Ebru mu Hüsn-i Hat mı ?

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
merhaba kızlar,

Ebru yada hüsn-i hat kursuna gitmek istiyorum ama ikisi arasında kararsızım , sizce hangisi daha eğlenceli ve keyifli geçer ?

Ayrıca bir de guaj boya resim ve yağlı boya resim branşlarında el becerisi şart mıdır ? benim pek resim yeteneğim yoktur bu branşlara gitsem zorlanır mıyım ?

Bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler :)

Ebruya gitmiştim daha önce çocukluk hayalimdi zaten ve çok güzeldi. ebruyu tavsiye edebilirim. Ancak diğerleri konusunda bir bilgim yok maalesef

tatlım kesinlikle hat derim ben ve Kaligrafi de dene ya ebru alışıliyor zaten ve bence çok profesyonel olamayabilirsin guaj da ama ogrenirsin ama yağlı boya en guzeliiii

Ebru hat sanatına göre daha basittir hat sanatı başlı başına bir keyif ebru denemem oldu ilk seferde yaptım ama hat sanatı daha uğraş verici ve sonuçları mükemmel oluyo ben olsam hat sanatına giderdim

bnm de böyle bir tercih yapmam gerekseydi hat sanatını tercih ederdim. fazlasıyla ilgi çekici ve keyifli gözüküyor

Ebru hat sanatına göre daha basittir hat sanatı başlı başına bir keyif ebru denemem oldu ilk seferde yaptım ama hat sanatı daha uğraş verici ve sonuçları mükemmel oluyo ben olsam hat sanatına giderdim
peki masraflı oluyor mu ?
ikisine de mi gitsem bilemedim şimdi
Ebruuuuu. Ben bayiliyorum ebru sanatiyla yapilan resimlere. Sahsen ben ebruya giderdim
evet ebru çok güzel , hat sanatı da harika

hat sanatı daha masraflı ebru sanatı için kolay öğretici setler bile var netten satılan yani okadr kolay olan bir sanat için kursa gitmeyi pek tercih etmezdim teyzemin kızı hat ustası şuan yurt dışında eğitimler veriyo o yüzden hayranım hat sanatına

hımm öyle mi peki ismek te güzel eğitim veriliyor mu ?

vaaay ne güzel

ismek kursuna gidicem esasında ama ikisine birden zorlanırım sanırım ikisi de ayrı bir uğraş istiyor ve h.içi çalışıyorum , h.sonları gideceğim kursa

O zaman zor olabilir, ki ismekte gideceksen bu yıl birine git bi dahaki yıl diğerine ,ismekte parasal açıdan da çok sıkıntı olmuyo Ebru malzemeleri normalde çok pahalı ama kurs başında para toplanıp ortak alındığından büyük rahatlık oluyo, hüsnü hatta öyledir muhtemelen.. :)

hat daha zor ebruya göre.
ebruda beyinsel olarak çok zorlanmayacağın için rahatlayabilirsin. ancak hat için baya efor harcaman lazım, eğer yorgun bir dönemdeysen ebru derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…