- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Görümcem yok soruna tam cevap veremeyeceğim amaSize çektiren eşlerinizin ailesi kendi kızlarından buldu mu kızlar
Belki hesabı ahirete kalmıştırAnnem açısından cevaplıyorum, bulmadı babaannem.
Malına mal, parasına para, altınına altın katarak da gitti bu dünyadan ayrıca. Bir kızı kendine baktı, diğer kızı mis gibi evlilik yaptı çocuğu oldu kocasını yönetti, oğlu parasını akıttı.
Kraliçe gibi yaşadı.
Olan sadece anneme oldu.
İnşallah, ama dünya gözüyle görememek çok koydu, koymadı desem yalan olur.Belki hesabı ahirete kalmıştır
Belki görememişsindir rabbim kulum nefsine yenilip iyi oldu derde günaha girer diye göstermezmiş bazen kulunaİnşallah, ama dünya gözüyle görememek çok koydu, koymadı desem yalan olur.
Defalarca rica ettim, bir daha rica ediyorum, dini yorumlar yazmayın.
Önce bir üslubunuza dikkat edin.Pardon ben bişey sorucaktım. 'Dini yorum yazmayın' ne demek oluyor? Türkiye gibi bir ülkenin forum sitesi, dini yorum yasaksa forum başlığını büyük harfle 'ateist forum' olarak oluşturun? Dini yorum yazmayıp nasıl yorum yazalım, siz belirleyecekseniz yapacağımız yorumları bize yollayın biz de onları yazalım buraya?
Önce bir üslubunuza dikkat edin.
Site kuralları belli, dini yorum yasak.
Dini yorum yasak demek bu sitenin ateist bir site olduğu anlamına gelmez.
Ayrıca dini yorum neden yasaktır biliyor musunuz?
Din saygı duyulması gereken hassas bir konudur, kayınvalideyle ilgili sorunları, eşle anlaşmazlıkları anlatmaya benzemez.
Bir kişi bile inandığınız dinle ilgili saygısızlık yapsa bu haddi aşmaktır.
Site yönetimi de din gibi hassas ve ince bir konuda kimse haddi aşmasın diye böyle bir kural koymuştur.
Ayrıca burası birçok insanın üye olduğu bir platformdur.
Hıristiyan, Yahudi, Deist ve Ateistlerinde üye olduğu bir sitede hiçbiri inancından bahsetmezsen tek bir inanca yönelik serbestlik çifte standart olur.
Üslubumda herhangi bi ahlaksızlık yok. Ben yukarda çifte standart yapın demedim. Diğer dinlerden olanlar da kendi yorumunu katsın burda kimse edilen inanç belirttiği için birbirini boğazlamıyor
Din konusunda haddi aşan olmasın diye yasak koyduk demişsiniz yukarda duygularını dile getirmiş bayanlar var kimse dini yorum yaparken küfredip haddi aşmamış. Yasaklarınızda o kadar iyi niyetliyseniz yasağınızın da bi sınırı olsun
Üslubumda herhangi bi ahlaksızlık yok. Ben yukarda çifte standart yapın demedim. Diğer dinlerden olanlar da kendi yorumunu katsın burda kimse edilen inanç belirttiği için birbirini boğazlamıyor
Din konusunda haddi aşan olmasın diye yasak koyduk demişsiniz yukarda duygularını dile getirmiş bayanlar var kimse dini yorum yaparken küfredip haddi aşmamış. Yasaklarınızda o kadar iyi niyetliyseniz yasağınızın da bi sınırı olsun
Bunları yazmak için mi üye oldunuz
Halen diretmenizin sebebi nedir
Dini konular yasak çok ta iyi olmuş
Dini konularda herkes kafasına göre yorum yapamaz
Benim dogrum başkasına ters gelebilir
Karşı tarafın dogrusu da bana ters gelebilir
Sitede kaç bin kişi üye biliyormusunuz herkes farklı bi yorum yapsa ne olur ortalık toz duman herkes birbirini suçlar sen cehennemliksin sen günahkarsın diye
O yüzden site yönetiminiKazen ve Mune yi destekliyorum böyle dini hassas bi konuyu özel sayıp yasakladiklari için
He bide ateist forum yazsaydiniz sitenin adını yazmışsınız ya
En güzel dualar bölümü var gel orda hangi konuda dua etmek istiyorsan et yorum yap kimse sana niye dua ediyorsun demez
Bazı topiklerde tartışma çok oluyor bide araya dini yorumlar eklenirse site yöneticileri ne yapsın yasaklamaktan başka
Bide çok bilmişlik yapıp yöneticiye laf sokuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?