Ecopirin,dekort,ve Euthyrox Hamileliğinde Kullanan Var Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar Dr Um Bana Bu Ilaçlari Verdi Tiroid Hormonlarim Veerkeklik Hormonum Biraz Yuksek çiktigi Için Sizlerden Hiç Bu Ilaçlari Kullanan Oldu Mu Lütfen Cvp Yazin Ben Apartmanimd Aki Eczaci Bana Bu Ilaçlarin Gebelik De Kullanilmamsi Gerektiğini Söyledi Ama Bnm Dr Um Verdi Madem Kullanilmamasi Gerekioyr Nedne Verdi Demi Ama Aklim Karişti Ne Yapayim Yaniaraştirdim özellikle Ecopirin I Gebeliğin Son 3 Haftasinda Kullanilmamsi Gerekiyormuş Kesinlikle Ya Neyse Kullanan Varsa Bir Zahmet Yazsin Da Içim Biraz Rahatlasin......

euthyrox kullanıyom canım bende hashimato troidi çıktı.yani bi çeşit guatr diyeyim.tshım yüksek t3-t4 normal çıkınca daha ayrıntılı araştırma yapıldı bu hastalık çıktı.sabah 2 tane atıyom bunun kesinlikle zararı yok kullanmasam zararı oluyo.kullanman gerek bu ilacı kullanmazsan tehlike olur canım

canım euthyrox dan kesinlikle korkma canım sentetik hormondur.hormon eksikliğin varsa vucut bu hormonu dışardan almaya ihtiyaç duyar.özelikle hamilelikte bu hormonlar çoçuğa geçtiği çin kullanman gerekir..ama belli sürelerde dozu ayarlamak için kan verip hormonların normal olmuşmu bakılması gerkir,ona göre dozu ayarlanır canım diğer ilaçlarıda araştır ama dr vermişse zararı yok diye vermişsin eğer aklında bi şüphe varsa özellikle üniversite hastanelerinde endokronoloji bilim dalı var oradaki doktorlara gidebilirsin..buarada senin tsh mı tek yüksek çıktı yada tshın yüksek t3-t4 ün düşükmüydü merak ettim ya ben bu konuları çok araştırdım bunla ilgili bana aklına takılanı sor canım ve bu ilaca hemen başla seninkinin dozu ne bide ben 50 liğinden 2 tane atıyom

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAKLISIN HAYATIM BNDE ARAŞTIRDIM EGER DR UM BU İLAÇALRI VERMESEYDİ DAHA SALAKÇA OLACAKMIŞ BAŞLADIM BENDE İALÇALRIMA ŞÜKÜRLE ROLSUN SAOL YA DR LAR DAHA İYİ BİLİR HANGİ AKILLI DR HASTASINI ATEŞE ATAR DEMİ YANİ BAŞLADIM CANIM KULLNMAYABENDE 50 MG OLANINDAN GÜNDA 1 ADET SABAH KULLANIOYRUM BEBEGİMİN SAGLIGI HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ BENİM İÇİN DR UM BUNLARI UYGUN GÖRMÜŞSE VARDIR BİR BİLDİĞİ HAYATIM OGÜN O KADAR ÇOK HEYECANLIYDIM Kİ TEK BİLDİĞİM ŞEY ŞU:HORMONLARIMIN DR UM TARAFINDAN BEGENİLMEDİĞİ FSH IMDA HİÇ BEGENİLMEDİ SEVMEDİ DR UM DEGERLERİMİ İLAÇ VERDİ O KADAR SAOL SEN BENİM İÇİMİ RAHATLATTIN DİLERİM BİZLER BEBEKELERİMİZİ KUCAGIMIZA ALIRIZ SAGLIKLA HERGÜN ONA 50 ADET AYATEL KÜRSİ OKUYORUM ELİM KARNIMIN AT TARAFINDA ÇOK GÜZEL İBİŞEY DAH BUGÜN TAM 5 HAFTALIK OLDUK TEVZESİ

oy yerim ben onu.canım hiç bişiyi kafaya takma allaha sığın.bende sürekli dua ediyom veren allah alan allah allah bize herşeyin hayırlısını versin canım inş sağlıkla kucağımıza aldığımızıda birbirimize müjdeleriz..buarada en iyisini yapmışın ilaca başlayarak drunu diğer azından okudum onun sayesinde hamiş olmuşun güven önemli tabi drun dediklerini harfi harfine uygula gerisini allah bilir

