Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Evet yaptım Başka bir kadının sinirini bozamaz artık şuursuz dengesiz kadın.Mesele kocamı kapacaklar aman !!! Deyil.Bu tür özgüvenlerin nereden kaynaklandıgı.ne cürreet ne cesaret...

Siz başkalarının özgüvenini sorgulamak yerine kendi özgüveninizi sorgulayın bence...Bir hanımefendi gibi davranmadığınızı daha kaç kişi söylemeli acaba.?

Ne bilim ya ben kendimi o duruma dusurmezdim sonucta cok dursam besdk gecmez.yanimda boyle bi olay olsa kadina bak sorunlu galiba derdim.is yerinin ozur dilemesi felanda olayi buyutmemek icin sonucta bi isyeri orasi musteriler var napsalardiki.sizin gibi onlarda cingarmi cikarsaydi.ha ben olsam sizi direk disari cikarir.calisanima da insanlari rahatsiz edecek derece gozunu ustune dikmemesi gerektigini herkesin yanlis anlayabilecegini soylerdim.sizin tavriniz bi tuhaf yani .

Cok abartmissin.kiz sessiz kalmis ona sasirdim ben olsam o eczaneyi basiniza yikardim.
Ben olsam bisey soylemez ilaclari alinca esimin koluna girip cikardim.

çok özür dilerim ama çok kötü yapmışsınız diye düşünüyorum.
ben olsam yavaşca eşimin yanına yaklaşıp koluna girer ve yanağına kısa bi öpücük kondurup "aşkım bitmedi mi hala işimiz çok yoruldum" gibi bişey derdim kızın gözüne baka baka.

Ah hanımlar dengesiz terbiyesiz bir hanım yüzünden beni koca meraklısı ilan ettiniz ya :))) konuyu actıgıma pişman pldum kapanmasını talep edecegim :))) Yaptıgmdan hiç pişman degilim.erkek meraklısı ben degilim.içine düşen bayan bence her kadında benim kocama ölüp bitmiyor tabi ki.ama ölüp bitecek gibi kolunu masa koyup eşimin.içine düşerse agzının payını elbette veririm.kıza yazık diyenlere de.umarım böyle birşey başınıza gelirse sessizliğinizi her daim korursunuz :)

Ay baksin ne olacak sen de:)

Benimkini tatildeyken otelde rus kizin biri gozune kestirdi asansorde .Yaninda ben varim cocugum var ve kiz esime gülümsüyor içine dusecekti..Ben esime baktım adamcagiz goz göze gelmemek icin bakmiyor afalladi..Sonuc olarak kiz asansorden baka baka indi.

Esim baksaydı kiyameti kopartirdim ama adamın sucu yok aksine o da rahatsız oldu.Orda kizi paylasam ne olacakti rezil olacaktik millete.Ben esimi tanırım arkadaş onun bi bakisini gorseydim ona hesap sorardım

Burda genelde öyle oluyor canim insanın üstüne yüklenmeye bayılıyor herkes alışırsınşahsen bende kaldıramazdim senin yerinde olsam boşver doğru olanı yaptın sen.rezil olan olduguyla kaldı. Burda farklı düşüncede insanlar var uyusmuyoruz iste

Cooook iyi yapmissin canim bende olsam bende yapardim

Ya bu KK' daki çoğu bayanın tescilli güzellikleri var sanırım ki kocalarının veya sevgililerinin onlardan başka kimseye bakmayacağını düşünerek saldım çayıra mevlam kayıra kafasını yaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…