Eczacı arkadaşlar ya da Ferrum Fort kullananlar

history1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3.010
2.826
133
39
Kızlar yaklaşık 25 haftalik hamileyim ve az karnına Ferruh Fort kullanıyorum fakat bu sabah yanlışlıkla 2 tane içtim sanırım genelde gece uyaninca içiyorum.sanırım hem gece hem de az önce içtim uyku sersemligj ile hatirlayamiyorum eeken saat diye doktorumu da aramak istemedim bi zararı olur mu acaba bebeğime :(

Kızlar yaklaşık 25 haftalik hamileyim ve az karnına Ferruh Fort kullanıyorum fakat bu sabah yanlışlıkla 2 tane içtim sanırım genelde gece uyaninca içiyorum.sanırım hem gece hem de az önce içtim uyku sersemligj ile hatirlayamiyorum eeken saat diye doktorumu da aramak istemedim bi zararı olur mu acaba bebeğime :KK43:
Olmaz ben de içiyorum belki miden ağrır biraz bol su iç

Sen günde 2 defa mi iciyosun peki
Vallahi 2 tane içsem de olur yani kan değerlerim berbat her sabah 1 tane aç içiyorum mide Ağrı'sı yapıyor bende ama ilk gebeliğimde de kullandım şaşırıp 2 içtiğim olmuştu diye hatırlıyorum yani kolay kolay birşey olmaz ama sen bol su iç Doktoruna da sorarsın ama sanmıyorum olmaz

Bencede bisey olmaz. Ben ilacımı sağlık ocağına yazdırmıştım, günde 1 içiyordum dr gün de 2 yazmış, zararlı olsa yazmaz heralde, ben yine gün de 1 içiyorum.

Back
X