- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 35
- Konu Sahibi gunbatimi123
kizlar yeni ogrrndim 6haftalik hamileyim.doktor bu ilaclari verdi folik asit verdi bi sakinca varmi acaba kullananlar lutfen yazin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende progestan kullaniyorum dusuk riski varmis 3. Kutuya gectim ve 8 haftalik hamileyim folik asit zaten her hamileye veriliyorkizlar yeni ogrrndim 6haftalik hamileyim.doktor bu ilaclari verdi folik asit verdi bi sakinca varmi acaba kullananlar lutfen yazin
Coraspin i bilmiyorum ne ise yarar diye ama kullananlari okumustum insan boyle durumda olunca cok okuyo cok arastiriyobenim ilk dusuk oldu oyuzden verdi coraspin konusunda kararsizim
Bence doktorun dediklerine uy ve bol dinlen ilaclarin onemi var diye dusunuyorum progestan kullanan cok hamile var bende hem tiroid hem folik asit hemde progestan kullaniyorum 11 inde gidicem doktora insallah kanama alanim kapanmistirda progestani birakirimaynen ya arastiriyorum bunlari kullanmayi dusunmuyorum folik asit ve troid hapi kullanirim
Valla bastan beri varmiydi bilmiyorum ben keseyi daha gormeden kanamam oldu cok kprktum hemen hastanrye gittim igne vuruldu progestan basladim hala da devam ediyomus keseyide ayni gun gormustum ben ilk yerlesme kanamasi sandim doktor kesenin orda kanama alanini gosterdi ilaci birakamazsin dedikanama nezaman basladi sizde
4 defa düşük yaptım ve şuan tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve 3 ay bitene kadar coraspin, kan sulandırıcı iğne ve progesteron vajinal jel kullandım doktor yazdıysa vardır bir bildiği ben kullan derim.benim ilk dusuk oldu oyuzden verdi coraspin konusunda kararsizim
Ecopirin damar tıkanıklıgı olmasın diye veriyor doktorlar. Bebeğe kan giden damarlar da pıhtılaşma olursa bebeğin kalbi duruyormus. Oyle bir sorunun olmasa bile veriyolar ne olur ne olmaz diye bana da aspirin verdi doktor içiyorum ben. Folik asit folibol mu ne ismi ondan kullanıyorumevet ya aksam uyumadan iciyorum bende ecopirin kullanmaya cesaretim yok .folik asit ne kullaniyosunuz
Evet kanamam oluyo aspırınle ıyıce artabılır dedı kanama alanımda var kesedekanaman oldugu icin mi aspirin vermedi