- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Bir şey düşünmüyorum bir daha yazmazsan sevinirim tarzında bir şey de yazabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33Tatlım kaç yaşındasın acaba sakıncası yoksa
Bir şey düşünmüyorum bir daha yazmazsan sevinirim tarzında bir şey de yazabilirsin. Ya da hiçbir şey yazma. Şu erkek milleti bi yok olamaz mı artık ya
Yan cebinde dursun istiyor demek ki :)Bosta kaldi cunki.
Ayh ben gidiyorum,dayanamicim,bisey diyin şu kiza![]()
İster,isi meslegi varmi acaba konu sahibinin,hani bu da adamlarin sevgisini cogaltiyor ya:))Yan cebinde dursun istiyor demek ki :)
Ne kadardır birlikteydiniz?Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
3 ayNe kadardır birlikteydiniz?
Yok işimİster,isi meslegi varmi acaba konu sahibinin,hani bu da adamlarin sevgisini cogaltiyor ya:))
Evet bu devirde biraz ona da bakıyor adamlar :))İster,isi meslegi varmi acaba konu sahibinin,hani bu da adamlarin sevgisini cogaltiyor ya:))
Başka çaremmi var yazdim? Kötumu olmus bu cvb acaba yani alismaktan baska carem yok demek istedim daha cvb yazmadi
Ego meselesi bu keşke hiç cvp vermeseydiniz bir daha atardı mesajEvet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Başka yazacak cevap mı yoktuBaşka çaremmi var yazdim? Kötumu olmus bu cvb acaba yani alismaktan baska carem yok demek istedim daha cvb yazmadi
Ölenle ölünmüyor demek varkenbaşka çarem mi var = çok üzgünüm, geri dönmüyorsun, mecbur kaldım..
daha kötü birşey yazılamazdı.