Kızlar B12 eksikliliğim varmış ne yapmalıyım

ilknurrwq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
11
2
1
24
Bir aylık hamileyim ve daha çok erken bi şekilde B12 eksikliliği için iğne yazdılar ve bide kan ilacı ve folik asit bide multivitamin ilaçı çok erken bir dönemde bu kadar ilaç sıkıntı olmaz mı bu kadar takviye çok kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum b12 çocuğa zararı olur mu bilen yada deneyimleyen biri cevp versin lütfen🥺

Bir aylık hamileyim ve daha çok erken bi şekilde B12 eksikliliği için iğne yazdılar ve bide kan ilacı ve folik asit bide multivitamin ilaçı çok erken bir dönemde bu kadar ilaç sıkıntı olmaz mı bu kadar takviye çok kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum b12 çocuğa zararı olur mu bilen yada deneyimleyen biri cevp versin lütfen🥺
Doktorun sende ne eksikse onu yazıyordur için rahat olsun. Bebeğin ve senin sağlığın için. 5. Ayıma yeni girdim ve şu an 7 ilaç+takviye kullanıyorum.

Yok canım takviyeler bebeği daha sağlıklı yapıyor ilk 3 ay kesinlikle folik asit kullanmalısın bende şuan 6 haftalık hamileyim kullanıyorum korkma bişi olmaz🥰 ama araştırmalara göre B12 vitamin eksikliği bebeğin renkli gözlü olmasının sebebiymiş😀 annem babam kahve ela gözlüler ablam masmavi gözleri

Back
X