Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Ayni seyi erkek yapsa aaa ne maco birak onu , daha toplum icinde nasil davranacagini bilmiyor deriz ama kadinlar yaparken bu tur davranislarini normal goruyor nedense.

Hayır hayır yanlış anlaşıldım.kocam çok yakışıklı yazmadım.hani bakılmayacak kadar tipsiz değil :)) O kadar iş güç varken müşteriyle ilgilenmesi gerekirken kolunu kasaya koydu ve ondan sonra benim şarteller tavan Aman sen öyle sanmışsındr yazanlar için belirtme geregi duydum çünkü bu sanmaktan öte snir bozucu bir durumdu.normalde asla sinrlenmem ve büyütmem bu tür şeyleri.elbette her bakana saldırcak derecede kıskanç degilim. :)

bugünlerde sana katıla katıla bir hale geldim, sen benim yerime yaz ben beğeneyim

+1 diyeyim bende şuraya..

Kendin yazmissin sorunlu bi hamilelik geciriyorum diye ama onu takacagina kocama baktilar diye ilac aldigin yerde aksiyon yaratmak ne kadar dogru.

Orada olsam bu kadin deli galiba der gecerim. Durum boyle.

Bu duruma dusurmeyin kendinizi. Disaridan hic hos gorunmuyor.

Allahim ne olmus bakmissa inan alemsiniz.ne kadar gereksizce bir cikis ben kiza uzuldum yazik utanmistir.tamam bakmamali ama bakmis.halledin cikin gidin dukkandan.

İmkansız yapmam böyle bir şey, kusura bakmayın haksızsınız..Eşiniz farkında bile değilmiş üstelik.

Soeun bakıp bakmaması yada yakışıklı olup olmaması değil ki işte kendinizi rezil etmeniz.
Diyelim ki baktı yada taciz etti kocanız çocuk değil ya kendi tepkisini gösterebilir sizin orada Hoop diye kaba bir şekilde bağırıp kıza hakaretler yağdırmanız çok çirkin.
Normalde sinirlenseniz ve kıskansanız bile bu tip abartılı tepkiler vermemelisiniz bence.
Ha size bir adam baktı diye kocanız adamı dövdü sövdü soluğu karakolda aldınız ha bu.
Hakikaten kavgacı kıskanç maço erkeklerden bir farkınız kalmıyor.
Kendinizi kalitesiz göstermek oluyor bu. Çok gereksiz

Kendin yazmissin sorunlu bi hamilelik geciriyorum diye ama onu takacagina kocama baktilar diye ilac aldigin yerde aksiyon yaratmak ne kadar dogru.

Orada olsam bu kadin deli galiba der gecerim. Durum boyle.

Peki benim yerimde olsanız o bayan içn ne düşünürdünüz.elbette ki öncelik bebeğim.ben ilaç almak için girdiğim eczanede saçma bir olayla karşılaşıyorum ! O anlık sinirle de hop diye çıkışmışım çünkü yaptıgı seyi kamera kaydına alsam bana hak verirdiniz.en önemlisi bu durumda deli olmayı yeğlerim.tanımadığım bir adamın içine düşecek kadar kendini bilmez olmak yerine..Eşime asla koruma mekanizması gibi davranmam böyle bir play ilk defa basıma geldi ve normalin ötesinde bir bakıştı inanın.Umursanmayacak boyutta olsa tabi ki sus geç.ama hiç bir kadın bnu görmemezlkten gelemez die düşünüyorum..

Ah ben senin yerinde olacaktım oturduğum sandalyeden fırlar uçan tekmeyle onu o kasaya gömerdimmmmm! Ama malesef ki rahatsız olduğun için sen sadece sözlü uyarıda bulunabilmişsin o yüzden ucuz yırtmış o kırıtık ! iyi de yapmışsın dengesizin biri için bebeğini tehlikeye atman söz konusu bile olamaz . Valla kim ne derse desin benim eşim de selvi boylu ela gözlü yakışıklı mı yakışıklı yanımda en ufak bir hemcinsimin sarktığını göriyim Allah yarattı demem ! Bu da benim yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…