- Konu Sahibi BirTatliHuzur
-
Seni öyle iyi anlıyorum ki... Sırf edebi bozuk örnekler yüzünden gazetede yer alan hiçbir
iş ilanına itibar edemedim. İş bulma siteleri desen onlar da referans adı altında torpil
istiyor. İşkur'un sitesi inanılmaz sinir bozucu, eğer eksik giriş yaptıysan hiçbir yere
başvuruda bulunamıyorsun... Ben sözde 'torpil'le resmen temizlikçilik, hizmetçilik yapıyorum
2 senedir bir yerde. Vaatleri ile sundukları arasında dağlar kadar fark var. 2 ay düşünmemiş
gibi davranıp verdiğim emekleri, 3. ay yine umutsuzluk kuyusuna düşerek 2 seneyi doldurdum
ama sabrımın son demlerindeyim. İş bulmadan da işi bırakmak istemiyorum, piyasa malum...
Bilmiyorum ne olacak. İnşallah Rabbim hiç beklemediğimiz bir anda güzel bir kapı açar.
Umarım tam hayalindeki gibi bir iş bulursun en kısa zamanda.
canım içini ferah tut. bende okuldan mezun oldum. tam bi yıl öyle boş boş oturdum. iş yok. hep dua ediyodum Allahım bana hayırlı bi iş ver diye.. sonra mezun olduktan bi sene sonraki yazın bi işe başvurdum. ama şöyle diyim, ne bölümümle ilgiliydi ne de bnm gibi birinin statüsüne. bi hastanede hastaların girişlerini tutuyodum, ama sade o olsa iyi. doktorundan fırça yersin, yok hastaların sargılarını açmaya yardım edersin, yok herkesi tek tek bekledikten sonra buz gibi yemek yersin. üstelik sabah 8 de başlıyoduk akşam 7 de bitiyodu. c.tesi saat 2-3 e kadar çalışıyoduk ancak hastalar bittikten sonra çıkabiliyoduk.. tabi her günün sonunda dr.ların odalarındaki tüm cihazları tek tek temizledikten sonra..!
ama iş işdir bi yerden başlamak lazım dedim sabrettim. hem o kadar uzun zaman işsiz kalmıştım ki, evde olsam yeniden hiç dayanamam dedim devam ettim. ama üstünden yıl bile geçmedi çooook iyi bi işe girdim ordan ayrılıp. şimdi masa başındayım. h.sonu tatilim var. maaşımda diğer işimdekinden biraz daha yüksek. Allaha şükürler olsun.
o yüzden sabret, umutsuzluğa kapılma. hatırlıyorum da evde geçirdiğim o zamanlarda hep, bunu bi tatil gibi düşün. keyfini çıkar. nasıl olsa iş bulunca tatil fln kalmıcak, bugünlerini zehir etme kendine endişe ederek diye kendimi teselli ediyodum. sende öyle düşün. elbet iş bulacaksın. bgnlerinin tadını çıkar. karamsar olma. inşallah Allah sana hayırlı bol kazançlı gönlüne göre bi iş verir canım. sağlıcakla kal.
inş. canım Allah razı olsun bilmukabele...hepimizin gönüllerinden geçenlerin hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyorum ama cidden referans=torpil...işkurada kayıtlıyım ama ordada hep beden işçisi,elektrikçi vs. ilanlar var..
İnanır mısın 3 sene boyunca orada adamakıllı bir ilan yayınlanmadı benim bölümümle ilgili. Yani şöyle diyim, deneyim şartı arayan 1-2 ilan oldu sadece.
3 yılda 1-2 ilan, şaka gibi. O ilanlara da ben uygun değildim. Geçen gün arattım yine. Deneyim istemeyen 4-5 ilan birden çıktı iyi mi? :))
Ama 3 yıl olmuş artık, yine başvuramadım. Çünkü eski mezunum.
kesinlikle güvenirlik falan değil önemi canım, sadece oradan eleman bulan işveren adına
bir süre işkur elemanın maaşının ödenmesine katkı sağlıyor. Sana, bana değil faydası, yine
kalantorlara...
Benim bölümümle ilgili bulunduğum ilde sadece 3 yalan olmasın 4 defa ilan açıldı ve 1 i hariç
hepsi deneyim istedi. 1 i deneyim şartı istemiyordu ve toplu alım vardı üstelik ( 20 kadro )
ama ilan başvuramadım bir türlü hep hata verdi. Sonra telefonunu buldum ilgili yerin ama
aldığım cevap süperdi. İlan yanlışlıkla açılmıştüm umudumu o gün yitirdim resmen...
"ben medıtasyon yaptırıyorum sanada yaptırayım" nedir yahu? yarım ekmek döner yaptırıyor sanki... kıroyum emme para bende demeye getirmiş(kırodan kasıt insanların kökeni yada şiveleri değil ben görgüsüz ve cahil insanlar için kullanıyorum bu sıfatı yanlış anlaşılmasın)
"ben medıtasyon yaptırıyorum sanada yaptırayım" nedir yahu? yarım ekmek döner yaptırıyor sanki... kıroyum emme para bende demeye getirmiş(kırodan kasıt insanların kökeni yada şiveleri değil ben görgüsüz ve cahil insanlar için kullanıyorum bu sıfatı yanlış anlaşılmasın)
biz sosyal medyadada sizin aktif halinizi,ilgi alanlarınızı gormek ıstıyoruz dendiNeden adamı eklediniz ki Facenize. Çokmu lazımdı ? :26:
biz sosyal medyadada sizin aktif halinizi,ilgi alanlarınızı gormek ıstıyoruz dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?