- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Malumunuz evlilik hazırlığı icindeyim. Mobilyalar konusunda cok dertteyim. Uykularim kaçıyor inanin... ben minimalist bi insanin bole daha sakin sade seylerden hoşlanıyorum,ne bilim bi koltuk takımı bnm icin once rahat olmali duz olmalı yani gosterisi alacasi bulacasi olmamali. Ikeanin koltuklarına bayılıyorummmmm.... hem yumusaklar hem begenim uzerine duz sakin ve sadeler. Ben ordan alayım diorum ama annemi ve kvmi ikna edemiyorum. Yani tabi ben diretince mecbur alinacak ordan ama bende sağlamlık konusunda net olmadigim icin bastiramiyorum. Bursada yasiyoruz inegölden aliriz diorlar ama ordakiler arasında begendiklerim cok nadir oluyot o da butcemi aşıyor. Nabsam bilemiyorum. .. bi akil verin.. saglamlik konusunda fikir verin. :-(
Birde ben ordaki yatak odalarınida cok beğeniyorum. Bole cekmeceli bazalar, duz ufak kullanışlı dolaplar falan. Ama saglamlikk??
Varsa kullanan bi fikir verebilirmi?
tilofondann yazıyon haaa...
Ben de yapı marketlerden almam böyle şeyleri. Enza ya bak çok gzel tasarımlar var. Ben köşe takımımı oradan aldım. Çok rahat, yatak olsa ancak bu kadar rahat olurdu. Toronto serisi tavsiye ederim. Hatta her önünden geçtikçe bakıyorum her gün çok güzel şeyler çıkıyor. İçim gidiyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?