İpe alıp sallandirmak istemediğin kalmış ne yaptı bu kadın bu kadar ne söyledi bizzat duydunuzmuMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Hiç bir sey yapamazsın.Hiç muhattap olmayın.Merhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en büyük cevap edebi elden gideneMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Ayıbında bogamazsınMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Alnamaz. Herkes duysa bile "Ben öyle demedim."der. Ne dedim ki!der. Bana söyledi yuttum, annrmle ilgili birkaç şey dedi tavrımı belli ettim. Baktım artık dozunu artırıyor görüşmüyorum. İletişiöi yümden kestim. Eşimi bile gözden çıkarmıştım. Git ananın dizinin dibinde otur, bana bulaşmayın, dedim. Bir sene patlamaya hazır bomba gb gezdim, telefon açıp dediklerini yutturmak istedim. En son engelledim ve aman sanki anlayacak diyip kendi hayatıma baktım. Sana da tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Utanması olmayan insanı nasıl utandıracaksınız?Merhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
Söylediğin gibi terbiyesiz biriyse mutlaka bi ortamda bi hata yapar zaten ama bunu sen onun yüzüne vurmaya uğraşırsan yıpranırsın boşver muhatap olma o kendi kendini rezil edicek zatenMerhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim. Eşim ile severek evlendik ve çok şükür aramızda herhangi bir problem yok. Fakat benim sorunum annesi ile. Annesini kısaca anlatıcak olursam tam anlamıyla terbiyesiz ve edepsiz bir insan aklına esen herşeyi söyleyip karşısındaki insanı kırmaktan asla çekinmez ve bunu yaptıktan sonrada asla dönüp özür dilemez egosu büyük. Benimde annem hakkında haddi ve hududu aşan şeyler söylediğinden dolayı kendisi ile görüşmemi sınırlandırdım ama gelgör ki umrunda değil ben onları söylemedim diyip hicbirsey yokmuş gibi davranmaya devam edebiliyor. Sizlere danışmak istediğim ben bu kişi bu kadar edepsiz ve yüzsüzken onu nasıl utandırabilirim? Ayıbını nasıl yüzüne vurabilirim? Çünkü ya karakter yoksunu ya da psikolojik sorunları var inanın tam anlayamadım. Onu kendi ayıbında boğmak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?