• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eee şimdi ne olacak

Acikca anlat ne hata yaptin yada omu hatali? yada tam sorununuz neydide evi terkettin?
Gerci yinede insan tukurdugunu yalamaz ya heleki esinden oyle tavirlarla karsilasinca hic donulmez ya.
Ya şimdi haklısın evet güya gurur yapmayim dedim. Ben geldiğim için kızgın bana diye düşündüm. Babası yok anneye bağımlı bir adam bende daha fazla ilgi alaka bekleyen birisi . Aman Aman bi problem yok . Annesi beni hep tahrik edip sinir eder. Bi kazak bile Alsak 50 liraya alindiysa anneye 30 dedi beyefendi. Sürekli anne . Bende bu adam ordan vazgeçmeyecek diye aptal gibi oraya gitsek kavga cikardim surat astim dışarıya çıkmasına müsade etmedim. Bole saçma sapan sorunlar,

Diğer konuları okuyanlar bilir 3 yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır babamın evindeyim. Kendim geldim ve bide eşimi beni almasi için ikna ettim. Tamam istediğim gibi gelip alacak annengille de konuşacak. Kendi gelmiş gibi yapacak.buraya kadar tamam ama adam hala ayni odun hala ayni .. Ne özlem ne merhamet ... öyle can yakıcı konuşmalar ki icim acıyo. Ya daha kötü olursa diyorum. Hayırlısı sonuca başlamış oluruz diyo. Benden ne istiyon diyorum. Annemden beni kıskanma surat asma bana saygı duy. Bide dedesine ben kendim geldim diyecekmisim. Bu ne ya. İnsan bir ay da hiç mi ozlemez. Çok korkuyorum. Annemgil bişe derse buda karşılık verirmis. Babamgil yok derse çıkıp giderim ugrasamam diyo.bu adam ne diyo ya . Beni istiyon mu diyorum istemesem gelmem diyo ama sesi konuşmayı görmeniz lazım ben bu yuzden evden ayrıldım adam.iki katını yapıyo
Tum bunlari goruyosun geri mi doneceksin aileni kandirarak hem de kendi gel mis mis.

Ya bu yuvanın bi şansa daha ihtiyacı var gibi düşünüyorum. .. :KK43:
Yuvaya sansi iki kisi gonullu olarak verir. Bir taraf buz gibiyse gram degisiklik yoksa adam halen baban hayir derse donerim ugrasamam diyorsa . gercekten barismak istiyor mu bu sansi hak ediyor mu diye sormak lazim.
Bu ayrilikta sorunlari konusup cozumler buldunuz mu
Eve gidince ikinizde ayni davranip hatalarinizi telafi etmeyecekseniz duzelmez

Niye gidersiniz boyle adamlara bilmem ki. Sonunda olacak olanda belli. Degisecegini bekleme. Eninde sonunda babanin evinde bulacaksin kendini..
Bana diyo ki ne diyim aman özledim aman seviyorum demenin suan zamanı değil kusura bakma işler bukadar ciddiyken bjnlari konuşmanın zamanı değilmiş. Ben buna gidiyorum demeden gizlice eşyaları alıp gittiğim için çok kizginmis

Yuvaya sansi iki kisi gonullu olarak verir. Bir taraf buz gibiyse gram degisiklik yoksa adam halen baban hayir derse donerim ugrasamam diyorsa . gercekten barismak istiyor mu bu sansi hak ediyor mu diye sormak lazim.
Bu ayrilikta sorunlari konusup cozumler buldunuz mu
Eve gidince ikinizde ayni davranip hatalarinizi telafi etmeyecekseniz duzelmez
Hafta içi gelip babam ve annemle konusacakmis benimde onun da hataları konuşulur. Çözüm aramadik. Ben onu bogdugumu göremedim. Oda tamam bende hataliyim ama sen de düzelince karşına da geçip kötü davranacak değilim diyo

