Benim sevgilim 30 yaşlarda geçmişte çapkındım diyor açık açık ama artık iğrendim böyle şeylerden sonra tövbe ettim doğru yolu buldum dedi
Cinsellikten değil saçma sapan ilişkilerden bi sürü çıktığı olmuş onlardanDaha sıkıntılı
Cinsellikten iğrenmiş adamı mı alacaksın
Yarın bi gün senle cinsellikten de iğrenecekse buralarda çok konu açarsın
Kocam bağa yanaşmiy diye
Büyük ihtimalle yalan söylüyodur da inş tiksinmemiştir yani
Benim sevgilim 30 yaşlarda geçmişte çapkındım diyor açık açık ama artık iğrendim böyle şeylerden sonra tövbe ettim doğru yolu buldum dedi
Tam olarak neyden igrenmis ? Peki neden gelip sevgililik ilişkisi yaşamadan seni ailenden istemiyor ?Benim sevgilim 30 yaşlarda geçmişte çapkındım diyor açık açık ama artık iğrendim böyle şeylerden sonra tövbe ettim doğru yolu buldum dedi
Bi sürü kız arkadaşları olmuş saçma sapan ilişkiler olmuş onlardanTam olarak neyden igrenmis ? Peki neden gelip sevgililik ilişkisi yaşamadan seni ailenden istemiyor ?
Eee yasamasin iliski kimseyle ! Gelsin seni ailenden istesinBi sürü kız arkadaşları olmuş saçma sapan ilişkiler olmuş onlardan
Senin için önemli mi geçmişi pekiTam olarak neyden igrenmis ? Peki neden gelip sevgililik ilişkisi yaşamadan seni ailenden istemiyor ?
Sevgilinizin geçmişi önemli midir? Geçmişte birileriyle olmaları ileri derece bişey yaşaması sizi rahatsız eder mi
Yaşadıkları bi sürü kız arkadaşları olması pekiYani pek etmiyor açıkçası
Yaşadıkları bi sürü kız arkadaşları olması falanİleri dereceden kastin ne anlamadim. Cinsellik anlaminda soyledigini tahmin ediyorum. Benden oncesi beni kesinlikle hic ilgilendirmuyo. Sormuyorum bile banane. Keza benim gecmisimde onu hic ilgilendirmez.
Sormak istediğin buysa eşim bakir değildi .Geçmişte yüz kızartıcı bir suc işlememesi,birisinin malına/canına /ırzına zarar verecek bir davranışının olmaması benim için çok önemli ama bekaret kavramları bunlardan birisi değilSenin için önemli mi geçmişi peki
nasık bakir değildiSormak istediğin buysa eşim bakir değildi .Geçmişte yüz kızartıcı bir suc işlememesi,birisinin malına/canına /ırzına zarar verecek bir davranışının olmaması benim için çok önemli ama bekaret kavramları bunlardan birisi değil
Banane ayol. Benim kocamin benden once allah bilir kac tane oldu. Arada lafi gecer mesela cok oldugunu tahmin ediyorum bende o sakalasmalardan. Ve anladigim kadariyla cinsellikde yasamis. Ama banane. Bunlara neden takilayim. Hele simdiden sonra yapsin bakayim pipisini kesmiyomuyumYaşadıkları bi sürü kız arkadaşları olması falan
Eskiden herşeyi yaşayanlar belli bi yaştan sonra bu yaptıklrını yapmazlarmış doğrumu acabaBanane ayol. Benim kocamin benden once allah bilir kac tane oldu. Arada lafi gecer mesela cok oldugunu tahmin ediyorum bende o sakalasmalardan. Ve anladigim kadariyla cinsellikde yasamis. Ama banane. Bunlara neden takilayim. Hele simdiden sonra yapsin bakayim pipisini kesmiyomuyum
Yani bence karakter meselesi buEskiden herşeyi yaşayanlar belli bi yaştan sonra bu yaptıklrını yapmazlarmış doğrumu acaba
Bende korkuyorum acaba yine öyle olur mu diyeYani bence karakter meselesi bu
Tanimiyorum bisey diyememBende korkuyorum acaba yine öyle olur mu diye
Geçmiş konusunda paylaşımı bu olan arkadaşa bekaret olayını nasıl aciklayayim şimdi benBende öyle biliyorum ama üstüne boşalma ile hamile kalanda oluyor yazıyor internette aşırı kilo aldım birden adetim üç gün sürdü bende korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?