Ee buda bana göre dert offf:-(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Malumunuz evlilik hazırlığı icindeyim. Mobilyalar konusunda cok dertteyim. Uykularim kaçıyor inanin... ben minimalist bi insanin bole daha sakin sade seylerden hoşlanıyorum,ne bilim bi koltuk takımı bnm icin once rahat olmali duz olmalı yani gosterisi alacasi bulacasi olmamali. Ikeanin koltuklarına bayılıyorummmmm.... hem yumusaklar hem begenim uzerine duz sakin ve sadeler. Ben ordan alayım diorum ama annemi ve kvmi ikna edemiyorum. Yani tabi ben diretince mecbur alinacak ordan ama bende sağlamlık konusunda net olmadigim icin bastiramiyorum. Bursada yasiyoruz inegölden aliriz diorlar ama ordakiler arasında begendiklerim cok nadir oluyot o da butcemi aşıyor. Nabsam bilemiyorum. .. bi akil verin.. saglamlik konusunda fikir verin. :-(

Birde ben ordaki yatak odalarınida cok beğeniyorum. Bole cekmeceli bazalar, duz ufak kullanışlı dolaplar falan. Ama saglamlikk??
Varsa kullanan bi fikir verebilirmi?

tilofondann yazıyon haaa...

merhaba
Ikea`nin ürünlerinin kalitesi üründen ürüne farklilik gösterir.Eger mobilyalar kaplama falan degil ve tamamen ahsap ise kalite olarak iyi fakat pahali oluyorlar.Diger ürünleri ise orta karar diyebilirim.Yani kalite fiyata oranla artiyor.
Ben size her seyden önce eger bütceniz yeterliyse gercek ahsap almanizi öneririm.Az olsun ama saglam ve iyi olsun:)

Begendiklerim masif çamdi. Birde masif mese vardi. Ben agac ürünleri seviorum bana cok dogal geliyorlar. Bole çamlar huş rengi ürünler falan bayılırım. Kaplamami agacmi nerden ogrenirim? Yada misal masif çam diorsa bu agacmisir kaplamamidir

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Allahim bu saatte bu sacma salak setleru aklimdan beynimden al nolurrr....

Son düzenleme:
ikeadaki mobilyalarda kalite olduğunu hiç sanmıyorum.pişman olursun.bütçeni söylersen önerilerde bulunuruz.tarzını az çok anladım.kardeşim de evlilik hazırlığı içinde de nerde ne var çok iyi biliyorum

canım bilindik yerden al

biz güya özel tasarım diye bir yerden aldık hepsı çizik lekeli geldi değişime

yanaşmadılar şuanda mahkemelik valla insan kullanamıyor bile o yüzden ikea da alma

çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum

Bende bursadayin gundogdu mobilyadan aldim sade ve tas gibiler:)

Merhaba ..
Tarzinizi anladim sanki sizin .
Lakin IKEA çok sağlam değilmiş onu bir rafa kaldirin ve bellona istikbal gibi markalara bakin ?
Onların koltuk takimlari oldum olasi hoşuma gitmiştir.

minimalist tarz bende cok seviyorum.
Ben odama Country Stilinde Kiyafet Dolabi aldim ikea dan cok seviyorum Dolabimi ama sanirim ilerde evime ikea dan Aksesuar haricinde pek birsey almam. Hele ki Yatak hic almam

Dolabin kalitesi idare ediyor ama baska yerden alma sansin varsa yatagini ikeadan alma derim.

inegölden almıştım hiç memnun kalmamıştım
benim yaşadığım sorun
hazır imal edileni almamk olmuştu
rengini filan siparişle yaptırdım
ve malesef aynı kalitede yapmamışlardı
sonrasında çok başım ağrıdı
açıkcası değişiklik seven bir insan olarak
hoşuma gideni alıp birsüre sonra yenilemek taraftarıyım

hem sağlıksız hem de kalitesizler..........
Türkiye de üretilen mobilyalara yönelmek lazım.

