Ne yaparsan yap anlamayacak. Görme duyma umursamaMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor.
Eger kocanla mutluysan ve her zman yanında olduğunu hissediyosan bosver bırak ne hali varsa görsün mesafeni koy meraba meraba olsun aranızda ki tek samimiyet zaten biraz mantık varsa anlıyacaktır diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Ayıbında boğmak istiyorsan sesini kaydet ben demedim dediği an çat çıkar aç ama yok yine anlamaz diyorsan dinsizin hakkından imansız gelir sende ağzına geleni söyle sonra yooo ben öyle bir şey demedim deMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Yüzüme söyledi. Daha sonra ise aile arasında inkar etti söylediğiniAnnen hakkında haddini aşan sözleri yüzüne mi söyledi yoksa birileri aracılığıylamı öğrendin?
Oda doğru. Doğru söylüyorsunuzO seyleri soylerken utanmayan insani siz nasil utandirabilirsiniz. Utanacak olsa yapmaz.
Aslında yapmam gereken bu. Ama bu şekilde davranarak onun gibi terbiyesiz durumuna düşüyorum. Ben eşime ve onun babasına karşı o terbiyesiz kadından farklı olduğumu tüm rezilliğin onda olduğunu göstermek istiyorumAyıbında boğmak istiyorsan sesini kaydet ben demedim dediği an çat çıkar aç ama yok yine anlamaz diyorsan dinsizin hakkından imansız gelir sende ağzına geleni söyle sonra yooo ben öyle bir şey demedim de
Durum pek vahim görünüyor.. Normalde yanına gitme o geldiğinde muhatap olma yani mesafeyi baya baya koy derdim ama annen konusunda aynı şeyi düşünmüyorum.. Benim anneme haddini aşacak kadar çirkin laflar söylense Allahın dan bulsun terbiyesiz kadın deyip kenara çekilmem.. Ben olsam aynı onun yaptığı gibi ağızıma geleni ona sayarım sonra da ben onları söylemedim nasıl iftiracı bir kadınsın der onu sinir ederdim..Merhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Gösterseniz bile birinin karısı birinin annesi atsan atılmaz satsan satılmaz kadın hele yüzsüzse hiçbir şey olmaz kimse sana sen haklıymışsın demez sen niye bu kaydı aldın der örneğin kayıt olmasa başka kulp bulurlarAslında yapmam gereken bu. Ama bu şekilde davranarak onun gibi terbiyesiz durumuna düşüyorum. Ben eşime ve onun babasına karşı o terbiyesiz kadından farklı olduğumu tüm rezilliğin onda olduğunu göstermek istiyorum
Aynısını yaptım bütün söylediği lafları yedirdim. Hatta eşine ve oğluna anlattım onlarında tepki koymasını sağladım ama kadın o kadar şizofrenki araya biraz zaman girdi diye hiçbirsey olmamış gibi davranmaya devam ediyorDurum pek vahim görünüyor.. Normalde yanına gitme o geldiğinde muhatap olma yani mesafeyi baya baya koy derdim ama annen konusunda aynı şeyi düşünmüyorum.. Benim anneme haddini aşacak kadar çirkin laflar söylense Allahın dan bulsun terbiyesiz kadın deyip kenara çekilmem.. Ben olsam aynı onun yaptığı gibi ağızıma geleni ona sayarım sonra da ben onları söylemedim nasıl iftiracı bir kadınsın der onu sinir ederdim..
Belkide gercekten akil hastasi ,onun icin bu tip davranislari var ,uzak durun gorusmeyin ,esiniz mecbur mu tutuyorAynısını yaptım bütün söylediği lafları yedirdim. Hatta eşine ve oğluna anlattım onlarında tepki koymasını sağladım ama kadın o kadar şizofrenki araya biraz zaman girdi diye hiçbirsey olmamış gibi davranmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?