Eden bulur mu

Size çektiren eşlerinizin ailesi kendi kızlarından buldu mu kızlar
Görümcem yok soruna tam cevap veremeyeceğim ama
bildiğim birşey varsa kötülük eden mutlaka karşılığını alır
Rabbimin adaletinden sual olunmaz

Belki hesabı ahirete kalmıştır

İnşallah, ama dünya gözüyle görememek çok koydu, koymadı desem yalan olur.
Belki görememişsindir rabbim kulum nefsine yenilip iyi oldu derde günaha girer diye göstermezmiş bazen kuluna
Bi yazı var bak ben çok severim bunu sanada yazayım
Bir Gün ;
Hz Musa İbadetini Bitirdikten Sonra Bir Ağacın Altına Oturur.
Hemen Yakınındaki Çeşmeyi Seyrederken , Atlı Bir Savaşçının Çeşmeye Geldiğini Görür.
Savaşçı Su İçmek İçin Eğildiğinde Boynundaki Altın Kesesini Islanmasın Diye Çıkarır Çeşme Başına Bırakır.
Suyunu İçtikten Sonra Altın Kesesini Unutur Ve Yoluna Devam Eder.
Hemen Arkasından Hoplaya Zıplaya Bir Çocuk Gelir.
Tam Su İçecekken Altın Kesesin Farkeder Ve Hiç Düşünmeden Alır ve Uzaklaşır.

Çocuğun Arkasından Çok Yaşlı Bir İhtiyar inleyerek Su İçmeye Gelir.
Bu Arada Altın Kesesini Su Başında Unutan Savaşçı Keseyi Almak İçin Çeşmeye Doğru Yaklaşır.
Fakat Çeşme Başında Hiç Bir Şey Bulamaz...
Hemen Yanındaki Yaşlı Adamın Boğazına Sarılır Ve Altın Kesesini Vermesini İster.
İhtiyar Ne Kadar "Ben Almadım" Dese de Savaşçıyı İkna Edemez.
İyice Sinirlenen Savaşçı Kılıcını Çeker Ve Yaşlı Adamı Oracıkta Öldürür.
Olan Biteni Gören Musa ''Ey Rabbim Bu Nasıl Bir Adalettir'' der..
"Ben Hiç Bir Şey Bilmiyorum.. Senin İşine sual olmaz ama ben anlamadım" Der.
Bu isyana benzer açıklıktaki sözlere karşılık Rab şöyle seslenir :
''Ey Musa ;
Ben Sana Benim İşlerimi Anlayacak Kadar Akıl Vermedim ki , sen Benim hakkımda yorum Yapıyorsun?
Ama Kalbinin Yatışması İçin gerçek Şudur :
Savaşçı O Küçük Çocuğun Babasının Malını Yağmalamıştı.
Ölen İhtiyar İse Gençliğinde Çok Güçlü Bir Adamdı
Ama Bir Hiç Uğruna Bir Köylüyü Öldürmüştü.
O İhtiyarı Öldüren Savaşçı İşte O Köylünün Oğludur..
Ey Benim Gafil Kulum Şimdi Tövbe Et
Çünkü Benim Adaletim İşte Bu Kadar Açıktır."

Eden elbette ki bulur. Ama hayatımda hiçbir zaman bir insanın bana yaptığı kötülüğe karşılık başka bir kötülük bulmasını temenni edip kalbimi taş baglamadım. Allah herşeyi görüyor, kim haklı kim haksız kim iyi kim kötü kim kime ne yapıyor. O yüzden insanlara karşı en kötü nötr olmak lazım, kötülüğünü istersek biz de iyi insan olmayız..

Evet aynen kendi kızlarından buluyorlar benle uğraşmalarının üzerinden kısa bir süre geçmeden kendi kızları büyük sorun yaşatıyor.

Ben de inanıyorum bulacağına. Ama bende durumlar daha farklıydı. Gorumcem çok çok kötü kalpli bir kızdı. Halen de sevmem ve sevmeyecegim. İnşallah doğacak çocuklarım da sevmez. O denli nefret ederim. Kötü kalpli sinsirella.

Yok aynı seyi yasamadılar hatta 180 derece farklı.. ama farklı yerden gösterir. Kızı yada kendi. Ayrımcılık yapıyorsa ora görmeli

Defalarca rica ettim, bir daha rica ediyorum, dini yorumlar yazmayın.

