Ebru'nun vitrini :)

Gecen hafta dogum günüm vardi ya haaani. Bu bileklikte hediye olarak geldi. Cok cok cok cok cok sevdim! Renkli renkli taslardan olusuyor.
Fossil'den alinmis :)

Son düzenleme:
Konu içinde link vermek yada başka üyeler üzerinden satış yapmasını sağlamak yasaktır.
Lütfen dikkate alın şimdi düzenledim topiği bi daha olmamasını diliyorum

tarzını çok beğendim..böyle ucuz ve kliteli parçaları bulmak zor iş..yakıştırmışında ..güzellllll...

Uzun zamandir birsey paylasmadim, pek yeni birsey aldigim sayilmaz cünkü ühühü

Kendime yeni bir saat aldim. Yeni saat derken aslinda kendime saat aldim cünkü saatim yoktu. Telefonumu saat olarak kullaniyordum, bu aralarda telefon kullanmadigim icin saatsiz kaldim. Annem zaten bana saat almak istiyordu onu yerine getirdi.

Saat Fossil'in F2 koleksiyonundan. Ben cok sevdim

Çok beğendim saatinizi..İnternetten baktım ama bulamadım fiyatı ne kadar acaba?Ve nereden aldınız?

Çok beğendim saatinizi..İnternetten baktım ama bulamadım fiyatı ne kadar acaba?Ve nereden aldınız?

Orjinal fiyati 79,90 Euro. Ben 22 Euroya alabildim. Gittigidiyor'un orjinal sitesi var ebay.com diye. Orada bulabilirsiniz. F2 gecen senenin koleksiyonu oldugu icin outlet fiyatlarina almaniz mümkün. Maalesef link vermek yasak ama modelin adini verebilirim: ES2577 belki böyle bulabilirsiniz :)

panço yu dehşet ötesi beğendim. bulursam bende alırım izmirde

dun bu cantadan aldim bende hemde 10€ ya

Six'ten mi aldin canim? Ben daha sansliyim 5 Euroya aldim. Ama bizde magaza kapatiyordu ondan öyleydi.
Güle güle kullan :)

Bugün bir kac paylasim daha yapayim. Ben bi süre önce sevgilimden ayrildim ( daha cok yeni). Onun nedenlerini simdi yazmayacagim ama sonuc olarak onun aldigi esyalari yeniliyorum. Yenilemek derken cüzdanimi mesela sevgilimle birlikte almistik. Simdi ben yenisini aldim. Yeni aldigim cüzdan siyah ve kücük olan. Digeri de eskisi :)

Pekte hamaratligim tuttu bu ayrilik seyinden sonra. Hayatimda ilk defa profiterol yaptim ve cok gurur duyuyorum o yüzden resmini koymak istedim

Cok alakali oldu iki resim :))

Bunlar bu yaz giyecegim ayakkabilarin bir kaci. Hepsini kisin ve sonbaharda aldim. 60 TL'lik ayakkabiyi 30 TL'ye alabildim böylece. Veya Deichmann'dan 10 TL'ye aldim en soldakini.

Hepsi daha odamda duruyor. Günes gelsede ayakkabilarim odamdan gitse :)) En cokta botlarimi seviyorum ama. Ama onlari yazin giymeyecegim tabiki :)

bu siyah ayakkabılardan bende alıcam
izmirde özkanlar pazarında gördüm
duruşu çok güzel
altında hafif platform olduğu içinde çok rahat
kotun altına giydiğimde çok tatlı durmuştu
almadığıma pişman oldum şimdi görünce=)

ben şu birnizin 5 birinizin 10 euro ya aldığı çantaya bayıldım ya..nasıl alıyorsunuz bu yabancı sitelerden ben burdaki sitelre bile güvenemiyorum ufff..

Hepsi cok güzel güle güle kullan,

ay heveslendim bende mi böyle bir topik acsam ne süper fikir

Sac renginle cok uyumlu olmus üzerindeki. Ben de bayilirim cicekli böcekli kiyafetlere, cantalara.. Cok masum ve cocuksu bir hava veriyor. Evde milyonlarca elbisem, etegim, sac bandim var böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…