Eden bulur dmi?

iyi de kızlar ne alaka, bende hemen üye olur olmaz konu açmıştım.hatta derdimi konu açmak için üye olmuştum. yani konu açmak o kadar mı zor da konu sahibinin gerçekliği üye olur olmaz konu açabilmesiyle ölçülüyor?? bu arada uyarayım bi kere bir konuya fake diyecek oldum soluğu nezarette aldım valla, fake falan demeyin o sözcüğü görür görmez kazen affetmiyo valla.
konu sahibinin sorununa gelince, diğer arkadaşlara katılıyorum bunun mutlaka bir öncesi vardır. yengesi ya da ailesi daha önceden bu kızı buna ayarlamışlardır ya da tanıştırmışlardır.çünkü hiçbir evlilik türk filminde değilsek eğer, bu kadar apar topar olmaz olamaz. ya da siz ayrıyken bununla yedi bu haltları. şimdi de türk filmi tadında ruhum seninle evli kalacak aşkım diye ajitasyon yapıyor. valla fake diyen arkadaşlar erkeklerin hiçbişiyine şaşırmıyorum ben artık.

Ciddi oldugunu dusunerek cevap vericem.

Sevgilinizle 3 senede ayril-baris seklinde bir iliski yasamissiniz. Yani iliskinin cilki cikmis zaten. Sevgiliniz de yeni, taze, kaprissiz, yipranmamis bir iliski yasayacagi kadini gorunce atlamis resmen. Hamile olduguna inanmiyorum. Sadece kendini evlenmeye mecbur kalmis gibi gostermek icin yapiyor. Bal gibi de isteyerek evleniyor. Hangi cagdayiz?

Ruhum seninle evli ne oluyor acaba? Yeni mi cikmis bu teselli sozu?

Gecmis olsun arkadas...

Nerden baktım eksi ye

Cok populeriz o ayrı tabii

Hiç usenmeden o kadar yorum yapmışlar ben de usenmeden okuyayim

bu arada ekşi sözlüğe de biraz baktım kendini bilmez erkeklerin yaptığı basit yorumlar takmayın kızlar benim erkek arkadaşımda bilir sürekli buraya girdiğimi. her gördüğünde gene mi der güler dalga geçer. sana ne milletin dertlerinden der. bende sadece dert yokki burda güzellik moda sağlık herşey var derim savunurum :1:

Ciddi oldugunu dusunerek cevap vericem.

Sevgilinizle 3 senede ayril-baris seklinde bir iliski yasamissiniz. Yani iliskinin cilki cikmis zaten. Sevgiliniz de yeni, taze, kaprissiz, yipranmamis bir iliski yasayacagi kadini gorunce atlamis resmen. Hamile olduguna inanmiyorum. Sadece kendini evlenmeye mecbur kalmis gibi gostermek icin yapiyor. Bal gibi de isteyerek evleniyor. Hangi cagdayiz?

Ruhum seninle evli ne oluyor acaba? Yeni mi cikmis bu teselli sozu?

Gecmis olsun arkadas...

yeni galiba bende ilk duydum :18:

ruhum senle bedenim onla evli

kaç parça olmuş erkeğe de yazık :50:

ben şu "ruhum seninle evli" sözüne takıldım.
onunla evleniyorum ama seninle de arada görüşürüm der gibi geldi bana.
sen kabul et ikinizi birden idare edeyim.
ben mi art niyetliyim anlamadım ki.

ayrıca onca insan hamile kalamak için canla başla uğraşırken tek seferde nokta atışı yapmayı başarabilenlere de hayret ediyorum. hikmetinden sorgu sual olmaz Allahım sen bilirsin

bu arada ekşi sözlüğe de biraz baktım kendini bilmez erkeklerin yaptığı basit yorumlar takmayın kızlar benim erkek arkadaşımda bilir sürekli buraya girdiğimi. her gördüğünde gene mi der güler dalga geçer. sana ne milletin dertlerinden der. bende sadece dert yokki burda güzellik moda sağlık herşey var derim savunurum :1:

ekşide yazanlar zaten pek bi modern erkek okumuş eğitimli modern türk erkeği.herşeyini kendine malzeme edip kendi entellektüelliğini ispatlamaya çalışan ipler .tbi hepsi için demiyorum bunları .çarşı herşeye karşı modunda insanlar .evlilik dışı ilşki yaşamayan kızlara kezban diyen yaşayanları süper güzel ilan eden uzanamadığı ciğere murdar demeyi kendine hayat felsefesi bilmiş bu okumuş çocuklarımız evliliğe gelince tırım tırım kız armasınlarda görelim o zaman dürüslüklerini.kezban deyip kezban olmayanlara yaranmaya çalışıyolar akılları sıra hani belki banada iş çıkar diye .allahım ya ciddiye bile almayınız böle bir site işte.eskiden çok takılırdım çok kültürlü gerçekten okuyan iplerde var üniveriste bitirip hayatında arı mayadan başka kitap okumammış tiplerde.ikinci şıktakiler çoğunlukta zaten .

