- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
1 haftadan fazla ayrı kalamadı demek:)Ben çok teklif ettim bir muddet ayri kalalim klişesi...Dusunelim...Ozleyelim..Idrak edelim...
1 hafta kadar ailesinin yanina gitti
Ama döndügünde sen istedigim icin gittim dedi gezdi dolasti geldi
Ne anladim bu isten....
Kardesim gitsene 3.5 ay
Dimi ama....
Onun sizden beklentisi ne peki, neden mutsuz bu evlilikten ? "İşe gideyim, geleyim, yiyelim, içelim, tv, pc, telefon, yatalım, uyuyalım, kimse de şikayet etmesin" bu mu ?
1 haftadan fazla ayrı kalamadı demek:)
Sen istiyorsun diye gidiyor,sen istiyorsun diye boşanıyor bilemedim valla!
Yaş oldu 30
Siz gidin,uzaklaşın biraz! durum elverirse bir yurt dışı,ya da uzak bir kasaba şöyle 1 2 aylığına bir tatil.Gelmese aslinda...
Beni bana bıraksa biraz iyi olmaz mi acaba...
Siz gidin,uzaklaşın biraz! durum elverirse bir yurt dışı,ya da uzak bir kasaba şöyle 1 2 aylığına bir tatil.
Uzaklaşmak bizde işe yaramadı ne birlikte ne ayrı durumu el ele sorun çözmeye ikna edersen daha verimli ve kısa bir yol olabilirGelmese aslinda...
Beni bana bıraksa biraz iyi olmaz mi acaba...
Uzaklaşmak bizde işe yaramadı ne birlikte ne ayrı durumu el ele sorun çözmeye ikna edersen daha verimli ve kısa bir yol olabilir
O şekilde mutsuz olcaksın ama hiç yanaşmıyo mu yardım almayaBirimbirimizi bir müddet daha "idare etmek"adı altında devam edecegiz bakalım...
O şekilde mutsuz olcaksın ama hiç yanaşmıyo mu yardım almaya
Kelin ilacı olsa kendine misali ne deyim bacım bunları bi kampa toplayıp telefonsuz internetsiz bırakcaksın :)Destek almak bir yana
Adam sorun yaratan benmişim gibi yaklaşiyor :)
Ona yokluğunu tattırdınmı hiçDestek almak bir yana
Adam sorun yaratan benmişim gibi yaklaşiyor :)
Ona yokluğunu tattırdınmı hiç
Elındekının nelere bedellendıgını gısterdınmı
Ayni benim koca.eski konularına baktım da pek bişey anlaşılmıyor. ilgisizmiş, telefonla oyun oynuyomuş, bi de banyo yapmıyomuş. bunlar için boşanılmaz gel deneyelim vs demedi mi? demediyse yol ver gitsin. mahkemeye gitmemekle hata etmişsin bence.
Aynennnn öyle.
Yaradılışının geregi bunlar gibi....
Ruhtan bagımsız.
Mutsuz çunku mutsuz olan bir karısı var.
Yetemedigini dusunuyor ama yetmek icin caba sarfetmiyor....
Ben cok yogun yasıyorum herseyi...
Ondan da ayni seyi beklemiyorum fakat dümdüz bir yasamda istemiyorum...
Mesela biri sosyal medyadan yazıyor bana.
Ona soyluyorum...
Ben zaten vermem gereken cevabi biliyorum elbette ama onun ne tepki vereceginide onemsemiyor degilim....
Bakıyor,okuyor....
Elinde telefon oyun oynayama devam ederek ALLAH ALLAH KIM ACABA diyor dönüp arkasını gidiyor...
Bunlar bana yetersiz geliyor mesela...
Benimle alakali seylerin uzerinde dursun istiyorum
İlgi yok, merak yok, kaybetme korkusu yok...
Evet bunlar için kimseyi suçlamaya hakkımız yok. Eminim eşin de böyle olsun istemezdi. Çabalasa bile içinden gelmedikten sonra nereye kadar zorlayabilir.
Siz iki iyi insan olabilirsiniz. Birbirinize hiç bir yanlış yapmamış da olabilirsiniz. Ama belli ki evlilikten, ilişkiden, hayattan beklentileriniz çok farklı. Çok iyi dost olurmuşsunuz ama eş olmamış/olamamış...
1 sene de ayrı kalsanız, eşinizin merakı ve heyecanı yine sizi elde edene kadar sürecektir herhalde.
Bence de söylediğiniz gibi bu onun yaratılışında var.. Yerinizde olsam hazır olduğumu hissettiğim an yolumu çizer kendisine mutluluklar dilerdim.
Tüm sorunlarına rağmen yorumlarında hep eğlenceli ve enerjiksinHAYIR DAA
DURUP DURURKEN NE DIYE EVLENDIK KI....
TÜM BOŞANMALARIN SEBEBI EVLILIK.....
DEMEDI DEMEYIN
Tüm sorunlarına rağmen yorumlarında hep eğlenceli ve enerjiksin
maşallahadam sana yetişemiyor olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?