Ben de yapı marketlerden almam böyle şeyleri. Enza ya bak çok gzel tasarımlar var. Ben köşe takımımı oradan aldım. Çok rahat, yatak olsa ancak bu kadar rahat olurdu. Toronto serisi tavsiye ederim. Hatta her önünden geçtikçe bakıyorum her gün çok güzel şeyler çıkıyor. İçim gidiyor resmen.

ben de sade aldim mobilyalarimi. nemur oldugum icin biraz uygun olsn istedim. modalife tan aldim. cok memnunum. fiyat uygun görünüş guzel. evim 1+1 oldugi icin yatak odasi olarak bazali yatak surgulu dolap sifonyer ve 2 adet komadin aldm. diger odaya köşe koltuk (bilindik markalar coook pahali idi köşe koltuk konusunda) tv ünitesi. yemek masasi ve sandayelerini bir de orta sehpa aldim. dha buyuk bir eve tasinirsam konsol ve gumuslugunu de almayi dusunuyorm takimin.
umarm her seyin icine siner

Son düzenleme:

enza gerçekten goruntu de harika. kalitesi konusunda bir fikrim yok. ama gerek yatak odalari gerek salon takimlari cok hos gozukuyor 😊

Oncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Mobilyalarimizi kendimiz alicaz ve butcemizde kısıtlı maalesef. Düğün üstü ikimizde isten çıkarıldık :-( bu yuzden biraz sıkıntılı.istikbal bellona burda pek onerilmior, Enza dogtas bnmde cok sevdiğim mobilyalar ancak onlar icin butcem yok maalesef. Oturma grubum icin 3 3.5 bin tl, yatak odama 3.5 4 bin tl, ymk masasi tv unitesi yatak vb. Eşyalar icinde 4 bn ayirabilirim. Beyaz esya, mutfak esyalarim, textil ürünlerini aldim. Dun aksam yine ikeadaydim. Senelerdir gideeim ve özellikle o koltuklarına bayılıyorummmmm:-D nisanlim sen senelerdir bunlari istiyorsun alalım madem dior. Ama bn inanılmaz kararsizim.

Ekleme: buarada ikinci bir oturma grubu almayacagim. Tek oturma odasi ve o odaya bir yemk masası ve bufe koymayi düşünüyorum. Vitrin vb. Esyalarda olmayacak.tv unitemi icinde tv masasi birde duvara bi dolap seklinde olanlardan istiorum.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben bekar evimin yatak odası dolabı, tv sehpası ve masa sandalyelerini ikeadan aldım. Yatak odası dolapları daha ilk aydan dökülmeye başladı. Onlar pek taşınmaya yer değiştirmeye falan müsait olmuyor zaten. Diğer taraftan L koltuk ve pufumu mudo dan almıştım. Fiyatları pahalı gelebilir mudonun normalde ama gerçekten outletine bir bakmanızı öneririm. mudo.com.tr internet sitesi, outlet mağaza bulamazsanız sezonsonu ürünlere bu adresten de ulaşabilirsiniz. Hem açılıp devasa bir yatak oluyor, misafir falan geldiğinde, hem de kumaşı bir harika, ben özentiliğimden pasaklı bir insan olmama rağmen açık renk almıştım:) Sonra saç boyası da dahil herşeyi döktüm üzerine:) ama ne dökülürse dökülsün hemen üzerinden siliyorsunuz geçiveriyor. Su, kola vs döksem emmiyor. Hemen temizleniyor. Böyle süet-kadife gibi bir kumaş. Cidden çok beğendim. Bir de arkadaşım tekzen mobilyadan almıştı dolaplarını çok memnundu ama kullanmadığımdan bilemiyorum. Ama mudo outlete kesin bakın:)

ben de inegölde yaşıyorum hatta mobilya sanayisinin içindeyim. inegöl de belirli yerlerde kaliteli ve güzel ürünler çok var. gezip görmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…