vallahii canımmm bu ilk birlikte oluşları değildir.:34: Bu ilk seferde hamile kalmalar falan hep filmlerde olur yanii , millet çocuğu olsun diye neler neler yapıyor.Bence daha önceden de yanii senle ilşkisi devam ederkende kızla bir ilşkisi vardır ve birlikte oluyorlardır.Çünküü bir erkek sadece 1 gece birlikte olduğu kızın kendisinden hamile olduğunu düşünmez yanii kesn konuşmaz süphe duyar vs. ama erkek arkadaşın emin kendinden , demek ki bir ilişkileri var ve ilk birlikte oluşları değil bir kaç kez olmuşlar ki kız hamile kalmış :ssz:

yazdıklarım belkii seni üzebilir ama olayın böyle olduğunu düşünüyorum başka türlüsüüü pek inandırıcı değill.Sadece sen yanlış kişiye güvenmişsin diyelimmm.Umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumuu.Erkek arkadaşınla iletişimini kess.çünkü sana hayır gelmez.:26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooo :( bana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak :((
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum :(

ucuz atlatmışsın cnm, şükret allaha onun gerçek yüzünü göstermiş sana...ve şunu da unutma kalbi senınle dolu olan bır ınsan yapmaz dı böyle bir şey, nefretını çıkar ortaya bence resmen aldatıldın ve o başka birine dokundu, öptü ve herseyı göze alarak ilişki yaşadı daha neyi duymak istiyorsun ki?...kızın da bir günahı yok,neden suçluyorsun ki ,sen erkegınden sorumlusun cnm ..
nasıl bir mantıktır bu?.

Herkes bir tutturmuş Bu konu fake yok sahte üyelik
Madem öyle yorum yapmayın inanmadığınız konuya
Ve üstelik bir konuya Fake demek forum kuralları gereğince yasak bildiğim kadarıyla
KOnu sahibi O kızın belki senden haberi bile yoktur
Hayallerimi çaldı felan diyorsun ama Suç erkek arkadaşında
Belkide çoktan beri ikinizi birden idare ediyordu
SOnunda onu tercih etmiş size yol vermiş
Sizde üzülmeyi bırakıp hayatınızda yeni sayfalar açın

ucuz atlatmışsın cnm, şükret allaha onun gerçek yüzünü göstermiş sana...ve şunu da unutma kalbi senınle dolu olan bır ınsan yapmaz dı böyle bir şey, nefretını çıkar ortaya bence resmen aldatıldın ve o başka birine dokundu, öptü ve herseyı göze alarak ilişki yaşadı daha neyi duymak istiyorsun ki?...kızın da bir günahı yok,neden suçluyorsun ki ,sen erkegınden sorumlusun cnm ..
nasıl bir mantıktır bu?.

kıza kızması normal .hangimizin başına gelse bu olay bizde yaparız .bu savunma mekanıziması ama yavaş yavaş atlatıcak .şimdi sağlıklı düşünmesi zor .sonuçta travmaik bir olay yaşadı .mesela benimde bir arkadaşın başına geldi nişanlısı bir kızı hamile bırakmış giti onla evlendi kız da çok üzüldü haliyle .yani böle şeyler geliyor insanların başına bence yorum yaparken inciltici bir şekilde yapmayın sonuçta ortada kalbi kırık bir insan var .

kıza kızması normal .hangimizin başına gelse bu olay bizde yaparız .bu savunma mekanıziması ama yavaş yavaş atlatıcak .şimdi sağlıklı düşünmesi zor .sonuçta travmaik bir olay yaşadı .mesela benimde bir arkadaşın başına geldi nişanlısı bir kızı hamile bırakmış giti onla evlendi kız da çok üzüldü haliyle .yani böle şeyler geliyor insanların başına bence yorum yaparken inciltici bir şekilde yapmayın sonuçta ortada kalbi kırık bir insan var .

cnm bu benım kendı düşüncem , herkes ah cnm vah cnm dese kız daha çok üzülcek, heralde eleştirel yorumlar olacak, durum neyse o.

......dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş .....

Bu hiç mantıklı değil.

Ailece gidilen bir mezuniyet törenine,yenge yanında "bir kız" ile geliyor.

Kimmiş o kız ? Aileden mi,aile dostu mu ?

Ayrıca ne ara yakınlaşıp hangi ara müsait bir mekan bulup birlikte olmuşlar ?

Kız ne kadar hazırmış..Aile ortamında tanıştığı çocukla nasıl cesaret edip aynı gece beraber olmuş ?

Konu fake değilse,erkek arkadaşın epey yazmış...

Son düzenleme:
"ruhum seninle bedenim onunla evli" ne demek ya? içinde adam olmayan ruhu ben ne yapayım hayret bişey:ssz:..bu da erkeklerin yeni yalanı galiba.ünv.tede felsefe hocamız "ruhen burada olmasanız bile bedenen burada olmak zorundasınız" demişti bende salağım ya "hocam ruhen derste olsak da bedenen dışarıda olsak olmaz mı" demiştim ve kaldım o dersten:9:..konuyu okuyunca o muhabbet geldi aklıma.

kızlar ekşide yazılanlar süper bence,erkeklerin o kadar zeki olduğunu bilmiyordum o yorumlar onlar için büyük başarı sınırlarını zorlamışlar:27:

Son düzenleme:
Back
X