- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38
Evet kızlar çok iyi anladim sizi .. umarim çok iyi olur.
Yok fazla sıkma cok da gevşek olmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar çok iyi anladim sizi .. umarim çok iyi olur.
Yok fazla sıkma cok da gevşek olmasın.
Gazına geldim aradım benimkini,kedi gibi canımlar askımlar havada ucusuyo....Bilse ben kafa dinliyorum dedigimi
Ayy ne gUzel fikir yaaaabayılıyorum böyle kadınlara
Yüzüne askim canım arkadan amaan gitsinler keyif yapiyim
Bende mumkun olsa yapışık ikiz gibi gezicem adamla![]()
Ayyy yok o eskidendi,sonra ayar cektim kendime o oldu....bayılıyorum böyle kadınlara
Yüzüne askim canım arkadan amaan gitsinler keyif yapiyim
Bende mumkun olsa yapışık ikiz gibi gezicem adamla![]()
O zorla bişe yapmaz da zorla değil aslında iyice burnum surtunsun diye bekledi o köpek biliyorum da işte yine de Özler sandimHem adama zorla kendini aldiriyosun hem de degismesini bekliyosun
E tamam o senin burnunu surtmus kendini aldirmaya ikna etmissin. Normalde bi kadin evi terk ediyosa adamin burnu surtulene kadar donmezO zorla bişe yapmaz da zorla değil aslında iyice burnum surtunsun diye bekledi o köpek biliyorum da işte yine de Özler sandim
Ya haklısın bende Gurur yüzünden evlilik bitmemeli dedim güya kendimce şimdi de adamdan duzelmesini bekleyen bir salakE tamam o senin burnunu surtmus kendini aldirmaya ikna etmissin. Normalde bi kadin evi terk ediyosa adamin burnu surtulene kadar donmez
Yani ben sana niye yaptin demiyorum zaten tabii ki bir yuvayi kurtarmak lazim kurtuluyosa. Ama adamin su an degismesini beklemen yersiz. Hatta daha kotu olacak sen ayagina gittin gibi. Buns hazirla kendiniYa haklısın bende Gurur yüzünden evlilik bitmemeli dedim güya kendimce şimdi de adamdan duzelmesini bekleyen bir salak
Umarim bununla baş edebilirim ve umarım buna degerYani ben sana niye yaptin demiyorum zaten tabii ki bir yuvayi kurtarmak lazim kurtuluyosa. Ama adamin su an degismesini beklemen yersiz. Hatta daha kotu olacak sen ayagina gittin gibi. Buns hazirla kendini
evet evet o kadar çok seviyor ki, seni o kadar özlemiş ki dava açarız rahatlığında adam.Bana diyo ki konuşuruz olmayacaksa davayı açarız uzatmaya gerek yok
eski konularına ve bu yoruma bakılırsa kocan haklı ve muhtemelen burnundan fitil fitil getirecek.Eşim çok farklı birisi içinde ki kini nefreti ustumde çıkarmadan rahatlamaz. GittiğiM için de sınırı korkunç suan onu bana yansıtmaması ve daha kötü olmamak için onun beni almasi lazım yoksa önüne geçemem bir daha
Diğer konuları okuyanlar bilir 3 yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır babamın evindeyim. Kendim geldim ve bide eşimi beni almasi için ikna ettim. Tamam istediğim gibi gelip alacak annengille de konuşacak. Kendi gelmiş gibi yapacak.buraya kadar tamam ama adam hala ayni odun hala ayni .. Ne özlem ne merhamet ... öyle can yakıcı konuşmalar ki icim acıyo. Ya daha kötü olursa diyorum. Hayırlısı sonuca başlamış oluruz diyo. Benden ne istiyon diyorum. Annemden beni kıskanma surat asma bana saygı duy. Bide dedesine ben kendim geldim diyecekmisim. Bu ne ya. İnsan bir ay da hiç mi ozlemez. Çok korkuyorum. Annemgil bişe derse buda karşılık verirmis. Babamgil yok derse çıkıp giderim ugrasamam diyo.bu adam ne diyo ya . Beni istiyon mu diyorum istemesem gelmem diyo ama sesi konuşmayı görmeniz lazım ben bu yuzden evden ayrıldım adam.iki katını yapıyo
Bana diyo ki konuşuruz olmayacaksa davayı açarız uzatmaya gerek yok
Hayyalesselah.. bencede uzatmaya gerek yok. Boyle kararsizligini gorunce adamda
Ya ben Yuvam yıkılmasın bir daha deneyim dedim bilmiyorum ben kafayı yemek uzereyimBu kdr sey diyen adama " gel beni al tamam" mi dedin?
Ve su an oturmus gelmesini bekliyosun.
Neden be guzel kardesim? Neden?
Acikca anlat ne hata yaptin yada omu hatali? yada tam sorununuz neydide evi terkettin?Ya ben Yuvam yıkılmasın bir daha deneyim dedim bilmiyorum ben kafayı yemek uzereyim
Niye gidersiniz boyle adamlara bilmem ki. Sonunda olacak olanda belli. Degisecegini bekleme. Eninde sonunda babanin evinde bulacaksin kendini..Diğer konuları okuyanlar bilir 3 yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır babamın evindeyim. Kendim geldim ve bide eşimi beni almasi için ikna ettim. Tamam istediğim gibi gelip alacak annengille de konuşacak. Kendi gelmiş gibi yapacak.buraya kadar tamam ama adam hala ayni odun hala ayni .. Ne özlem ne merhamet ... öyle can yakıcı konuşmalar ki icim acıyo. Ya daha kötü olursa diyorum. Hayırlısı sonuca başlamış oluruz diyo. Benden ne istiyon diyorum. Annemden beni kıskanma surat asma bana saygı duy. Bide dedesine ben kendim geldim diyecekmisim. Bu ne ya. İnsan bir ay da hiç mi ozlemez. Çok korkuyorum. Annemgil bişe derse buda karşılık verirmis. Babamgil yok derse çıkıp giderim ugrasamam diyo.bu adam ne diyo ya . Beni istiyon mu diyorum istemesem gelmem diyo ama sesi konuşmayı görmeniz lazım ben bu yuzden evden ayrıldım adam.iki katını yapıyo