GALİBA KIZ TEK İLAÇ KULLANAN GEBELER BİZİZ

merhaba,bende aşırı derecede kemik erimesi çıktı doktor her an kırılabilir gençsin şu an anlayamıyorsun dedi.bu denli neden erime olduğunu araştırmaya koyuldular ve tiroidime baktılar kalsiyum fosfor kaçağı var sanırım ve bana da euthyrox ilacı verdiler.hala araştırıyorlar 24 saatlik idrardan bakıcaklar birde.bende yan etkisi varmı bu ilacın die merak ettim mesela kilo aldırıyormu nede olsa hormon ilacı.bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa memnun olurum. tüm hastalara acil şifalar diliyorum...

benim de testosteronum yüksek sanırım bu tiroid den kaynaklanabilirmiş tüylenme problemim falan da var testosteronu düşürmek için hangi ilaçları veriyorlar yan etkisi var mı şuan sivilcelerim için roaccutane kullanıyorum ama sanırım hormonlardan dolayı fayda etmeyecek cilt doktorum bu tedavin bitsin sonra kadın doğuma görün dedi ama kafam karıştı hormonda sorun varsa roaccutane kullanmak ne derece mantıklı sizce?

canım bende .elevit clexan ecoprın eutrox kullnıyoırum ve dun dr degıstırdım cunku etrox yeterlı degılmıs tahhlıl taptık tsh 6,00 cıktı dozajını yuksellttık ınsallah bısey olmaz bebegıme saglıcakla dogar tum hamıslerı rabbım korusun.....

bende gebeliğimin 6.haftasında haşemato troit teşhisi kondu..o zamandan beri 100 mg eutrox alıyorum..artık 27 haftamız bitiyor..Allah hepimze ve bebişlerimizde sağlık versin inş...

kızlar dekort u doktorunuzun sıze vermesındekı sebeb ne ben hamıle degıl bbek ıcın tedavı goruyorum dekort kullanıyorum.ve sebebını bılmıyorum ne ıse yarıyor kılo aldırmaktan baska bu ılac

kızlar dekort u doktorunuzun sıze vermesındekı sebeb ne ben hamıle degıl bbek ıcın tedavı goruyorum dekort kullanıyorum.ve sebebını bılmıyorum ne ıse yarıyor kılo aldırmaktan baska bu ılac

Canm bu yaziyi yazali cok olmus ama bnde gebelik icin tedavi goruyorun.doktor bna serephonw dostinex ve dekort verdi ama dekortu bna niye verdi anlamis degilim.senin isine yaradi mi ve neden kullandigini ogrenebildinmi?

Canm bu yaziyi yazali cok olmus ama bnde gebelik icin tedavi goruyorun.doktor bna serephonw dostinex ve dekort verdi ama dekortu bna niye verdi anlamis degilim.senin isine yaradi mi ve neden kullandigini ogrenebildinmi?

canım erkeklik hormonunu düşürüyormuş o yuzden kullanmışım.biraz işe yarıyor gibi . Alalh yardımcın olsun en kısa zamnda bebğine kavuşursun inşallah

Kızlar 6+6 HAFTALIK gebelik. Tsh 5.9 çıktığından euthyrox 50 mg kullanıyorum 4 gündür. T4 ve anti degerlerim normaldir. Oluyorum mide bulantilarım başladı ilaçtan mi yoksa zamanı mi geldi bilmiyorum.yemek kelimesini duymak bile tiksindiriyor.ama karnim gurulduyor.ekmek yiyorum bastırıyor. Ama çok zormuş gercekten.bu sorunları yaşayan var mı acaba?

Çok aydinlatici bilgilet vermissin bayanlar sağolun..benimde sorum euthyroxla alakalı...ben suan 33haftalik hamileyim

6.ayda başladım bu hapı kullanmaya t4üm biraz düşüktü ama dr bebek olduğu için riske atmdi ve 25 mcglikden başlatti..2 ay 25 devam ettim dün gittim yine düşmüş bebek büyüdükçe ihtiyacı artiyor 75e cikarlim dedi..bende 25lik olduğu için drum 3tane peşpeşe icebilirsin dedi..bende öyle yapmaya başladım...merakim bu yazan arkadaşlar baya eskiymisler..bebekleriniz doğmuştur allahın izniyle..nasıllar bir sıkıntı var mı? Nolur cvp verin içimi ferahlatin..

Kizlar bana da bugun verdi doktorum tsh yuksek cikti bebek icin sikinti yok ztn prospektusnde de yazio gebelikte kullanilmali doe acin okuyun iciniz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…