Eczanedeki beta hcg testi güvenilir midir

Korunmuyorum zaten sıkıntı bu ama aklimda bebek de yok adet gecikmeme bile strestendir dedim acikcasi ama eczanedeki test aklima takildi o yuzden

pardon ama bebek istemiyorsanız neden korunmuyorsunuz,
kürtaj karşıtı değilim ama hem korunmayıp hem de aldırırım diyenleri anlamıyorum.
korunmak aldırmaktan çok daha kolay, bundan sonrası için düşünün en azından...

Dogum kontrol hapi kullaniyordum ama doktor ara vermem gerektigini soyledi diger korunma yontemleri de benim elimde olmadigi icin tekrar hap kullanmaya baslayana kadar dua ediyorum
Esınızle konusun o zaman yanı resmen sansa bırakıyorsunuz

Suanda korunamiyorum normalde hap kullaniyordum ama doktorum 6 ay ara vermem gerektigini soyledi bundan dolayi yoksa tabi ki aldirmaya guvenip de boyle bisey yapmiyorum aldirma kismini da saglik problemlerimden dolayi soyluyorum bebegi de bu yuzden istemiyorum yanlıs anlasilmasin. Diger korunma yontemleri de benim elimde degil ben elimden geldigi kadarini yapiyorum

dua ediyorum demişsiniz ama duayla olmaz bu işler,
doktorunuz keşke bu 6 aylık dönem için başka bir öneri sunsaymış (implant, aylık ya da 3 aylık iğneler, kadın ya da erkek kondomları, diyafram vs) yani hap tek yöntem değil, kendi sağlığınız için doktorunuza danışıp size en uygun korunma yöntemine karar verin. duayla 6 ayı kazasız atlatmanız pek mümkün görünmedi bana...

Diger korunma yontenleri erkekle ilgili olanlar haric uygulayamiyorum oburunu de esime anlatamiyorum bir turlu. Yeni evliyim doktorlar yeni evli olup cocuk sahibi olmamis kisilere igne implant onermiyormus

Diger korunma yontenleri erkekle ilgili olanlar haric uygulayamiyorum oburunu de esime anlatamiyorum bir turlu. Yeni evliyim doktorlar yeni evli olup cocuk sahibi olmamis kisilere igne implant onermiyormus

hiç konuştunuz mu bunu doktorla?
iğne de implant (deri altı implanttan sözediyorum) da doğum yapmamış genç kadınlara önerilen yöntemler, sadece spiral önerilmez.
doğum yapmadan önce yıllarca doktor kontrolünde kullandım bu yöntemleri, hiçbir zaman 6 ay ara ver bu süreçte korunma diyen bir doktorum olmadı, zira 6 yıllık hap kullanımını bıraktığım ay da hamile kaldım, yani arada 1 ay korunmamanız hamile kalmanız için fazlasıyla yeterli olabiliyor.
zaten bunların hiçbiri kürtaj kadar yıpratmaz sizi emin olun.

Çok haklisiniz ama benim hapi birakma sebebim bacagimdan pihti atması zaten kalp damar tedavisi gordugum icin biraktim o korunma yontemlerini onermeyi de risk edinemedi herhalde

+1

Çok şaşırdım şu an hamilelik düşünmüyorsunuz ve korunmuyorsunuz. Eşiniz korunabilir. En azından geri çekilebilir. Anladjgjm kadarıyla o istiyor. Mide bulantım olmadı ama dediğiniz gibi yediklerimi hazmedemiyormusum gibi midemde bir rahatsızlık hissi oldu özellikle ılk dört Ay. Öğrenmeden bile tatlı asermeye başlamıştım ve baş ağrılarım çok oluyordu

Çok haklisiniz ama benim hapi birakma sebebim bacagimdan pihti atması zaten kalp damar tedavisi gordugum icin biraktim o korunma yontemlerini onermeyi de risk edinemedi herhalde
Bu arada benim ilkiyle ikinci bile farklı belirtileri vardı. İkincide adet belirtisi gibiydi ve hiç bulantım olmadı. Gayet normaldı. Belirtilere güvenmeyin..

Korunamiyorum desem daha dogru olur evet o istiyor ben istemiyorum bu arada belirtilerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim birazdan hastaneye gidip test yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…