• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eeleriniz akamlar dar kar m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki cikabilir cikarda ayda bir iki kez arkadaslariyla bulusup bir seyler icmeye giderler
ben nasil kendi arkadaslarima gidiyorsam esiminde bu en dogal hakki
biz yapisik ikiz degilizyi yirmi dört saat beraber olalimsengözlerimebaksanab

Çıkmaz kös kös dibimde oturur bende deli olurum.:kızgın:
Tamam bende çok çıkmasını istemiyorum arada çıksın arkadaşlarının yanına gitsin:1closedeyes:
Hep evde hep evde de iyi değil, bir yerden sonra insanın canı sıkılıyor bu sefer birbirmize sarıyoruz:olmaz:

bensiz aslaaaaa-tatlicadiarzu-
böyle bi şey söylese çok şaşırırım ben laelaelaelaelae

ama yine de herkese özgürlük derim ben

çıkmaz :olmaz: zaten akşam topu topu 2-3 saat görüyoruz yüzümüzü. zaten adam yorgun oluyor, h.içi hayatta çıkmaz dışarı. bi koltuğa o bir koltuğa ben zor atıyoruz kendimizi.

Bensiz bir yere gitmez...
Eğer gitsekte beraberizdir arkadaşlarla falan bende olurum yani..
Binde bir gidiyor tabi erkek arkadaşlarıyla başbaşa...Bende gidiyorum arkadaşlarıma onsuz...
ış yemekleri,gezileri falan olunca çıkabiliyor bazı akşamlar...

peki izin demeyelim fikir sormak olsun.benneyaptımki

yoo ysm. izin almak kötü birşey değildir kaldıki insanlar sadece ebeveynlerinden izin almazlar.
konunla ilgili söz konusu tabiri danışma ile değiştirebiliriz ama evliliktede karşılıklı izinler vetolar söz konusudur.

Bi insanı bu kadar sıkmak ne kadar doğru ki?
düşünün eşinizin canı sıkılmasın diye sizi komşunuza arkadaşınıza falan göndermediğinii...
Hemen feryat figan edersiniz eşim beni hiç bi yere salmıyor esir gibiyim falan diye...
Eşinde bi insan yani onunda canı arkadaşlarıyla oturmak sohbet etmek oyun oynamak istiyor olabilir...
Ters birşey yapmıyorsa evine zamanında dönüyorsa haftada bi kaç kere çıkmasında ne sakınca var yani...
Benimde sevgilim beni eve bıraktıktan sonra kahveye gider arkadaşlarıyla zaman geçirir ne var bunda yani... sıkmayın bu kadar evlilik esaretlikmidir..

çıkmaz.. arkadaşlarıyla buluşmak istese müdehale etmem, çıkabilir ama evde zaman geçirmeyi seviyor. canımız sıkılır, gezmek istersek birlikte çıkarızyerimseniben

Bence sık sık olmamak şartıyla neden olmasın.Ortam değiştirmek onunda hakkı.Ama eşim bensiz zevvk almadığını söylüyor görüşebildiği tek arkadaşı var ben evde yanlız kalmıyım diye bazen üçümüz çıkarız bırakmaz tek başıma beni.

valla benim koçiş akşamları pek dışarı çıkmaz bi misafir falan olursa onunla mecburen çıkar
normalde evde hep
ama senın durum farklı ev kalabalıkmış biraz bide yeni evlisin bi kaç sene geçse bu kadar takmazsın kafana ama bence takma zaten erkek mılleti pek sıkmaya gelmiyor

bu yüzden kendını huzursuz etme bence

benim eşimde çıkmaz
çokta dogru bulmuyorum zaten tek çıkılmasını
ama arada birde olursa sorun yapmam
yeterkı alışkanlık halıne gelmesin:olmaz:

bazen çıkar, erkeklerin bazen erkek erkeğe aktivitelere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

akşamları pek dışarı çıkmaz ama ramazandan dolayı iftardan bir saat sonra çıkar arkadaşlarının yanına gider bunada bişey demiyorum..

ben sinir olurum karısını evde bırakıp kahvede oturmaya giden erkeklere.. bu birazda alışkanlık meselesi, ben hastalık gözuyle bakıyorum kahveye takılma olayına.. evlenmeden öncede gidiyorsa şimdi izin vermemen ona özgurluğunu kısıtlıyormuşsun gibi gelebilir ve ilerde daha buyuk sorunlar çıkmasına sebeb olur. aslında basit gibi görunsede bence buyuk bir problem, sorun ilerlemeden önune geçmek konuşarak çözume ulaştırmak gerekir.
bana gelince; eşim beni bırakıp sadece camiye gider o kadar. onun dışında bir yere gidilecekse bereber gideriz. asla kahve ortamını sevmez, göndersemde gitmez :)

şahsen beni evde yanlız bırakıp tek başına bekar gibi dışarı çıkıp gezecekse güle güle....

ben 1.5 yıllık evliyim ve ALLAHA ŞÜKÜR EŞıM BENı BIRAKIP DIŞARI BELKı 2 YADA 3 KERE ÇIKMIŞTIR..

olması gerekende bu bence ne demek beni bırakıpta yanlız çıkmak...

bendenmi utanıyor..

bendenmi sıkılıyor...

yanlız dahamı rahat ediyor....öyleyse neden evlendik dimi...

zaten tüm gün boyunca ayrıyız..

BU EVLıLıK ÇOK KURALLI BıR OKUL...
VE ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDı..

Çıkar arkadaşlarıyla arada bir falan ,çıktığı arkadaşları bellidir,yer bellidir,2-3 saat takılır gelir,evlendik diye bensiz hiçbirşey yapamaz değil ki bu,o çıktığı zaman bende kız arkadaşımı çağırırım bize,yada bende plan yaparım,gerek yok o kadar sıkmaya . :1closedeyes:

valla ben olmadan hiç bir yre gitmez mümkün olsa dibimden de ayrılmaz

Back
X