Edward Norton ve Tüm Filmleri

The Incredible Hulk

Bruce Banner gama ışınlarına maruz kalmış ve hücresel bir değişikliğe uğramıştır. Artık o sinirlendiğinde yeşil bir devdir. Artık bu gerçekle yaşayan Banner, sevdiği kadından ve eski yaşam alışkanlıklarından kopar. Günün birinde bir bilim adamı sorununa çare olabilecek bir seçim fırsatı sunar: Ya Hulk gidecek, Bruce kendisi olarak hayatına devam edecek, ya da kendini tamamen bir süperkahraman olan Hulk'a teslim edecektir.

Zafer ve Gurur

Pride and Glory

Dört New York polisi tuzağa düşürülerek öldürülünce, tüm teşkilat alarma geçer. Serbest dolaşan bir polis katili varken ve tüm gözler bu davaya çevrilmişken, Manhattan Polis Şefi Francis Tierney, Sr. (Jon Voight) dedektif oğlu Ray Tierney’den (Edward Norton) davayı yürütmesini ister. Ray yitirilen polislerin, ağabeyi Francis Tierney Jr. (Noah Emmerich) ve kayınbiraderi Jimmy Egan’la (Colin Farrell) omuz omuza çalıştıklarını bildiği için davayı isteksizce kabul eder. Dava işlerin trajik ölçüde ters gittiği rutin bir uyuşturucu baskını gibi görünse de, Ray, derinlere indikçe birilerinin uyuşturucu tacirlerini polislerin gelmekte olduğuna dair uyarmış olması gerektiğini fark eder. Bunu içerden biri yapmış olmalıdır. Daha da kötüsü, ipuçları en olamayacak yöne işaret etmeye başlar: Kardeşine ve kayınbiraderine. Sorular yükseltildikçe, dava, aile üyelerini aileye sadakat ile teşkilata sadakat arasında seçim yapmaya zorlar.

Motherless Brooklyn

Tourette sendromlu lionel adinda bir karakterin basindan gecenlerin anlatildigi jonathan lethem'in 1999 yilinda yayinlanan odullu kitabi edward norton’u da bünyesinde barındıran bir film oluyormuş.

Leaves Of Grass

Walt Whitman’ın ünlü şiir kitabı ama film hakkında bilgim yok; bilen arkadaşlarım paylaşırsa seviinirim...

Iron Man 2

Sinemada çizgi roman patlamasının yaşandığı 2008 yılında gösterime giren en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri de Iron Man'di. Bu da serinin 2. filmi...

Stone

Robert De Niro ile Edward Norton’u buluşturan Stone adlı film bir psikolojik gerilim. Film bir kundakçının karısı ile ilişkiye giren bir polisin hikayesini anlatıyor. Filmde polisi Robert De Niro, kundakçıyı Edward Norton'un canlandıracağı düşünülüyor. Senaryosu Angus MacLachlan'a ait olan film, aynı zamanda Mimran Schur Pictures'ın ilk yapımı olacak.

bu film çok iyiydi, hem sempatik, hem yakışıklı, hem çok iyi oyuncu bence:asigim:

bende tom hanks ve oynadıgı tum filmlerle ilgili topık acmıstım ama ne yazık kı baska bi yere tasıdılar

bu film çok iyiydi, hem sempatik, hem yakışıklı, hem çok iyi oyuncu bence:asigim:
kesinlikle kaydirigubbakcemile5
bende tom hanks ve oynadıgı tum filmlerle ilgili topık acmıstım ama ne yazık kı baska bi yere tasıdılar

şimdilik burdayız ama burası sinema bölümü, nereye taşınabilir şaşırdım CADIARZU

bu adama bayılıyorum oynadığı her film müthişşşş ama primal fear ın bende çok özel bir yeri var,çok güzel bi oyunculuk sergilemiş orda.

Primal Fear 'da çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş; sanıyorum ki ilk filmi idi.

American History X de hem ele aldığı konu hem de konuyu işleyişi bakımından yalnızca Edward Norton hayranlarının değil herkesin izlemesi gereken bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…