Ee buda bana göre dert offf:-(

Canım oralarda Rapsodi mobilya varsa kesin bir gidip gör derim.
Ben de senin gibi sade ve kaliteli bir koltuk takımı istiyordum.
Oradan aldık ve çok memnunum. Üstelik fiyatlarda gayet uygun.

Canım oralarda Rapsodi mobilya varsa kesin bir gidip gör derim.
Ben de senin gibi sade ve kaliteli bir koltuk takımı istiyordum.
Oradan aldık ve çok memnunum. Üstelik fiyatlarda gayet uygun.

rapsodi için burda pek güzel yorumlar okumadım ama... sen memnunsan bir daha bakayımmD

Ömürlük olmamasını anlarım çünkü nice sağlam taş mobilyalar bir süreden sonra değişiklik amacıyla değiştirilebiliyor şekil A biz, ama 1 yıl içinde de dağılıp dökülmesi de hoş karşılanacak bir durum değil. İkea çok hoş, güzel, farklı ama sağlam olmayışını bende duymuştum yalnız bir blog gördüm bu tarzda mobilya sevip inegölde bulamadığından ikea' dan almışlar ve ev değiştirmesine rağmen bir sıkıntı yaşamamışlar. Bu arada tarzımız aynı, bu sebepten ötürü İstanbul' da Masko, Modoko da fikir açısından dolaşmıştım bir ara, masko da o tarz mobilya' nın sadece yatak odasını 14 bn tl' ye sormuştum. Modoko da 7-9 bin arası, kaldı ki aldığı yerden pişmanlık duyanlarda çok çok fazla, o yüzden mobilya sanırım biraz şans işi, sağlam o tarz bir mobilyayı ikea gibi pekte makul bir fiyata satmayacakları ortada Ya risk almış olacaksınız, ya da farklı tarzda sağlam bir mobilya tercih edeceksiniz. Modalife mobilyanın fiyatlarının piyasanın neden bu kadar altında olduğunu düşünebilirsiniz? Koltuklarınızın modelini gösterip bir imalatçıya yaptırabilirsiniz düz ve sade bir model isterseniz aynısını yapmaları çok muhtemel, daha sağlam, daha uygun bir fiyata gelebilir. Allah gönlünüze göre verir inşallah.

Son düzenleme:
enza gerçekten goruntu de harika. kalitesi konusunda bir fikrim yok. ama gerek yatak odalari gerek salon takimlari cok hos gozukuyor 😊

Özgün tasarım yapıyorlar. Bellona,İstikbal gibi markalar artık kampanya kampanya üstüne yapıp sürümden kazanmak için ucuzlattı mallarını bu da hem tarza hem de malzemeye yansıdı. Artı Enza da hiç pahalı değil digerlerine göre.
Kalitesi de iyi ancak benim köşe takımımda tek sıkıntı deve tüyüymüş toz topluyor. Yani bazı kumaşlar vardır tutma ama bu tutuyor. Gerçi bu kumaştan çok memnun olanlar var ama..

Rapsodinin koltuk takımları çok güzel canım diğer mobilyalarını bilmiyorum. Hepsini aynı yerden de almak zorunda değilsin zaten. Bak bi bakalım hoşuna gider belki

Bende ilk zamanlar kafayı acayip takmıstım sonra 2-3 yıl kullanıcagım birseye para vermek sacma geldi o yüzden sehba aksesuar ürünlerini alıcam.Hemmes marka yatak odasına bayılıyodum 4 bin tl falan tutuyodu montaj dahil ama biraz daha fazla para ödeyip bellonadan alıcam bak istersen dogtaşta country tarzı takım var salon için...Mobilyacıları dolaş beyendigin koltuk takımını düz krem rengi yaptır ikea ve english home destekle al sana fıstık gibi ev :) Eger cok istiyorsan misafir odanı ordan al sonuçta az kullanıldıgı için deforme olmaz blogunu takip ettigim biri vardı dergilere çıkan o ikea dösemişti istersen linki atarım

bütçe kısıtlı ise bence modalife e bak. fiyatlari uygundu. söylediğin fiyatlara bulabileceginden eminim. umarim begenirsin. kalitesi ise bana gore iyi. L koltuk aldim ben sadece o da yatak oluyor cift kisilik. alti da ufak sandik ustelik. ben mobilyalarimdan memnunum.

