- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Evet haklısın çok acı bi tecrübeyle öğrendim bunu. Bunu hep dikkate alarak yasayacagimEvet nomu nunda dedigi gibi kendine değer ver,ve unutma bir erkeğe ne kadar vazgecilmez oldugunu hissettirirsen o kadar tepeye cikar....hersey dengeli olsun ...mutluluklar...
Evet haklısın çok salagim kendime hiç değer vermedim . Sevmedim . Ezdim kendimi o da o kadar üstüme geldi. Önceden gözümün içine bakardı. Şimdi bunalıyo sevgimden
Hayır ben normal bi msj attim o uyuyacam konuştuk daha ne msji atıyon dedi. 3 yıllık evliyiz. Evet ben hayatı onun etrafına kurdum aptal gibi kendime ait zamanım yoktu sadece isim gücüm lafım ahmet . İşten eve gelip 1 saat sonra gelecek adamın Yastığıni koklardim
Sende mi sevdaCanım benim
Ben senin gibiyim bakma
Ama insan isteyince herşeyi yapıyor şimdi umursamamaya çalışıyorum kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum
Ya Süpersin valla bak ömrüm boyunca böyle güçlü olmanın hayalini kurdum umarım bu bana çok büyük bir ders olurda bende aklımı başıma alıp önce kendime değer veririm ağzina eline yüreğine sağlıkBen bu kadar manyak sevgiyi anlayamıyorum doğrusu.
Arkadaşım adam sana nikah kıymış onca kadın içinden seni seçmiş.
Zaten senin yani..
Bir gün senden gidecekse tasma taksan da buna engel olamazsın.
Bırak gideceği varsa şimdiden gitsin hiç değilse gençliğin sana kalır.
Önce kendini sev, özgüveni yüksek bir kadın ol.
Çek ellerini yakasından, boğma.
Ben erkek olsam kendinden emin olmayan kadına aşık kalamazdım sanırım.
İsterse Angelina olsun yani duruşta sıkıntı var.
Bırak özgür yaşasın, sen de kendine ondan bağımsız bir dünya kur.
Hayatının merkezine onu koyma. Onsuz keyif aldığın bir yaşamın da olsun.
Bir gün gitmeyi tercih edersen keyfin bilir, elimi sallasam ellisi mesajını ver.
Akıllı adama o yeter.
Ya Süpersin valla bak ömrüm boyunca böyle güçlü olmanın hayalini kurdum umarım bu bana çok büyük bir ders olurda bende aklımı başıma alıp önce kendime değer veririm ağzina eline yüreğine sağlıkBen bu kadar manyak sevgiyi anlayamıyorum doğrusu.
Arkadaşım adam sana nikah kıymış onca kadın içinden seni seçmiş.
Zaten senin yani..
Bir gün senden gidecekse tasma taksan da buna engel olamazsın.
Bırak gideceği varsa şimdiden gitsin hiç değilse gençliğin sana kalır.
Önce kendini sev, özgüveni yüksek bir kadın ol.
Çek ellerini yakasından, boğma.
Ben erkek olsam kendinden emin olmayan kadına aşık kalamazdım sanırım.
İsterse Angelina olsun yani duruşta sıkıntı var.
Bırak özgür yaşasın, sen de kendine ondan bağımsız bir dünya kur.
Hayatının merkezine onu koyma. Onsuz keyif aldığın bir yaşamın da olsun.
Bir gün gitmeyi tercih edersen keyfin bilir, elimi sallasam ellisi mesajını ver.
Akıllı adama o yeter.
Birde sana acı bir tecrübe mi paylaşayım hickimseyi kendinden fazla sevme kim olursa olsun.....onunla imtihan olursun....7
Evet haklısın çok acı bi tecrübeyle öğrendim bunu. Bunu hep dikkate alarak yasayacagim
Bende bu sattrn sonra öyle yapcam inşallah elimden geleni yapacam bunun içinCanım benim
Ben senin gibiyim bakma
Ama insan isteyince herşeyi yapıyor şimdi umursamamaya çalışıyorum kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum
Biliyorum resmen takiyorum ona bağımlı hale geliyorum. Rabbim de benim elimden alarak bana aklını başına al diyo ama bu sefer kıyısından döndüm umarım bir daha böyle birşey yasamamBirde sana acı bir tecrübe mi paylaşayım hickimseyi kendinden fazla sevme kim olursa olsun.....onunla imtihan olursun....
Ben rahmetliye karsi boyleydim 6 sene sonra bitti,sonra oglum kemoterapi gordu sukur iyilesti....Bir daha mı asla.....Biliyorum resmen takiyorum ona bağımlı hale geliyorum. Rabbim de benim elimden alarak bana aklını başına al diyo ama bu sefer kıyısından döndüm umarım bir daha böyle birşey yasamam
Sende mi sevda
Ayy yy canimmm benim cokk ama cok gecmis olsun. Allah rahmet eylesin. Şimdi ne demek istedigini daha iyi anladimBen rahmetliye karsi boyleydim 6 sene sonra bitti,sonra oglum kemoterapi gordu sukur iyilesti....Bir daha mı asla.....
Uffff fırça mı yiyecek,daha gelmedi benim ki de fırça yiyecek bu gidisle ,bazen sart....Bende
Adam işten gec gelse surat kavga
Şimdi gecikicem diye arıyor hemen teli kapatıp plan yapiyorum
Bende
Bende
Gecti gitti kuzum üzülme benim için şimdilik keyfim yerinde....Ayy yy canimmm benim cokk ama cok gecmis olsun. Allah rahmet eylesin. Şimdi ne demek istedigini daha iyi anladim
Aman tanrım bu saate eve gelecek allah allah kıyamet kopar bende :))Uffff fırça mı yiyecek,daha gelmedi benim ki de fırça yiyecek bu gidisle ,bazen sart....
Sen onu örnek alma sakın:)Wauww umarım bende öyle olurum sen kaç yıllık evlisin
Wauww umarım bende öyle olurum sen kaç yıllık evlisin
Kız kafamı dinliyorum bebe de uyuyo oh missss:)Aman tanrım bu saate eve gelecek allah allah kıyamet kopar bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?