hiç olmadı...aldığım giysiler hep oldu üstüme...umarım böyle de devam eder...indirimleri kaçırmamaya çalışıyorum...şirin ciciler aldım vallaha:66:

merhaba bende ebrudan alışveriş yaptım. çok beğendiğim bir pantolonu ve tuniği aldım. tunik tam istediğim gibi oldu üstüme ancak pantolonu değiştirmek istedim. cumartesi kargoya verdim salı elimdeydi tekrardan. kargo hizmeti de çok hızlı bence istediğim gibi de değişmişti ürünüm. müşteri hizmetleriyle görüştüm. istediğiniz ürünü koduyla birlikte sipariş numaranızı belirterek mail atın dedi dediğini yaptım. ptesi akşamı ellerine ulaşan ürünü 1 saat içinde tekrar kargoya verdiler salı öğlede elimdeydi. iade talebinde nasıl davranıyorlar bilmem ama değiştirme olayında çok yardımcı oldular.

gerçekten çok güzel çevrede bulamayacağımız ürünler var o konuda katılıyorum ama mutlaka kalite konusunda dikkatli olun arkadaşlar benim gibi mağdur olmanızı istemem

bende bi tişört ve kot aldım tişörtte bedenleri kalmadığı için para iadesi oldu kottada 1 beden yollamışlar çok komikti ya neyse ilgililer allahtan hemen değişim için gerekenleri söyledilerde yarına hallolacak :) sana noldu zumruti cim

canım ben bi pantolonu iade etmek istedim ilk başta yanlış anlaşılma olmuş, şimdi aldılar iade arzu hanım ilgilendi sağolsun

evet evet bende de anlayışılı ve yardımcı olan bir tavırları vardı :)) ama internet satışında sorunlular biraz stok takibi bilmiyorlar sanırım :)

Back
X