Eeee n'olcak şimdi ?

1 haftadan fazla ayrı kalamadı demek:)
Sen istiyorsun diye gidiyor,sen istiyorsun diye boşanıyor bilemedim valla!

Onun sizden beklentisi ne peki, neden mutsuz bu evlilikten ? "İşe gideyim, geleyim, yiyelim, içelim, tv, pc, telefon, yatalım, uyuyalım, kimse de şikayet etmesin" bu mu ?

Aynennnn öyle.
Yaradılışının geregi bunlar gibi....
Ruhtan bagımsız.

Mutsuz çunku mutsuz olan bir karısı var.
Yetemedigini dusunuyor ama yetmek icin caba sarfetmiyor....
Ben cok yogun yasıyorum herseyi...
Ondan da ayni seyi beklemiyorum fakat dümdüz bir yasamda istemiyorum...

Mesela biri sosyal medyadan yazıyor bana.
Ona soyluyorum...
Ben zaten vermem gereken cevabi biliyorum elbette ama onun ne tepki vereceginide onemsemiyor degilim....
Bakıyor,okuyor....
Elinde telefon oyun oynayama devam ederek ALLAH ALLAH KIM ACABA diyor dönüp arkasını gidiyor...
Bunlar bana yetersiz geliyor mesela...
Benimle alakali seylerin uzerinde dursun istiyorum

bence bu adam seni seviyor ama tenbel ve usengec ayni esim gibi
bu huyu duzelmicek gibi geliyor bana yani duzelse bile 1 hafta sonra yine basa donecek
yardim alsaniz peki?
ya da konusun soyle 1 haftalik telefonlarinizi kapatip bi tatile cikin bir birinizle vakit gecirin

Ona yokluğunu tattırdınmı hiç
Elındekının nelere bedellendıgını gısterdınmı

Aklı basına gelsin diye yada yoklugumu anlasin diye degil ama cok istedim bir muddet uzak kalmak...
Kendim icin..
Yalnizliga ihtiyacim oldugunu hissettigim icin...
Ayni evin icinde yoklugunun bedelini hissettirmek cok güç

İlgi yok, merak yok, kaybetme korkusu yok...
Evet bunlar için kimseyi suçlamaya hakkımız yok. Eminim eşin de böyle olsun istemezdi. Çabalasa bile içinden gelmedikten sonra nereye kadar zorlayabilir.

Siz iki iyi insan olabilirsiniz. Birbirinize hiç bir yanlış yapmamış da olabilirsiniz. Ama belli ki evlilikten, ilişkiden, hayattan beklentileriniz çok farklı. Çok iyi dost olurmuşsunuz ama eş olmamış/olamamış...

1 sene de ayrı kalsanız, eşinizin merakı ve heyecanı yine sizi elde edene kadar sürecektir herhalde.

Bence de söylediğiniz gibi bu onun yaratılışında var.. Yerinizde olsam hazır olduğumu hissettiğim an yolumu çizer kendisine mutluluklar dilerdim.

Evet...Yapmak icin yapmak,dayatma ile...Kim neyi ne kadar süre yapabilir ki...
Öz diyorum ya...
Özünde cok iyi bir insan olması evlilik icin yetmiyor...
Bir arkadaslik icin evet akrabalik icin evet ama evlilik icin...Hayir yeterli degil..
Muhtesem bir baba olacagini dusunuyorum bazen!
Peki ya ben!

Tamda soylediginiz gibi olmalı sanıyorum...
Hazır oldugumu hissettigim an yollarimiz ayrilmali
Cunku ben kendimden ziyade ona da haksizlik ettigimi dusunuyorum...
Zaman sadece benim icin degil onun icinde geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…