- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Piff iki gündür gına getirdi bu kocam çok yakışıklı konuları.
Beğenmişsiniz evlenmişsiniz çok normal de yani bana yanında hamile karısı varken normal bir kadının kocasını öyle "gözleriyle yidiğine" inanmıyorum. Böyle bir kadın yoktur psikolojisi normalse.
Hadi varsayalım kız göz hapsine aldı çok baktı e o "hoop" diyip küfürler savurmakta ne? Sizce kaliteli bir görünüş mü oluyor?
Herkese kendi kocası sevgilisi yakışıklı çok normal de hoop falan diye bağırmak nedir yani.
Gözüme elinde tesiphiyle tabanına bastığı şu uzun burunlu rugan ayakkabıylarıyla "ne baktın bilader" diyen tipler geliyor. O tiplerin kadını gibi erkekini korumaya çalışan kadınlar bana ağır özgüvensiz geliyor ağır ezik geliyor. Kadın kocasına baktı diye mahalle kadını gibi kavga eden bir kadının kocası dünya yakışıklısı kendisi dünya güzeli olsa ı-ıh gözümde olmaz. Kalitesiz bir durum.
Kendi kendinizi ne duruma düşürmüşsünüz amaan.
Evlendiğiniz ve çocuk yaptığınız adamlara azıcık güvenin ya. Bir kadın göz süzdü diye bırakıp gideceğine inanmıyorsanız elin kadınına ssaldırıp şu maço kıro abiler gibi davranmayın yani cidde yakışmıyor.
Beğenmişsiniz evlenmişsiniz çok normal de yani bana yanında hamile karısı varken normal bir kadının kocasını öyle "gözleriyle yidiğine" inanmıyorum. Böyle bir kadın yoktur psikolojisi normalse.
Hadi varsayalım kız göz hapsine aldı çok baktı e o "hoop" diyip küfürler savurmakta ne? Sizce kaliteli bir görünüş mü oluyor?
Herkese kendi kocası sevgilisi yakışıklı çok normal de hoop falan diye bağırmak nedir yani.
Gözüme elinde tesiphiyle tabanına bastığı şu uzun burunlu rugan ayakkabıylarıyla "ne baktın bilader" diyen tipler geliyor. O tiplerin kadını gibi erkekini korumaya çalışan kadınlar bana ağır özgüvensiz geliyor ağır ezik geliyor. Kadın kocasına baktı diye mahalle kadını gibi kavga eden bir kadının kocası dünya yakışıklısı kendisi dünya güzeli olsa ı-ıh gözümde olmaz. Kalitesiz bir durum.
Evlendiğiniz ve çocuk yaptığınız adamlara azıcık güvenin ya. Bir kadın göz süzdü diye bırakıp gideceğine inanmıyorsanız elin kadınına ssaldırıp şu maço kıro abiler gibi davranmayın yani cidde yakışmıyor.
Hayır hayır yanlış anlaşıldım.kocam çok yakışıklı yazmadım.hani bakılmayacak kadar tipsiz değil :)) O kadar iş güç varken müşteriyle ilgilenmesi gerekirken kolunu kasaya koydu ve ondan sonra benim şarteller tavanAman sen öyle sanmışsındr yazanlar için belirtme geregi duydum çünkü bu sanmaktan öte snir bozucu bir durumdu.normalde asla sinrlenmem ve büyütmem bu tür şeyleri.elbette her bakana saldırcak derecede kıskanç degilim. :)
bugünlerde sana katıla katıla bir hale geldim, sen benim yerime yaz ben beğeneyim
+1 diyeyim bende şuraya..
Hayır hayır yanlış anlaşıldım.kocam çok yakışıklı yazmadım.hani bakılmayacak kadar tipsiz değil :)) O kadar iş güç varken müşteriyle ilgilenmesi gerekirken kolunu kasaya koydu ve ondan sonra benim şarteller tavanAman sen öyle sanmışsındr yazanlar için belirtme geregi duydum çünkü bu sanmaktan öte snir bozucu bir durumdu.normalde asla sinrlenmem ve büyütmem bu tür şeyleri.elbette her bakana saldırcak derecede kıskanç degilim. :)
Kendin yazmissin sorunlu bi hamilelik geciriyorum diye ama onu takacagina kocama baktilar diye ilac aldigin yerde aksiyon yaratmak ne kadar dogru.
Orada olsam bu kadin deli galiba der gecerim. Durum boyle.
Ah ben senin yerinde olacaktım oturduğum sandalyeden fırlar uçan tekmeyle onu o kasaya gömerdimmmmm!Merhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?