Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canim burnun cok guzel olmus cok yakismis gule gule kullan saglikla insallah.bende tam 1,5 ay oldu önden yandan orantisiz genis hatta ucu yamuk duruyor.doktorum gececek dedim ama birde senden duymak istedim 1,5 ayla 6 ay arasinda fark ne kadar oluyor.ucundaki sisligi hissediyorum ben top gibi agir...bi garip ugusuk gibi bir his.sen ne dersin vallahi bayildim senin burnuna.bende 2 gun sonra yeni resimler ekliyecegim yinede bakarsin bi ama simdide icimi bi rahatlatsan diyorum:))
merhabalar uzun araştırmalarım sonucu yaklaşık olarak 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı
zor bir burnum olduğunu söylediler biraz nefes almada sorun vardı ve de dış
görünüşünden memnun değildim ama allaha şükür stresli günler geçti doktorumu buldum
ameliyattan 6 ay geçti tamamen oturdu artık yeni resimler çekildi şuan albüme koydum
yorumlarsanız sevinirim sizce nasıl olmuş??
merhabalar uzun araştırmalarım sonucu yaklaşık olarak 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı
zor bir burnum olduğunu söylediler biraz nefes almada sorun vardı ve de dış
görünüşünden memnun değildim ama allaha şükür stresli günler geçti doktorumu buldum
ameliyattan 6 ay geçti tamamen oturdu artık yeni resimler çekildi şuan albüme koydum
yorumlarsanız sevinirim sizce nasıl olmuş??
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun yeni daha gerçekten 1.5 ayla 6 ay arasında çok fark oluyor özellikle uç kısmının şişliği geç indiği için çok garip duruyor deliklerde orantısızlık normal bende de oldu o sürede geçicek merak etme:) bekliyorum resimlerini merakla..