edenler ettiğini bulur mu?

aslında necip fazılla örnek verecektim sonra dizeleri tam hatırlayamadığım için böyle yazdım. islam dinine mensup olmadan kapandıkları için onları örnek vermiştim . Bu şekilde anlaşılacağımı tahmin etmemiştim :)
Yahudi ve hristiyanlarda kendi inançları doğrultusunda kapanıyorlar zaten.bu sadece İslam'a has olan bir şey degil. ama dediğiniz gibi verdiğiniz örnek pek anlaşılmıyor:)

Hepsinide Allah ıslah etsin.
Sakinliğini korumaya devam et bence. Onlara daha fazla kaıt vermemen için en iyisi şuanda bu.
Boşandıgın gün. Yüzlerine tükür.
Allahınızdan bulun diye avaz avaz bagır. İçindekiler yüzlerine yüzlerine kus.
Ahhh keşke yapabilsem. öyle bağırmak tükürmek hic tarzım değil aslında. oturup ağlarım anca. kötü huyum var. Zaten o kadar etkilendimki artık duruşmalara katılmayacagım böyle bir hakkım var

Birde aynı günün akşamında facebookuna yazmışki ' eğer bende hakkın kaldıysa sevildiğin günlere say'
Girmeyin facene hatta böyle zaman da internetsiz bir tarife kullanmak daha iyi gelebilir size bir uğraşı edinin kendinize ve Allah a havale edin dua edin onların kendilerine uyarladığı yaşamadığı gerçek islamı müslümanlığı siz yaşayın bol bol kuran okuyun namaz kılın şükredin kurtulmayı başardığınız ben dahil kaç tane kadından daha güçlü olduğunuz için başardığınız için daha güzel bir hayatınız olsun inşallah.

Umarım bedelini öderler. Bir an acını, kızgınlığını, çaresizliğini hissettim okurken. Allah bilsin, görsün yeter.

mahkemenin başında şereflerinin namuslarının kitaplarının üstüne yemin edip nasıl yalan konuşabilirler?

Demek ki şerefleri, namusları, kitapları yokmuş. Atmıştır üç beş kuruş önlerine eşiniz, onlar da satmışlardır kendilerini ne olacak :işsiz:

Yalancı şahitlik en büyük günahlardan biridir, bu sebeple kul hakkına da girmiş oldular. Siz düşünmeyin, bırakın onlar düşünsün.

Siz unutursunuz,ama ALLAH unutmaz,hayatınıza zor da olsa devam edin,hiç ummadığınız bir zamanda haberlerini alırsınız ,hatta yaralarınız kabuk bağlamış ve aklınızdan tamamen çıkmışken.....

Kimsenin ahi kimsede kalmiyor,bir tanidigimiz yine boyle yalan dolan iftiralar ile gelinini oglundan bosatiyor.kiracisida sahitlik yapiyor.kiracinin 3 kizi var ucude bir yuva sahibi olamadi,akrabanin 2 oglu vefat etti uc oglu bosandi kizi yine bir yuva kuramadi. Bilmiyorum gelinine ettiklerimi sebeptir ama ah alan mutlu.olamiyor kesin

Herkes bir gün hakkettigini bulur, kimsenin ahi kimsede kalmaz merak etmeyin. Er yada gec cikar yaptiklari.

Okuyorum..okudukça yaşadıklarım geliyor aklıma. .içindeki yangını en iyi bilenlerdenim. .

Beni de deli deyip gonderdiler baba evine. .tatile diye..evi de bir guzel bosalttilar. .neler yapmadılar ki...

2 sene uğraştım mahkemelerle. .sonra karar aldm..niye dedim ailemi oralarda surundureyim bir de ablam kanser hastasiyken ....dur dedim topla kendini. .Rabbine teslim ol...

Hiçbir şeyini almazsam daha çok hakkm kalır üzerinde ve hepsi de ahirete..bir annenin bile evladını taniyamayacagi o gün de ne guzrl bir hesaplasmadir bu...

Zamanla olduruyorsun emin ol..yavaş yavaş canın yana yana. .sonra rahatliyorsun. .ama önce bizi bizden önce bile Rabbine bırak ve rahatla..

Teslimiyet ne güzel şey. . .bırak dokulsun yapraklar nasılsa yeniden yesermeyecek mi...Kalıcı mi Dünya nasılsa ahirette hesap verilmeyecek mi.....

Amin diyorum. Rabbim insallah edenlerin bulmasini saglar, benim de gormemi, onunda ben kime ne yaptimda bunu bana verdi diye dusunmesini...

Şuan boşanmaya çalışıyorum.
Mahkemem oldu. kendi evlatları da olan koca koca adamlar başı kapalı kendince çok inançlı kadınlar, onun arkadası diye dostum diyip güleryüz gösterdiğim içime aldığım insanlar mahkemede sırf o kazansın, iki kuruş nafaka ödemesin diye çıkıp yalanları iftiraları sıraladılar. Etmediğim lafları ettiğimi söylediler yapmadığım şeyleri yaptığımı söylediler. O an yerimde zar zor oturdum tepki vermemek için.

Kendimi uzun zamandır iyi hissediyordum. Bu mahkemeden sonra tüm moralim altüst oldu yine.
Nasıl yaparlar?mahkemenin başında şereflerinin namuslarının kitaplarının üstüne yemin edip nasıl yalan konuşabilirler? Siz olsanız birisi için yapar mısınız bunu?
İnşallah ettiklerini bulurlar kendi evlatlarında yaşarlar birbir yaşadıkları her kötü olayda ahh orda o kıza haksızlık etmiştik şimdi başımıza neler geldi diye akıllarına gelir. vicdanları hiç peşlerini bırakmaz inşallah.
Kendimi günlerdir beddua etmekten alıkoyamıyorum. sürekli zihnimde beddua ediyorum hic durduramıyorum. o kadar zoruma gitti şaşırdım ve yıkıldım ki...O soğukkanlılıkla nasıl o yalanları söyleyebilirler hiç aklım almıyor. hiç mi korkmaz insan allah'tan
valla ben ce once kendın hakettıgını ver cezasını yanı hanI Allahj da verınce tam harıka olur

Back
X