linki atarsan çok sevinirim. hiç olmazsa fikir edinmiş olurumm..D

baktım modalife a. bursada buyukce bır magazası var. yorumlara bakarak yatak odasından vazgecmıs bulunmaktayım. sanırım parya kıyıp enzadan born yada visage var begendıgım onları alıcam. koltuklar için modalifeada tekrar ugrayayım. ayrıca rapsodiye,enzaya tekrar bakayım. en kötüsü ıkeadan aldıgım uzanmalı ıkıili bir kanepeyle kombin yaparım.DD

http://whitecountryhousee.blogspot.com.tr/2013/10/yeni-evim-yeni-salonum.html Ama kafamı kariştiran bi yön var çogu dergilerde ikeanın mobilyalarını görüyorum zengin mesela avukat ikeanın masanı almış kullanıyor mudodanda alabılır ama ikeadan almışlar bir yandan çok seviliyor bir taraftanda kalitesi sorun oluyo

Dun aksam yine ikeadaydim. Senelerdir gideeim ve özellikle o koltuklarına bayılıyorummmmm:-D nisanlim sen senelerdir bunlari istiyorsun alalım madem dior. Ama bn inanılmaz kararsizim.

Sen mutlaka ikea al bence:)
Senelerdir gidip gelip bakıyormuşsun.Kimbilir ne hayaller kurdun,evim olursa bunlardan alacağım diye...
İçinde kalacağına evinde kalsın:) Heves ettiğin eşyayı almazsan,başka ne alırsan al seni memnun etmez.

Merak ettim hangi koltukmuş senin beğendiğin.Bende yıllaar yıllardır ektorp modeli var.
Kılıfları çıkabiliyor,2 renk kılıf aldım yıkayıp yıkayıp kullanıyorum,çok memnunum.
Dolaplarını bilemem ama tv ünitesi ve sehpa alan çok tanıdık oldu,hiç şikayet duymadım.

enzanın köşe takımı var bende de ama acayip leke tutuyor. su dökülse leke kalıyor... kumaşı keten gibi...

alırken bunlara da dikkat et.

daha önceki takımımın kumaşı çok güzeldi hiç leke tutmazdı. inegölde üretilen mobilyacıdan almıştık onları. ama koltuk çöktü. 2 - 3 yıl sonra değiştirdik. inegölden alacaksan bildiklerinden al. biz gibi için yanmasın. salon takımımıda aynı yerden aldık. koltukları katalogtan seçmiştim. çok kullanışsız çıktı. kilolu olanlar teklilere oturamaz. gümüşlük takımında çizikler vardı. değiştirmediler. boyayıp gelmişler... aynalarındada sıkıntı çıktı... ohooo...

bilinen mağazalardan alırım bidaha alacak olsam.

ayy ikeacı buldum:d evet ektrop,kıvık,tidafors:d hepsine bayılıyorummD dediğim gibi bana cok rahat ve kullanıslı gelıor:d kılıfların cıkıp yıkanması yedek kılıf -kı bu farklı bır renk ve tarz demek - çok da guzel sen memnunsun belliki çok mutlu oldum ınan -mış muşlarla konusmaktan sıkıldım. kullana bırı olarak bana yaz:d bnm arkadaslarım cok bız bole oturup cay ıcıp muhabbt etmeyı, ayaklarımızı uzatıp pes oynamayı, batak donmeyı, mısırla sinema fılmı degıl maç izlemeyi seviyoruz ( nişanlımla arkadaş cevremız aynı. aynı liseden olunca arkadaslar aynı oluyor) ben rahatlık ve huzur ıstıyorum:d yanı alım demi peki renk konusundada yardımc olursan cok sevınırım. ben bole acık renklerden hoslanıyorum ama beyaz deıl. bej falan var ton ton değişen? sence hangısı? bırde cok mu kırlenıyor? yanı yıkanıyor zaten ama mıllet aaa kumas o hıc guzel olmaz hemn kırlenır sen tay tuyu al falan dıor da

bulmusken ne kadar cok sordum demı:d kusura bakmaa

çok üzüldüm haline ama bende hep bunu dıyorum anneme kvme anlamıyorlar. yahu dıorum bu mobılya ınegöldekiler muhtesem dıye bırsey yok. he tamm bırcok secenegı bır arada göruyorsun o ayrı ama burdada gezınerek bolca secenek görebılrsın. kı bursa yalova yolu üzerinde dogtas istikbal yataş modalife mondi zen ve adını hatırlayamadıgm tomarla mobılyacı var.dıorum o eskıdenmıs bır tek ınegolde varmıs gıdıp alıyormussunuz ama yok anlamıyorlar. evet ınegolde bazı mobılyalar var agactan yapılıyor sadece cok guzeller ama maalesef onlarda hayvan ölüsü gibi oluyor. anam bızım koltukları sürü sürü bı cm anca oynatırsın. saglamlarda noluyor. annem her sene ayy sölemı dgıstırsem bolemı degıstırsem deyıp duruyorr

