• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eee şimdi ne olacak

Ya haklısın bende Gurur yüzünden evlilik bitmemeli dedim güya kendimce şimdi de adamdan duzelmesini bekleyen bir salak
Yani ben sana niye yaptin demiyorum zaten tabii ki bir yuvayi kurtarmak lazim kurtuluyosa. Ama adamin su an degismesini beklemen yersiz. Hatta daha kotu olacak sen ayagina gittin gibi. Buns hazirla kendini

Eşim çok farklı birisi içinde ki kini nefreti ustumde çıkarmadan rahatlamaz. GittiğiM için de sınırı korkunç suan onu bana yansıtmaması ve daha kötü olmamak için onun beni almasi lazım yoksa önüne geçemem bir daha
eski konularına ve bu yoruma bakılırsa kocan haklı ve muhtemelen burnundan fitil fitil getirecek.
hırsını aldıktan sonra da seni babana postalar ve boşar diye düşünüyorum.

Bu kdr sey diyen adama " gel beni al tamam" mi dedin?
Ve su an oturmus gelmesini bekliyosun.
Neden be guzel kardesim? Neden?

Diğer konuları okuyanlar bilir 3 yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır babamın evindeyim. Kendim geldim ve bide eşimi beni almasi için ikna ettim. Tamam istediğim gibi gelip alacak annengille de konuşacak. Kendi gelmiş gibi yapacak.buraya kadar tamam ama adam hala ayni odun hala ayni .. Ne özlem ne merhamet ... öyle can yakıcı konuşmalar ki icim acıyo. Ya daha kötü olursa diyorum. Hayırlısı sonuca başlamış oluruz diyo. Benden ne istiyon diyorum. Annemden beni kıskanma surat asma bana saygı duy. Bide dedesine ben kendim geldim diyecekmisim. Bu ne ya. İnsan bir ay da hiç mi ozlemez. Çok korkuyorum. Annemgil bişe derse buda karşılık verirmis. Babamgil yok derse çıkıp giderim ugrasamam diyo.bu adam ne diyo ya . Beni istiyon mu diyorum istemesem gelmem diyo ama sesi konuşmayı görmeniz lazım ben bu yuzden evden ayrıldım adam.iki katını yapıyo

Kendini zorla aldırtıyorsun bacım, bu konuda eşinle yüz göz olmuş pazarlığa girmişsiniz. Ben daha da kötüleşeceğini düşünüyorum çünkü süreç mantklı işlemiyor. Umarım hakkında hayırlısı olur da, 'gil' eki nedir ya? Annemgil, babamgil, yengemgil falan? Annem, babam desen ne olur güzel kardeşim? Okurken çok rahatsız oldum.

Haberim yokmuş gibi çek pampaa :işsiz: sizi çokta istemeyen bi adam var sanki karşıda. İlerde o ev size çekilmez gelecek ve bu yaptığınız davranış başınıza bir düğünde bir bayramda kakılacak. İyi düşünün bence

Ya ben Yuvam yıkılmasın bir daha deneyim dedim bilmiyorum ben kafayı yemek uzereyim
Acikca anlat ne hata yaptin yada omu hatali? yada tam sorununuz neydide evi terkettin?
Gerci yinede insan tukurdugunu yalamaz ya heleki esinden oyle tavirlarla karsilasinca hic donulmez ya.

Diğer konuları okuyanlar bilir 3 yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır babamın evindeyim. Kendim geldim ve bide eşimi beni almasi için ikna ettim. Tamam istediğim gibi gelip alacak annengille de konuşacak. Kendi gelmiş gibi yapacak.buraya kadar tamam ama adam hala ayni odun hala ayni .. Ne özlem ne merhamet ... öyle can yakıcı konuşmalar ki icim acıyo. Ya daha kötü olursa diyorum. Hayırlısı sonuca başlamış oluruz diyo. Benden ne istiyon diyorum. Annemden beni kıskanma surat asma bana saygı duy. Bide dedesine ben kendim geldim diyecekmisim. Bu ne ya. İnsan bir ay da hiç mi ozlemez. Çok korkuyorum. Annemgil bişe derse buda karşılık verirmis. Babamgil yok derse çıkıp giderim ugrasamam diyo.bu adam ne diyo ya . Beni istiyon mu diyorum istemesem gelmem diyo ama sesi konuşmayı görmeniz lazım ben bu yuzden evden ayrıldım adam.iki katını yapıyo
Niye gidersiniz boyle adamlara bilmem ki. Sonunda olacak olanda belli. Degisecegini bekleme. Eninde sonunda babanin evinde bulacaksin kendini..

Back
X