Ee ayriliga alistin galiba bak sandigin kadar zor degilmis diye msj atan eski sevgili

Konu sahibi,sizin cocugunuz mu var,valla ergen sandim ben,yazmissiniz yasinizi sonra gördüm.
Dikkatli ve saglam adimlar atin,ilk onceliginiz cocuk olmali bu secimlerinizde...

"Baska Carem mi var" derken ona bi soru sormussunuz aslında "Başka ihtimal olabilir mi ayrılıktan baska bir yol olabilir mi" gibi... Kendinize durust olursanız mesajınızın alt metnini ve aslında ne demeye calıstıgınızı anlarsınız.
Onun da size söyle mi yazmasını beklerdiniz "baska care var tabi yine birlikte olalım" falan...
Bu adam sizi normal, hayatınıza devam ediyor gorunce sırf uzerinizdeki gucunu anlamak icin bi mesaj atıyor size, siz de adamın uzerınızdekı gucunu teyit eden bi cevap veriyorsunuz. Ama adamın hissettiği aşk değil, kendi egosu adam egosuna asık ve sizden ara sıra onay istiyor sadece...Lutfen su olgunlasmamıs ınsanların sacma sapan davranıslarının kurbanı etmeyin kendinizi... Simdi bisey yazıcak sonra geri umut vermiycek, görmek isterseniz dünyada erkek mi kalmadı size?! Dengesizleri bosverin!

Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Ne kadardır birlikteydiniz?

Bence şöyle yazın uzatmana gerek yok ikimiz için de hayırlısı oldugunu düşünüyorum üstüne konuşulmaya gerek yok iyi akşamlar yaz

Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Ego meselesi bu keşke hiç cvp vermeseydiniz bir daha atardı mesaj

Back
X