dün ebru şallı bir tv programında metabolizma hızlandırıcı çay tarifi verdi ben bugün başladım sizlerle paylaşmak istedim 1 su bardağı suyu kaynatıp içine 3 adet karanfil atıyosunuz ağzını kapatıp demlenmeye bırakıyosunuz ılınınca içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyosunuz... umarım faydası olur
çünkü bu iş için bir ömür harcamış profesyoneller varken sonradan spor yapmaya başlayıp parayla gidip yurt dışından sertifika alıp sadece popüler biri diye televizyonlarda spor programı yapıyor olması zoruma gidiyor.bazı işler deneyim ister parayla olmaz bu işler daha hareketlerin isimlerini bile doğru söyleyemiyor.sonuç olarak diyorum ki herkes kendi işini yapsın.
dün ebru şallı bir tv programında metabolizma hızlandırıcı çay tarifi verdi ben bugün başladım sizlerle paylaşmak istedim 1 su bardağı suyu kaynatıp içine 3 adet karanfil atıyosunuz ağzını kapatıp demlenmeye bırakıyosunuz ılınınca içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyosunuz... umarım faydası olur