Ee ayriliga alistin galiba bak sandigin kadar zor degilmis diye msj atan eski sevgili

Adamın canı sıkılmış, hem ayrıldıktan sonra arkasından koşmanı, yalvarmanı beklemiş anlaşılan. Sen öyle yapmayınca da dur bir hatırlatayım demiş...

Şimdi senin yapacağın en güzel şey onsuz daha huzurlu olduğunu yazmak.. Bak nasıl içine oturuyor.. Almayın böyle dengesizleri hayatınıza ya..
Çok haklisiniz

Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Eski sevgılınızbence sorunlu

40 yıl düşünsem bu mesaja bu cevabı vermek aklıma gelmez.

ondan sonra adamlar sizi paspas gibi eziyor ezer de bu kafayla.

resmen adam dönsün diye tutuşuyorsunuz. artık ne yazsanız boş. bari bundan sonra yazmayın

Ben olsam "seninle ilgili iyi veya kötü bir şey düşünmüyorum, hayatıma devam ediyorum, tekrar yazmazsan sevinirim" derdim. Ayrılığın üstünden uzun zaman geçtiyse hayatımda birisi var, yazmazsan iyi olur bile diyebilirsiniz. Egoist pislik, sinirlendim bak

Back
X