Ebru'nun vitrini :)

Satan kisiye mesaj attim :) Maalesef 100 mesajimiz olmadan özel mesaj gönderemiyoruz. Cevap versin o kisi, bi sekilde özelden msjlasiriz. Mail adreslerimizi veririz birbirimize. Cevap gelsinde :)

Kardesime numaralarini söyleyip oje aldirdim. Ikiside kirmizi aslinda ama birinde pek belli olmuyor. Bu oje markasi hem ucuz hemde cok kaliteli. Tanesi 4 TL'ye geliyor. Sürünce cok güzel duruyor, kötü kadin kirmizisi degil yani.
Iki rengi de bir tirnagima sürdüm görmeniz icin. Pek güzel görünmüyor fotoda maalesef. Renkler aslinda cok kuvvetli. Isik yüzünden böyle oldu sanirim ama yinede aranizda cok begenen olursa bana mesaj atsin veya burdan ulassin. Bi kac kisiye hediye olarak göndermek isterim

Son düzenleme:
Satan kisiye mesaj attim :) Maalesef 100 mesajimiz olmadan özel mesaj gönderemiyoruz. Cevap versin o kisi, bi sekilde özelden msjlasiriz. Mail adreslerimizi veririz birbirimize. Cevap gelsinde :)

kuzucum benimmm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. aşık oldum resmen onlara ay inşallah buraya yolluyolardır. yazın hamile hamile giyerim inşallah:) ne de sevimlii

canim yeni topigin hayirli olsun.ayakkabilarin ve cantalarin cok hos.yeni paylasimlar bekliyoruz.

Bugün ne giydim?
Malum yaz kendini hafiften göstermeye basladi, hafif diyorum cünkü burasi hala cok rüzgarli
Ceket giymek istemedim o yüzden tercihim bunlar oldu:

Bu poncho'yu yine H&M'den aldim 15 TL'ye düsmüstü. Cantayi gecen sene Primark'tan aldim.

Ayrica bugün diyete basladim. Sinav stresinden 3 kilo aldim, onu vermeye caliscam. Bana sans ve sabir dileyin

Son düzenleme:
çantalarının hepsine bayıldım .. tarzında cok güzel canım .. vitrinini takipteyim.. zevkime uyan birini görmek beni cok mutlu etti..bu arada 39 no ayakkabı giyen tek ben degilmişim sevindim

Bugün ne giydim?

Bugün mm.. birazcik özel bir gün, cünkü dogum günüm :) Pek tarzimi yansitmayan biseyler giydim.
Üstümdeki Mango'dan etegimde Zara'dan. Etegim daha bir hafta önce geldi, geldi diyorum cünkü ebay'den aldim. Yani kullanilmis bir etek. Böyle seylerle problemim yok benim. Yeni gibi olan seyleri sirf baskasi bir kac kez giymis diye yapacak biri degilim. Etegin yeni bir etekden farki yok, kumasi cok kaliteli ve kargo dahil 4 Euro yani 8 TL'ye aldim. Daha ne isteyebilirim?

Fotolar biraz karanlik cikti ama etegimin gri oldugu belli oluyordur umarim. Cantamda bir dogum günü hediyesi. Cassette Butik'in Istanbul Dresses Koleksiyonundan. Inanirmisiniz bu canta 200 TL. Ben o parayi bu cantaya hayatta vermezdim Cantaya bakiyorum, fiyatini düsünüyorum biraz:96::96: oluyorum acikcasi. O parayi etmez yani. Of Allahim hediye almisim burda lafini ediyorum.

( ve mariposita burayi okuyorsan henüz haber alamadim.. ama cevap verirler mutlaka :) )

Son düzenleme:
sanirim 40 TL'ye gelir. Ben saticidan haber bekliyorum yurtdisina gönderiyormu diye. Ama 20 Euro gibi tutar, yani 40 TL..

doğum günün kutlu olsun ebrucum. allahım sana nice nice güzel, hayırlı ,sağlıklı yıllar nasip etsin. üstündekiler de çok yakışmış, hayırlı uğurlu olsun. güle güle giy canım. kocaman öpüyorum seni

böle uygun fiyata güzel şeyler alman ne hoş. BEnimde 2. el takıntım yoktur. Yeni gbi dursun temiz olsun yeter. Yeterki üstüme yakışsın. Ama senin gibi böle ucuza şık şeyler bulamam hiç.:2:

Manhattan ve Maybelline ürünlerinde bu hafta %35 indirim yapan bir yer buldum. Üzgünüm yine yurtdisinda:26:. Asiri makyaj yapan biri degilim, ama ne olur ne olmaz yinede stokladim Bence bu sekil fondoten iyi fondoten, hic belli olmuyor bile

Birde dudak bakimi icin bir önerim olacak, Nivea'nin Fruity Shine serisi gercekten harika Hem güzel kokuyor, hem nemlendiriyor üstelik hafifte renk veriyor. Dogal ve güzel oluyor dudaklar.
Ben iki tanesini denedim ve özellikle bu ürün cok hosuma gitti:

Tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayıldımmmmmmm 5 yıldızlık bir topik olmuş .
Zevklerimiz çooook benziyor ,takipçinim bundan sonra

İlk sayfadaki iki çanta ve çiçekli ayakkabıya bayıldım.Yurtdışında iken stok yapın. Türkiye de bu fiyata böyle ürünler galiba bulamazsın.Yada varsada bana denk gelmedi.Hepsini güle güle kullanın.

Güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim .

Bugün promod.com'dan siparis ettigim ürünler geldi. Nerdeyse hicbirini begenmedim, sadece bunu aldim:

Dügmelerin hepsi farkli farkli

( mariposita bana mail adresini özel mesajla gönderebilirmisin :) )

topigin hayirli olsun canim cok guzel olmus
bende yurtdisinda kaldigim icin cantalarini nerden aldigini merak ettim cunku ikinci cantadan bende istiyorumm

Bugün ne giydim?​

Fark etmissinizdir, ben ciceklerle böceklerle kafayi bozmusum, bunu da bugün giydim. Pek belli olmuyor maalesef, biraz(!!!) kirptimda fotoyu :

Ruyamsiin cantayi six magazasindan aldim. Bizim burdaki kapatiyordu 5 euro'ya düsmüstü tanesi. Yeni koleksiyonlari cikmis, belki sezon indirimi uyguluyorlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…