• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eeleriniz akamlar dar kar m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni evli sayılırım henüz 3 ay olmadı..arkadaslarıyla haftada bir cıkmak istiyor olur dedim ben de..çünkü eşelri çok sıkıcı katlanamıyorum bu kadarı bi araya denk gelir yani:))
dışarda bir cay bahcesinde kağıt oynarla rkendi aralarında zararsız oldugu için karışmıyorum ama bir sınır koymak şart...evlilik bu her akşam her akşam yalnız kalacaksanız ne anlamı var..

Ay anacım her akŞam bır fııl Çıkar
9da Çıkar 11 gııb dÖner
Çay bahÇesınde kaĞıt oynayıp geyık yapıyolar

valla ben henüz evli deilim yaza düğün ama erkek arkadaşım bikere bile akşam evinde durdugunu görmedimm..sürekli dışarda sabah işe gider akşam direk kahveye eve yemek yemeye bile gitmez...gece1 de falan gelir eve..tabii evlenince böyle yapcaksan evlenmiyelim falan dedimmmmm şakayla tepkisini ölçmek istedim.. evlenince dışarı çıkmasmız...şimdii kendi evine gitse annesi ve babasıyla(yaşlılar)oturup ne konuşabilirmiş..evde rahat edemiyomuşşş annesi sürekli bşyler söylüyormuş falan filan..bakalım evlenince anlıycaz..:)

valla ben henüz evli deilim yaza düğün ama erkek arkadaşım bikere bile akşam evinde durdugunu görmedimm..sürekli dışarda sabah işe gider akşam direk kahveye eve yemek yemeye bile gitmez...gece1 de falan gelir eve..tabii evlenince böyle yapcaksan evlenmiyelim falan dedimmmmm şakayla tepkisini ölçmek istedim.. evlenince dışarı çıkmasmız...şimdii kendi evine gitse annesi ve babasıyla(yaşlılar)oturup ne konuşabilirmiş..evde rahat edemiyomuşşş annesi sürekli bşyler söylüyormuş falan filan..bakalım evlenince anlıycaz..:)

Yalaaaaaaaaaaaaaaaandelikafadulden
Günahini almiyim tabii erkek arkadasinin; ama genelde hep öyle derler... sonradan evlilik monotonlasinca ailesi icin kullandigi benzer bahanelere dayanaraktan eski aliskanliklarina dönerler...
Genelleme yapmak dogru degil tabiiki...

sabaha karşı geliyor. çünkü işi o zaman bitiyor. sabah 3-4 gibi bazen 5 gibi kapatıp geliyor..sonra bir film izler uyuruz. akşam üstü 5-6 gibi uyanırız yine işe gider. siz yine de şanslısınız.

Çıkmıyor .

Biz olmadan keyif almadığını söylüyor:lepi:

canıma com com..:asigim:beraber çıkar;beraber keşfederiz her yeri.

Lakin ben asla kısıtlamam ve buna hakkım olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.

Eşlerin birbirlerine free alanlar sunması;sıkboğaz etmemeleri gerekiyor..

Herşeyin ortası makbul..Önceden benim teşvik etmemle de olsa çıkar arkadaşlarla basketini satrancını oynar ; sosyal aktivitelerine devam ederdi yanlız bebeğimiz

olduktan sonra -zaten kısıtlı olan vaktini- bu şekilde değil de onunla vakit geçirerek değerlendirmekten son derece mutlu olduğunu ifade ediyor.

Bence problem yok istediği zaman istediği ;bilgim dahilinde;çıkıp arkadaşları ile takılabilir (ki yapmıyor işte:) bu durumdan da memnunum yani.

konu disi ama dayanamadim ya cok komik bu nasil imza kiz :roflol::roflol::roflol:
Dr.Oetker artık Doçent olsun..:roflol::roflol::roflol:

konu sahibi arkadasa gelince tatlim birak arada sirada ciksin dejarj olsun gelsin ama sik sik olmasin akannehir

Yalaaaaaaaaaaaaaaaandelikafadulden
Günahini almiyim tabii erkek arkadasinin; ama genelde hep öyle derler... sonradan evlilik monotonlasinca ailesi icin kullandigi benzer bahanelere dayanaraktan eski aliskanliklarina dönerler...
Genelleme yapmak dogru degil tabiiki...

ehuehueh :)bencede yalan cnmm..cicimayı gecene kdr dibimden ayrılmas..sonraaa giderrrr...tabii gitmesine bşy demem hergün olmadıgı sürece haftada bi kaç gün gitmişş tamam ama hergün giderse bozuşurs:)

sabaha karşı geliyor. çünkü işi o zaman bitiyor. sabah 3-4 gibi bazen 5 gibi kapatıp geliyor..sonra bir film izler uyuruz. akşam üstü 5-6 gibi uyanırız yine işe gider. siz yine de şanslısınız.

abowwwww bu nasil hayatttt yaww:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:
ne is yapiyor tatlim senin esin?
cocuk yokmu?