tam 1 sene önce benim yaşadıklarımı yaşıyorsun şu an :) sonuç olarak ne mi oldu, benim evimin neredeyse tüm eşyaları ikea:) hemde hepsi kargoyla geldiler, biz kurduk. tek tek fikir verebilirim sana, mesela hemnes serisi şifonyerler muhteşem, çalışma masası da var bende, metal karyolam var, salonumun tümü ikea, hemnes divan karyolam var, halılarım var... hepsinden çok memnunum, koltuklarda şöyle bir sorun oldu, model renk rahatlık 10 numara ama bizim kullanmamızdan mıdır bilemedim kumaşı pamukçuk topladı ve çok toz gösteriyor. kırmızı renk ondan sanırım. masif ağaç ürünleri çok kaliteli oluyor, bir de aksesuarları çok iyi. yani benim tek ortada kaldığım koltukları oldu, diğerlerinden çok memnunum. beğendiğin modelleri atarsan tek tek yorumlayabilirim.

Ahşap tarzı mobilya arıyorsan classi'yede bakabilirsin canım. Ben mobilya alırken ordada o tarz mobilyalar vardı.
Benide inegöle götürdüler, inatla ordan almadım mudanya yolu üzerinde gümüş mobilyadan aldım.

Biz aldığımız zaman lacivert kot gibi bir kumaşı vardı.Sonradan yazın açık renk istedim ve nasılsa yıkanıyor diye beyaz aldım.
Bir de beyazı diğer renklere göre epey ucuzdu:) İkisinden de memnunum.
Bir açık bir koyu alırsan sıkıldıkça tam bir değişiklik yapabilirsin.
Çok sık değiştirmiyorum,yılda 2 veya 3 kez diyebilirim.Kumaşlarda bozulma yok,beyaz kumaş sararır diye korktum ama sararma olmadı.
Krem rengini ben de beğendim,ketene benzeyen bir kumaşı var.Ben alırken o rengi yoktu maalesef:)

..........................................................

Son düzenleme:

ayy senide allah gönderdi bana:d al sen onları Gül diyorrD ya yatak odası konusunda kararsızım ama sectıgım bırkac urun var. salonum için ektrop, kıvık ve tidafors koltukları çok begenıyorum onlardan birinden bir tane 3 lü bır tane 2li ama uzanma koltuklu bir yada ıkı tanede berjer alım istiyorum. yatak için hemnes ve brimnesler sevdım. çekmeceli bole altları:d şifonyerler, dolaplar falan ama yatak odasında bıraz kararsızım :\ enzadaki born gurubunuda cok begenıyorum. masif meşe biryemek masası begendım. hatta masif çam birde mutfak masası ufak daha kullanıslı masaartı 4 sandalye 300 lira su an ve o masaya dokundugumda bıle böle içim huzur doluyor sankıDevet yaa ne olursa olsun sanırım ıkeadan alıcam. naklıye ve montaj sorunum yok. babamın hyundai arkası kasalı arac var. kendisi memur ancak böle montaj işlerinden çok ama çok iyi anlar:d eski tamıratcılardan:d o hepsini bir kac saat ıcınde halleder emınımD o zaman ben hayallerımı gerceklestırım hıcc baska seylere bulasmım gıdım alım yahuuD

tatlım ahsap mobilyayı sevıyorum. anca sadece masada tv ünitsinde ve yatak odasında severım. yanı koltukta ahsap detaylar sınırlerımı hoptaıyor dıyebılırım. onun dısında ahsabın dokunusunu evet sevıyorum:d dediğin yerede bakayım:d gümüş mobilyayıda listeye ekleyim nişanlım haftasonu bir kaç depo benzin lazım sanırımDD artık bn şurayada bakalım burayada bakalım derken umarım adam sıyırmazD

bende öle dusunuyorum bır acık bır koyu alabılırım. hatta bnm şöyle bir şansım daha var. bnm iki kuzenim var terzi ve malum bursa kumaş cenneti. burda istediğim kumaşı alırsam kuzenim diğer kılıflarımdan birebir aynısını dikebilir. hanı öyle daha da renk seçeneğim olur diye de düşünüyorumD o zamna ben caymayayım koltuklar ıkeadannD yuppiiD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…