Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şu anda 2 aylık hamileyim..bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve onun tavsiyesi ile gidiyorum..aslında burada pek de seçenek yok galiba ben özel hastanede doğum yapmak istiyorum, buralı da değilim izmire de gideceğim ekstra kontrol için ileri ki aylarda..allah yardımcımı olsun valla bu dr. işi de çok zor...
teşekkür ederim yukarıdaki arkadaş sakın gitmeyin demişte nedeninide anlamadım kafam karıştı malum burda doktor kısıtlı birde bayan olsun istediğim icin
tüm kontrollerimi ve doğumumu ona yaptırdım ben memnun kaldım sağlık işi kişiden kişiye değişir..o yüzden ne benim ne de diğer arkadaşların lafı ile hareket etme ama dediğin gibi burada çok seçeneğimiz yok...ama bebeğim doğduktan sonra doğru bir karar verdiğimi anladım...çok ilgili bir doktor çok tatlı dilli ve idealist...tam bir hamilelik koçu diyebilirim