Hafta içi gelip babam ve annemle konusacakmis benimde onun da hataları konuşulur. Çözüm aramadik. Ben onu bogdugumu göremedim. Oda tamam bende hataliyim ama sen de düzelince karşına da geçip kötü davranacak değilim diyo
Hatalarinizi aile icinde konusursaniz buyuk hata. Ikinizin aranizda konusup cozum bulmasi gerek. Topu sana atmis sen degis ben de bir seyler yaparim. Cok yuvarlak sozler.
Ben de ailemin yanina gittim 2 3 aylik kizimla. Eve donmeden once aile terapistine gitme, olur ki donersem terapiye sorunlari halledene kadar devam etme, karsilikli herkes kendi hatalarinin ne oldugunu soyledi ve ne bekledigini gibi seyleri konustuk.
Bu surec icinde evlilige devam edip etmiyecegimize karae verecegiz diye konustuk.
Bilmiyorum siz su an hic bir seyi cozmeden donuyorsunuz bu cok zor olacak gibi geldi.
Hayirlisi

Bu adamdan birşey olmaz aç davanı sen süründür sen niye arıyorsun gel beni al diye o pişman olsun böyle yaparsan o iyice bildiğini okur

bence mantıklı bir bahane uydur(hastalık,misafir vs)ve evine gitmeyi ertele...bu yalvaran tarzını da değiştir...sen arama ,aramasını bekle...cool ol yani...tabii dozunu da kaçırma...annene açık ol(babanı annen halleder,babalara herşey söylenmiyor çünkü)...kocana öyle onlara böyle konuşma...net ol...yuvanı yık demiyorum hatta daha aklı selim idare edersen bu durumu, avantajlı çıkarsın diye düşünüyorum...döndüğünde de annesi yüzünden adama çemkirme...sen kendi evinle,eşinle,işinle meşgul ol...anne oğul ilişkisine çok dahil olma...ayy ne çok tavsiye verdim ben:))53 yaşındayım evliliğimin ilk yılarında eşi olmayan kayınvalideyle çok cebelleştim çünkü ...eğer kocan çalışkan ve edepli bir adamsa yuvaların bozulmasından yana değilim çünkü....

bacım sen dik dur ailenede yalan konuşma babanla otur konuş oda eşinle konuşsun kartlarını açık oyna yoksa eşin başına kakıp duracak sen yalvardın gel al dedin şimdi kes sesini otur gibisine laflar duyacaksın. keşke gel al diye ısrar edeceğine ondan bekleseydin kaç ay geçerse geçsin görmüş olurdun tavrını. kadın durup dururken evi terk etmez erkek alttan almasını gönül almasını bilmeli. madem baban bir laf ederse kalkar gidermiş o zaman ailenin yanında sen konulacaksın. ben evi şu yüzden terk ettim ben bunları tekrar yaşamak istemiyorum bunun sözünü veriyorsan göze alıyorsan gidelim yok ben böyleyim işine gelirse modundaysan hayatı zehir etmeyelim birbirimize diyeceksin. böylece ailenin yanındada değerin olur. cocuk varmı bilmiyorum ama cocuk olunca daha beter olur herşey böyle yapmazsan allah yardımcın olsun iyi haberini bekliyorum

bu arada babanı arasaymış biz zahmet pazar pazar bi müsade bi desdur alsaymış uygun bir dille.. töbe estfrlh benmi yanlış düşünüyorum acaba. aynı şehirdenmi geliyor?

Şimdi gel gel diye ısrar edip ben gelmiyorum mi diyim.:KK43: offf ya offf. .
Aynen öyle de. Oturdum düşündüm senden bana eş olmaz. Hala böyle konuşan adamı ben napıyım. Bundan sonra kıymetimi bilenler benim etrafımda olacak de. Ya bi kere kurtulmuşsun hiç acımıyo Musun kendine. Adam sana resmen malı gibi davranıyor konuşma şekline baksana. Lütfen güçlü ol

Sayfaların hepsini okuyamadım ama ne sizi seven ne de saygı duyan bir adam görüyorum. Sanırım blöf yapmışsınız, haliyle etkisi olmamış şimdi kendinizi tekrar aldırıp eve getirmeye çalışıyorsunuz. Böyle bir adam için neden çabalıyorsunuz ki?

Back
X