- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Hastanede kan vermek en sağlıklısıMerhaba eczanedeki gebelik testi guvenilir mi sizce kızlar ? Bir de surekli hafif sekilde mide bulantısı,arada bir kusma,başağrısı,ne yesen geğirme bunlar hamilelik belirtisi olamaz degil mi yasayaniniz oldu mu
Reglim suanda 7 gun gecikiyor 3 gun ince aldim yaptim negatifti bende ustunde duurmadim dogrudur diye simdi de hala olmayinca icimi bir kurt kemiriyor cunku bas agrisi icin mide icin falan ilac iciyorumSkt'si gecmemisse guvenilirdir.
Hemen alip deneyin.
Pozitif cikarsa bir kosu kan testi yaptirin.
Eger hamile degilseniz de baska rahatsizliginiz vardir doktora gidin.
Reglim suanda 7 gun gecikiyor 3 gun ince aldim yaptim negatifti bende ustunde duurmadim dogrudur diye simdi de hala olmayinca icimi bir kurt kemiriyor cunku bas agrisi icin mide icin falan ilac iciyorum
Psikolojik.mi diye aklima geldi ama bebek dusunen biri degilim hatta olursa aldiririm bile diyorum yani bu belirtiler bile aklima getirmezdi ama esim ne kadar meraksizisin diye sitem edince acaba mi dedimHamileyseniz bile bahsettiğiniz belirtiler 6. Haftadan önce pek başlamaz. Psikolojiktir. Ama 7 gün adet gecikmesi hamilelik şüphesini arttırır. Bir gebelik varsa büyük oranda testte çıkar.
Psikolojik.mi diye aklima geldi ama bebek dusunen biri degilim hatta olursa aldiririm bile diyorum yani bu belirtiler bile aklima getirmezdi ama esim ne kadar meraksizisin diye sitem edince acaba mi dedim
Onemsemedim açıkcasi kan vermektende korktugum icin hic orali olmadim insallah baska problemdir baska probleme raziyimo zaman en kisa zamanda bir hastanenin yolunu tutun. ilac kullaniyorsaniz ve gec dollenmeden kaynakli hamileyseniz sorun olabilir, bir an once ogrenin. eger hastane yakinsa acile gidin simdi, hemen yaparlar kan testini.
ama kusma, mide bulantisi icin henuz cok erken diye biliyorum. bence baska bir rahatsizliginiz var gibi
Onemsemedim açıkcasi kan vermektende korktugum icin hic orali olmadim insallah baska problemdir baska probleme raziyim
Ama istememeniz psikolojik olmadığını göstermez ki. Sonuçta aklınızın bir ucunda hamilelik var ve beyniniz size oyun oynuyor olabilir. Tabiki psikolojik olmayabilirde ama doktprların hep söylediği birsey var ki belirtiler 6. Haftadan sonra kendini gösterirmiş.Psikolojik.mi diye aklima geldi ama bebek dusunen biri degilim hatta olursa aldiririm bile diyorum yani bu belirtiler bile aklima getirmezdi ama esim ne kadar meraksizisin diye sitem edince acaba mi dedim
ya yapmayin, hamileyseniz kiymayin o cana.
bence en kisa surede hastanede kan testi yaptirin.
Psikolojik degil derken aklimin ucunda dahi yoktu ben bu belirtilere strestendir diyordum bugune kadar bugun hep o esim kafami karistirdi nasrettin hocaya bagladi adam ya ya varsa diyeAma istememeniz psikolojik olmadığını göstermez ki. Sonuçta aklınızın bir ucunda hamilelik var ve beyniniz size oyun oynuyor olabilir. Tabiki psikolojik olmayabilirde ama doktprların hep söylediği birsey var ki belirtiler 6. Haftadan sonra kendini gösterirmiş.
Korunmuyorum zaten sıkıntı bu ama aklimda bebek de yok adet gecikmeme bile strestendir dedim acikcasi ama eczanedeki test aklima takildi o yuzdenregliniz 2 gün geçmişken idrarda çıkmayabilir, yarın ilk idrarla tekrar test yapın,
bazı mide ilaçları düşüğe neden oluyor, eğer aldırmayı düşünmüyorsanız ilaçları bırakmanız gerekebilir o yüzden testi ihmal etmeyin.
korunma yönteminiz güvenilirse büyük ihtimalle hamile değilsinizdir.
İnsallah zaten hep dua ediyorum Allah ım isteyenlere nasip etsin diyeİnşallah hamile degilsinizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?