- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Güzel seyle yaşadık bitti..önüme bakıyorum :) yaz gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de kendi yaşayıp görecek gibi ama yazık olacak konu sahibine tecrubelerimize inanmiyor maalesef adam neyin peşinde farkında bile degil.Allah yardımcısı olsun.Yaşayarak öğrenecek gibi...Bak ben yaşadım öğrendim hayat tecrübesi edindim ve şu anda kimseye güvenmiyorum ve depresyonun eşiğinden döndüm.Iyi bir şey mi değil normal bir ilişki yasayamiyorum ve hala korkuyorum.Şükür hayatın içindeyim ama nasıl?Keşke ben de senin gibi böyle tecrübelere sahip birinden yardım alsaydimda yıllarımı heba etmeseydim.Bu dengesiz ve sadece kendini seven bu adamın elinde oyuncak olmak mı yoksa gerçekten iyi bir adamla mı beraber olmak istersin seçim senin.İlla acı çekeceğim diyorsan devam.et.sevgili konu sahibi, hala cevap yazacağım modundaysan bence bu adamla ilgili kimseye birşey anlatıp insanları yorma.
kendini bile bile anlamsız bir ateşe atıyorsun. ve hala ne yazayım diye soruyorsun.
bence "gitme yoksa atlarım en yakın köprüden" yaz. kaç konunda bu adamın ne mal olduğunu burda 10larca kişi yazdı. ama sen inanmak ve kabullenmek istemiyorsun gerçeği.
kesinlikle bu tür mesajlar yedekte tutma çabası arada umut veriyor ki boşta kalırsam döneceğim bir kapı olsun, bi kere seven adam gitmez gidemez öyle 3 ayda ,kendine değer veren birini bul, 3 ayda seni üzenden bir ömür sevgi mi bekleyeceksinBence de kendi yaşayıp görecek gibi ama yazık olacak konu sahibine tecrubelerimize inanmiyor maalesef adam neyin peşinde farkında bile degil.Allah yardımcısı olsun.Yaşayarak öğrenecek gibi...Bak ben yaşadım öğrendim hayat tecrübesi edindim ve şu anda kimseye güvenmiyorum ve depresyonun eşiğinden döndüm.Iyi bir şey mi değil normal bir ilişki yasayamiyorum ve hala korkuyorum.Şükür hayatın içindeyim ama nasıl?Keşke ben de senin gibi böyle tecrübelere sahip birinden yardım alsaydimda yıllarımı heba etmeseydim.Bu dengesiz ve sadece kendini seven bu adamın elinde oyuncak olmak mı yoksa gerçekten iyi bir adamla mı beraber olmak istersin seçim senin.İlla acı çekeceğim diyorsan devam.et.
çok yanlış bi cvp vermişsin. hiç umursamamalıydınEvet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
Evet başliktaki gibi bir mesaj aldim bugun.ayrilali 15 20 gun oldu beyefendi bitirmisti iliskiyi yaşlarimiz o 31 ben 33 dik durmak gururlu davranabilmek için içten içe ağladım ama belli etmedim birde hergun goruyorum evimin yaninda iş yeri mutlu bir izlenimde vermedim görmezden de gelemedim görunce ama irtibata gecmedim hic bir sekilde bu ikinci msji ilkine cvb vermemistim zaten cvb verebilecegim bir sey de yazmamisti sana dönmeyecem falan filan dök içini rahatla biliyorum cok sey söylemek istiyosun bana ama boyle olmasi gerekiyordu vs vs gibi seyler yazmisti.Şu msji gercekten ilginç geldi bana ne demek istiyor sizce kızlar erkek dilinde bu ne demek tam vazgectim alismaya baslamistim ki yine ümitlrndirecek beni ya bende şu cvbı verdim kızlar bu arada başka çaremmi var?? Yazdım.Bilemedim ne yazacagimi
keşke bunu yazmasaymışsınız iyi olmamış. onun egosunu bi güzel oksamışsınızYa bilemedim ne cvb vermiyecegimi ama alisamadim falan demedim baska caremmi var dedim baska bir sey bulamadim atacak
ayyyyy bu sana donmek ıstıyor ama sen ona yalvarcan bidaha deneyelim demenı ıstıyor.egosu zedelenmesin paşanın sakın ha.Kızlar bi bakin ya tekrar yazmis arkamdan ne dusunuyosun diyo merak ediyorum diyo vicdannen kotu hissediyomus kotu dusunursem uzulurmus ya ben ne diyim simdi
Kesinlikle katiliyorum no contact olayına.Baska carem mi var sizin ne kadar içi dışı bir bi insan oldugunuzu gosteriyor.Ama adam bundan nemalaniyor.Birakin sessizlikte bogulsunNeden cevap yazıyorsunuz ki? Arkasından ölmenizi beklemiş. Küçük egosu bunu göremeyince de yazmış. Her mesaj onun egosunu tatmin etmek icin. Yazmayin. No contact - best contact derler.
Bence de ne gerek vardı kibaşka çarem mi var = çok üzgünüm, geri dönmüyorsun, mecbur kaldım..
daha kötü birşey yazılamazdı.