- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Ya şimdi haklısın evet güya gurur yapmayim dedim. Ben geldiğim için kızgın bana diye düşündüm. Babası yok anneye bağımlı bir adam bende daha fazla ilgi alaka bekleyen birisi . Aman Aman bi problem yok . Annesi beni hep tahrik edip sinir eder. Bi kazak bile Alsak 50 liraya alindiysa anneye 30 dedi beyefendi. Sürekli anne . Bende bu adam ordan vazgeçmeyecek diye aptal gibi oraya gitsek kavga cikardim surat astim dışarıya çıkmasına müsade etmedim. Bole saçma sapan sorunlar,Acikca anlat ne hata yaptin yada omu hatali? yada tam sorununuz neydide evi terkettin?
Gerci yinede insan tukurdugunu yalamaz ya heleki esinden oyle tavirlarla karsilasinca hic donulmez ya.
Şimdi gel gel diye ısrar edip ben gelmiyorum mi diyim.Allahım sen bizim kadınlarımıza akıl fikir ver yarabbim.
Hiç canına da mı acımıyorsun bilmiyorum ki
Tum bunlari goruyosun geri mi doneceksin aileni kandirarak hem de kendi gel mis mis.Diğer konuları okuyanlar bilir 3 yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır babamın evindeyim. Kendim geldim ve bide eşimi beni almasi için ikna ettim. Tamam istediğim gibi gelip alacak annengille de konuşacak. Kendi gelmiş gibi yapacak.buraya kadar tamam ama adam hala ayni odun hala ayni .. Ne özlem ne merhamet ... öyle can yakıcı konuşmalar ki icim acıyo. Ya daha kötü olursa diyorum. Hayırlısı sonuca başlamış oluruz diyo. Benden ne istiyon diyorum. Annemden beni kıskanma surat asma bana saygı duy. Bide dedesine ben kendim geldim diyecekmisim. Bu ne ya. İnsan bir ay da hiç mi ozlemez. Çok korkuyorum. Annemgil bişe derse buda karşılık verirmis. Babamgil yok derse çıkıp giderim ugrasamam diyo.bu adam ne diyo ya . Beni istiyon mu diyorum istemesem gelmem diyo ama sesi konuşmayı görmeniz lazım ben bu yuzden evden ayrıldım adam.iki katını yapıyo
Ya bu yuvanın bi şansa daha ihtiyacı var gibi düşünüyorum. ..Tum bunlari goruyosun geri mi doneceksin aileni kandirarak hem de kendi gel mis mis.
Yuvaya sansi iki kisi gonullu olarak verir. Bir taraf buz gibiyse gram degisiklik yoksa adam halen baban hayir derse donerim ugrasamam diyorsa . gercekten barismak istiyor mu bu sansi hak ediyor mu diye sormak lazim.Ya bu yuvanın bi şansa daha ihtiyacı var gibi düşünüyorum. ..
Bana diyo ki ne diyim aman özledim aman seviyorum demenin suan zamanı değil kusura bakma işler bukadar ciddiyken bjnlari konuşmanın zamanı değilmiş. Ben buna gidiyorum demeden gizlice eşyaları alıp gittiğim için çok kizginmisNiye gidersiniz boyle adamlara bilmem ki. Sonunda olacak olanda belli. Degisecegini bekleme. Eninde sonunda babanin evinde bulacaksin kendini..
Hafta içi gelip babam ve annemle konusacakmis benimde onun da hataları konuşulur. Çözüm aramadik. Ben onu bogdugumu göremedim. Oda tamam bende hataliyim ama sen de düzelince karşına da geçip kötü davranacak değilim diyoYuvaya sansi iki kisi gonullu olarak verir. Bir taraf buz gibiyse gram degisiklik yoksa adam halen baban hayir derse donerim ugrasamam diyorsa . gercekten barismak istiyor mu bu sansi hak ediyor mu diye sormak lazim.
Bu ayrilikta sorunlari konusup cozumler buldunuz mu
Eve gidince ikinizde ayni davranip hatalarinizi telafi etmeyecekseniz duzelmez
Hatalarinizi aile icinde konusursaniz buyuk hata. Ikinizin aranizda konusup cozum bulmasi gerek. Topu sana atmis sen degis ben de bir seyler yaparim. Cok yuvarlak sozler.Hafta içi gelip babam ve annemle konusacakmis benimde onun da hataları konuşulur. Çözüm aramadik. Ben onu bogdugumu göremedim. Oda tamam bende hataliyim ama sen de düzelince karşına da geçip kötü davranacak değilim diyo
Sorunlari konusup cozum yolu bulmadan ben olsam donmezdim. Hatalarini anlamis mi itiraf edebiliyor mu diye bakardim. Bunlari basbasayken konusurdum.Eşim çıkmış yola geliyormuş napacam ben şimdi offf hani hafta ici geliyodu. Bu adam .. @polyanna23 4 44dblAlabalik32
Gideceksen git ama bir daha oldugunda asla koca evine donme. Bu evlilikten hayir yok sanaEşim çıkmış yola geliyormuş napacam ben şimdi offf hani hafta ici geliyodu. Bu adam .. @polyanna23 4 44dblAlabalik32
Aynen öyle de. Oturdum düşündüm senden bana eş olmaz. Hala böyle konuşan adamı ben napıyım. Bundan sonra kıymetimi bilenler benim etrafımda olacak de. Ya bi kere kurtulmuşsun hiç acımıyo Musun kendine. Adam sana resmen malı gibi davranıyor konuşma şekline baksana. Lütfen güçlü olŞimdi gel gel diye ısrar edip ben gelmiyorum mi diyim.offf ya offf. .
bu arada babanı arasaymış biz zahmet pazar pazar bi müsade bi desdur alsaymış uygun bir dille.. töbe estfrlh benmi yanlış düşünüyorum acaba. aynı şehirdenmi geliyor?[/QUOTEkayseriden
Gitmeyin bence daha kötu olacak hersey yazdıklarınızı goreNe diye geliyo bu adam canımı daha çok mu yakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?