Defalarca rica ettim, bir daha rica ediyorum, dini yorumlar yazmayın.

Pardon ben bişey sorucaktım. 'Dini yorum yazmayın' ne demek oluyor? Türkiye gibi bir ülkenin forum sitesi, dini yorum yasaksa forum başlığını büyük harfle 'ateist forum' olarak oluşturun? Dini yorum yazmayıp nasıl yorum yazalım, siz belirleyecekseniz yapacağımız yorumları bize yollayın biz de onları yazalım buraya?

Önce bir üslubunuza dikkat edin.
Site kuralları belli, dini yorum yasak.
Dini yorum yasak demek bu sitenin ateist bir site olduğu anlamına gelmez.
Ayrıca dini yorum neden yasaktır biliyor musunuz?
Din saygı duyulması gereken hassas bir konudur, kayınvalideyle ilgili sorunları, eşle anlaşmazlıkları anlatmaya benzemez.
Bir kişi bile inandığınız dinle ilgili saygısızlık yapsa bu haddi aşmaktır.
Site yönetimi de din gibi hassas ve ince bir konuda kimse haddi aşmasın diye böyle bir kural koymuştur.

Ayrıca burası birçok insanın üye olduğu bir platformdur.
Hıristiyan, Yahudi, Deist ve Ateistlerinde üye olduğu bir sitede hiçbiri inancından bahsetmezsen tek bir inanca yönelik serbestlik çifte standart olur.

Üslubumda herhangi bi ahlaksızlık yok. Ben yukarda çifte standart yapın demedim. Diğer dinlerden olanlar da kendi yorumunu katsın burda kimse edilen inanç belirttiği için birbirini boğazlamıyor
Din konusunda haddi aşan olmasın diye yasak koyduk demişsiniz yukarda duygularını dile getirmiş bayanlar var kimse dini yorum yaparken küfredip haddi aşmamış. Yasaklarınızda o kadar iyi niyetliyseniz yasağınızın da bi sınırı olsun

Bunları yazmak için mi üye oldunuz
Halen diretmenizin sebebi nedir

Dini konular yasak çok ta iyi olmuş
Dini konularda herkes kafasına göre yorum yapamaz

Benim dogrum başkasına ters gelebilir
Karşı tarafın dogrusu da bana ters gelebilir

Sitede kaç bin kişi üye biliyormusunuz herkes farklı bi yorum yapsa ne olur ortalık toz duman herkes birbirini suçlar sen cehennemliksin sen günahkarsın diye

O yüzden site yönetimini Kazen ve Mune yi destekliyorum böyle dini hassas bi konuyu özel sayıp yasakladiklari için

He bide ateist forum yazsaydiniz sitenin adını yazmışsınız ya
En güzel dualar bölümü var gel orda hangi konuda dua etmek istiyorsan et yorum yap kimse sana niye dua ediyorsun demez

Bazı topiklerde tartışma çok oluyor bide araya dini yorumlar eklenirse site yöneticileri ne yapsın yasaklamaktan başka

Bide çok bilmişlik yapıp yöneticiye laf sokuyorsunuz

Yeni üyesiniz ve bu kurallar neden kondu bir fikriniz yok.
Ama birçok üye bilir ki burada din yüzünden insanlar birbirine hakaret edip küfrediyor.
Geçmişte de mezhep çatışmaları yüzünden üyeler birbiriyle davalık oldu.

Ki diğer dinlerden insanlarda yorumunu yazsın demişsiniz, birkaç ay evvel Hıristiyan bir üyemiz hasta bir Bebek için kendi inancına göre dua etti diye kıyamet koptu.

Sitenin kuralları neyse o uygulanır, yasaksa yasak uygulanmalıdır.
Siteye üye olurken siz dahil herkes kuralları okuyup kabul ettiğini beyan etti.

Saygılarımla...

Bir de çok uygulamaya koyabilmişsiniz gibi bana çok bilmiş yazmışsın, burada senin hakaretinle asıl tartışma başlıyor, sensin çok bilmiş, ukala şey diyip devam ettireyim mi?
Forumdaki kimsenin sizlerin yasağına uyduğu yok. Tüm konularda dini yorum yazılıyor. İsterseniz hepsinin silinmesini talep edin de forumda üye kalmadığını görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…