Tüp Bebek Merkezleri Edirne'ye uygun Tüp Bebek Merkezleri?

ben sana kesinlikle katılmıyorum ne öğle başka doktor yumurtalarımı takip edecek sonra başka yerdeki doktor yumurtalarımı toplayacak başarısızlıkla sonuçlanırsa hangisi açıklama yapacak .............................

ben zaten fikir beyan etmedim dikkatli okuduysan yazımı.sadece edirnede bu işi böyle yapan bir yer varmış dedim.bence yaptır bak orada tarzında bir ibarem yok...bilgilerinize Nihan1979

slm
ben de keşanlıyım bizim akrabamız yeni tüp bebek yaptırdılar şu anda evde yatıyor
edirnede yaptırmışlar ama kendisi ile daha görüşemedik
ben de çocuk sahibi olmak istiyorum ama kısmet işte 2 buçuk yıllık evliyim ama olmuyorsenağlama

ben zaten fikir beyan etmedim dikkatli okuduysan yazımı.sadece edirnede bu işi böyle yapan bir yer varmış dedim.bence yaptır bak orada tarzında bir ibarem yok...bilgilerinize Nihan1979

teşekür ederim bu konuyla ilgili bir arkadaşım çok sıkıntı çekti o yüzden bukadar tepkisel yaklaştım

hım ölemi bilmiodum bak ben bunu nese 3 gün sonra gidicem bi dr uma sorim saol ........

ay görüşünce sorsana nerde yaptrmış çok merak ettim

Merhaba siz ne yaptınız nereyi tercih ettiniz, memnun kaldınız mı?Ben de edirnedeyim..

Edirneden gelen arkadaşlar için eğer kendi arabanızla gelip gitme olanağı varsa Medicanayı tavsiye ederim Beylikdüzünde , hastane olarak ben memnun kaldım ayrıca yol 1,5-2 saat kadar sürüyor, otobandan . Şehir içi trafiğinde hiç oyalanmazsınız ben de sık sık Edirneye gittiğim için biliyorum. Ayrıca takibinizi de mutlaka orada yaptırın, bu işte bazen küçük ayrıntılar bile çok önemli olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…