- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.348
- 158
- 40
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
14 ziyaretçi var bunu da okuyun lütfen .
Pınar oğlu Kaan için, dua edin lütfen. 0 RH+ TROMBOSİT İHTİYACIMIZ VAR.İSTANBUL HALKALI ATAKENT ACIBADEM HASTANESİ
kız allah sizi e miHacışakir sabun almak için çıktım simdi...
Araba fırçasıyla yıka fantazik olurHacışakir sabun almak için çıktım simdi...
Rabbim şifa versin14 ziyaretçi var bunu da okuyun lütfen .
Pınar oğlu Kaan için, dua edin lütfen. 0 RH+ TROMBOSİT İHTİYACIMIZ VAR.İSTANBUL HALKALI ATAKENT ACIBADEM HASTANESİ
yol vermek kolay terapiste gidin zor olan yapın kurtarın bu evliliği biçogu evlilik aynı çünkü.Defalarca dile getirdim ben bunları
3.5 gün sürdü gayreti
Yol vermek..
Keske kolay olsa yaa...
Ama bazı seyler ciddilesince acayip bir manevi hava çörekleniyor her yere...
Sevgi mi acaba bunun adı alışkanlık mı?
Gerci insan sevmedigi birine olan alışkanlıgını umursar mı?
Şu güzel kalpleri neden yorar yıpratırlar anlamam hiç
ah canım ya, üzüldüm durumuna, ben sevgilimden bile ayrılabilmek için kaç sene bekledim biliyor musun.. seni bigün terkedicem diye söyledim bile ilişkimiz devam ederken. ha bugün ha yarın dedim, sevgi dedim emek dedim, bir masum bakışı vazgeçirdi bazen, falan filan derken iki sene geçti. ama zor da olsa bitirdim tek seferde kırdım kalemi. birde boşanmayı hiç düşünemiyorum bile. Allah kolaylık versin demek için yazdım sadece....
Evlilikle ilgili standartlar o kadar düşük ki aldatma şiddet olmadan boşanmak saçma geliyor. boşanmak için ille temel bir sebep olmalı mı?
misal canım istedi boşanıyorum da diyebilir birisi. saçma mı evet ama ille de şiddet olunca boşanılır diye bir dayatmayı kabul etmiyorum.
yol vermek kolay terapiste gidin zor olan yapın kurtarın bu evliliği biçogu evlilik aynı çünkü.
Hepimiz kendi derdimiz içinde feylozoff olduk gidiyoruz Bahtsız be...
Kendi kendime sorup durduğum sorular geldi aklıma, başka konularda.
Sevgidir, alışkanlıktır bilemem de... Ümit sanki bu Bahtsız... Alıştığın, tanıdığın evin içinde kalmaya ikna edilmeye sıkıca tutunan bir şey. Giderken insanı döndürüp döndürüp arkaya baktıran şey aynı zamanda.
Oyh... Ben neden böyle duygusala bağladımsa şimdi?
Beni bu güzel havalar mahvetti.
Maddi yonden kendi basinin caresine bakabilirsen gidebilirsinde.. hersey bitince yerine gelmez bence.. keske gelse..eskiler basil 40 yil evli kaliyolarmis hayret ediyorum.. hos eskiden bu teknoloji bu simarik erkeklerden daha azmis.. cocuk olmanasi cok buyuk sans.. ciddiyim..Gitmek koca bir devrim aslında.
Bir diş fırçası,bir parfüm,bir kalem...
Ne kadar derin anlamlar içerebilir ki?
Iceriyor işte...Acıtıyor sonra...
Aslında bu çizdiğin eş profili hiç birimize uzak değil. İnsanlar hiç insancıl olmayan çalışma şartları, günden güne asosyalleştiren, körelten, tembelleştiren teknojik bağımlılıklar yüzünden yaşama arzusunu, heyecanını kaybediyor.. Şuraya bi anket koysaydın kaçınızın eşi böyle ilgisiz ve bağımlı diye. Yüzdeyi hepimiz tahmin edebiliyoruzdur.. Kimimiz bu durumu kabullenip kendi kendimize oyalanıyoruz, kimimizin zaten eşlerimizden bi farkı yok ilgisiz, bağımlı, herkes kendi halinde...
Bu belirsizlik içinde, size yaşadığınızı hissettirecek aktiviteler yapmayı deneseniz. Dağcılık kulüplerine katılın, kamplara gidin. Doğanıza dönün, teknolojiden uzak. Eşinizin ihtiyacı olanı ona kendiniz yaşayarak göstermeyi deneyin. Belki eşiniz sizde, neyi kaçırdığını görür. Hayatın nasıl ellerinden kayıp gittiğini, zamanının ne kadar değersiz ve boş geçtiğini, siz yaşarken sorgular. Denemekte fayda var.
Maddi yonden kendi basinin caresine bakabilirsen gidebilirsinde.. hersey bitince yerine gelmez bence.. keske gelse..eskiler basil 40 yil evli kaliyolarmis hayret ediyorum.. hos eskiden bu teknoloji bu simarik erkeklerden daha azmis.. cocuk olmanasi cok buyuk sans.. ciddiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?