ehuehueh :)bencede yalan cnmm..cicimayı gecene kdr dibimden ayrılmas..sonraaa giderrrr...tabii gitmesine bşy demem hergün olmadıgı sürece haftada bi kaç gün gitmişş tamam ama hergün giderse bozuşurs:)

tatlim bendece kuyrukluuu yalan hemde kaydirigubbakcemile3 haftada birkackez gitse iyi ama bak gur her aksam disarda olacak bu bir aliskanlik karekter meselesi degismesi mumkun degil! dikat derim

anaaa ben esimi yazmamsim 4 tane mesaj yazdim kaydirigubbakcemile3
adamcagazin isten gozu acilsa belki arada cikar ama eve gelir birseyler yer zaten yorgunlktan bitmis yatar uyur bende kk de fink atarim o yanimda uyurken zemuszemus

benim eşim hiç çıkmaz canım bu yüzden sormasınada gerek kalmaza.s
Zaten bütün gün yanlızım evde gecede çıkarsa yatayım öleyim ben o zaman:olmaz:

abowwwww bu nasil hayatttt yaww:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:
ne is yapiyor tatlim senin esin?
cocuk yokmu?

eşim köfte kokoreç satıyor. onların işi akşam 7 de başlıyor... sabaha kadar çalışıyor elemanı var genelde evde de oluyor. bazen erken kalkıp tüm gün gezedebiliyoruz. ama genelde de böyle.
çocuğumuz yok:)yerimseniben

eşim köfte kokoreç satıyor. onların işi akşam 7 de başlıyor... sabaha kadar çalışıyor elemanı var genelde evde de oluyor. bazen erken kalkıp tüm gün gezedebiliyoruz. ama genelde de böyle.
çocuğumuz yok:)yerimseniben

Sizinki eşinizin işi icabı..Keyfinden,serserilik edip gezeyim düşüncesinden değil elbette..opuyorumnanaktan

O zaman canim sen simdiden niyetini belli et; henüz evlenmemis olsanizda biraz kisitlamaya calis... bunun icin illa evli olmak gerekmiyor...
Sen simdi sesini cikartmadigin icin onda büyük bir ihtimalle "evlenince de arada söylenir durur, ben kafama göre takilirim nasilsa" düsüncesi vardir...
Simdiden gezme konusunda nasil bir es istedigini belli et ki, sonradan demesin "benim böyle oldugumu biliyordun, bile bile kabul ettin vs." ...
Seven adam simdiden kendine ceki düzen verir; en azindan kendisini frenler biraz...
Eger yemege bile eve ugramiyorsa durum bayagi vahim... evlenir evlenmez bir günden bir güne degismesi imkansiz gibi birsey...
Evlenmeden niyetini belli et ki o da hazirlikli olsun... bu konuda istedigin sekilde yasayip yasayamayacagina karar versin...

Bence de izin almak doğru değil.
Dışarı çıkabilir doğal bişey bu bana göre.
yani sürekli yapışık ikizler gibi beraber hareket edemem ben:bbo:
Mesela ben sevgilimle çok gezerim oda bensiz yapamaz.
Ama insanın arkadaşlarıyla görüşmesi de doğal birşey tabi.
Kiminle ve nerede olduğu önemli olan.
Sende nerde olduğunu biliyosun e güven olduktan sonra no problem:delphin:

O zaman canim sen simdiden niyetini belli et; henüz evlenmemis olsanizda biraz kisitlamaya calis... bunun icin illa evli olmak gerekmiyor...
Sen simdi sesini cikartmadigin icin onda büyük bir ihtimalle "evlenince de arada söylenir durur, ben kafama göre takilirim nasilsa" düsüncesi vardir...
Simdiden gezme konusunda nasil bir es istedigini belli et ki, sonradan demesin "benim böyle oldugumu biliyordun, bile bile kabul ettin vs." ...
Seven adam simdiden kendine ceki düzen verir; en azindan kendisini frenler biraz...
Eger yemege bile eve ugramiyorsa durum bayagi vahim... evlenir evlenmez bir günden bir güne degismesi imkansiz gibi birsey...
Evlenmeden niyetini belli et ki o da hazirlikli olsun... bu konuda istedigin sekilde yasayip yasayamayacagina karar versin...

cnmmm normalde gece 2 de eve giderdi şimdii 12de evde oluyo anca bukdr kısıtlayabildim:)bikaçkere evde durdu istedigim için bak durdumda ne oldu sıkılıyorum anlamıyosun falan diyip acıtasyon yaptı..evlendigime göre bi sorumlulugum olcak ozman böle dışarlarda durmam zatennn aynı olmas bekar ile evli....bak bisürü arkadaşım evli ayda yılda bi kahveye geliolar normalde kahveden çıkmaslar falan dioo sürekliiii.....bilmiom kıslarrrr umarım dedigi gibi olur yoksa çok kavga ederimmmmm benim babam kardeşimm kahve nedir bilmeslerrrr ailemden görmedim bi erkegin en gecc eve geldigi saaat 7-8 olur oda işi vardır die öle olmuştur...sanırım ömürmü tüketecek benceeee çünkü alışkanlık olmuşş gitmeden yapamas ama evdeki huzuru sırf bi kahveye tercih edecekse kendi bilir demi ama:)

Benim eşimde çıkmaz geceleri dışarı. Evde olmak bizimle vakit geçirmek daha çok hoşuna gider. Hergün değil elbette ama bazen arkadaşlarıyla çıkmak istese de ses çıkarmam. Evliyiz ama onun hayatı benim hayatım ve bizim hayatımız var. Hepsine saygılıyız :)) Sevgiyle kalın...

Back
X