ee buda benim salon

yakamozzzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
232
0
36
Diğer
......................................

Eklentiler

• $Foto4600.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 229
  • $Foto4602.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 202
  • $Foto4604.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 219
  • $Foto4605.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 211
  • $Foto4606.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 233
  • $Foto4607.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 208
  • $Foto4608.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:
cok begendım tertemız cok ferah gule gule oturun ınsallah

Canım hayırlı olsun güle güle, huzurla otur evinde inşallah..
Çok hoş ferah ama o vitrindeki 2 adet çaydanlığa anlam veremedim..Hele de kırmızı olanına...
Lake mobilyanın içinde çok sırıtıyor. Yine de senin zevkin ve seçimin yanlış anlama sakın sadece çok dikkatimi çekti..

yok canım yanlış anlamam baştada yazdım olumlu olumsuz her eleştiriye açık canım o bölümde kırmızı tonlu kahvaltı takımım var onun çaydanlığı yakından okadar sırıtmıyo aslında yani takımı yanında olduğu için ama kaldıra bilirim aslında iyi bir fikir bence

Güle güle oturun.
Çaydanlık bence de olmamış bardak ve fincan tarz şeyler konabilir ya da güzel değerli eşyalar.
Birde masa ve sehpa örtülerini de koymasan ben pek uymadı diye düşünüyorum
Sehpaya örtmeye bilirsiniz vitrine zaten koymayın ama masaya farklı birşey koyabilirsiniz..
Örtüyü büzüp çevirin etrafında ortaya mobilya tarzınıza uygun bir aksesuar koyun. :26:

sağol canım normalde bende hiç örtü kullanmıyorum vitrinde yok zaten diğerlerinide kv çeyizime koymuştu jest olsun diye sermiştim ama bu kadar jest yeter kaldırabilirim

bence salonun güzel ama biraz sdeleştirmeye ihtiyacı var.. orta sehpandaki ve bütün örtüleri kaldırabilirsin. sehpa zaten iki renkli olduğu için üzerine fazla bişey koymana gerek yok.boş kalsın yada bi ucuna ufak bişeyler koy. zigon sehpa üzerindeki vazoyu büyük masaya koy ve örtüyü büzdür bence onunla.. vitirn üzerindeki aksesuarlarıda alırsan iyi olur. onun üzerine bişey koymak hoş olmuyor.. birde arkadaşların dediği gibi çaydanlıklar olmamış ordaa hep olmusuz yazmış gibi olmayım, eleştiri değil minik tavsiyeler bunlar canım.. sevgilerr

perden cok kötü hapishane gibi hissettim kruvazeye cevirtin ya da götürün ortadan 2 ye kestirin iki yana açın sabitleyici kullanaak..
o çaydanlıklara hiç anlam veremedim canım hiçbir vitrinde de görmedim şimdiye dek bir ilki başarmışsın:))hemen kaldır kapalı bi yere tıka...
onun dışında koltukların cok güzel halın ve sehpan da hoş güle güle yaşayın..

canım fotoları çektiğimde akşamdı doğal olarak kapalıydı gündüz çok ferahtır ayrıca benim tül 5 metre en iyisiydi diyebilirim yakından görsen anlardın ev benim olsa hemen kruvaze yaptırırım o zor diil ama ya ev değiştirirsem veya kendi evimi alırsam her odanın camı farklı mahvetmek istemedim yoksa açıkcası bunu bende düşünmüştüm çaydanlar kalktı canım teşekkür ederim

Eviniz çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Sehpanızı beğendim bende onlardan almayı düşünüyorum siyah beyaz olanını.. Çok tatlı bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…