Edirne'de Kadın Doğum Doktoru Tavsiye

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar Edirne'de yaşayan ve bu konuda bilgili birine ihtiyacım var. Buralı değilim o yüzden kafam karıştı. Trakya Özel'de Selda Hanım var ona gitmeyi düşünüyorum. Onun hakkında fikri olan ya da başka önerisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba yazalı bayağı olmuş ama yinede cevap vermek istedim bende senin gibi mağdurum dr. konusunda Mehmet Ali Yüce var Edirde Ekol de ona gdiorum ben ama çok kaba dr. çok anlatmıyor konuşmuyor soru sorulmuyor vs, bende değiştirmek istiorum sen şuan kime gözüküyorsun memnunmusun

canım onu duydum ben ama tam da tanımladığın şekilde duydum doktorluğu iyiymiş ama tavrı hoş değil ben şu an trakya özel de selda hanıma görünüyorum. en başından beri de doktorum o. çok memnunum şimdilik. güleryüzlü ve ilgili ayrıca ne sorarsam bıkmadan cevap veriyor yani mehmet ali beyin tam tersi :)

Çok şükür bissürü konu yazdım burdan cevap geldi ve mehmet ali yüceden başka bir dr önerdiniz burda herkes ali yüceye gidiyor tüm suratsızlığına rağmen peki hastane nasıl yeni doğan varmı bide ücreti nedir doktorunuzun çünkü ben ekol hastanesinide beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…