- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bir cinnete bakar!Toplumumuzda hanım olmak önemli bir değer değil mi.mesela haklı bir konuda sesinizi yükseltirseniz toplum sizi haklı yerine haksız görüyor.sessiz kalmak konuları fazla büyütmrmek takdir ediliyor.şimdi benim aile hayatıma yönelik iş yerimde dedikodulat var gerçekler aslında eşimle karakolluk olduğumuz eşimin mecburen benle evli kaldığı çocuk yüzünden eşimin prası bitse benim onu terk edeceğim mutsuz olduğumyz vs.şimdi öok sinirliyim ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Tabi ki hayir, ne efendiliği ne hanımlığı.Toplumumuzda hanım olmak önemli bir değer değil mi.mesela haklı bir konuda sesinizi yükseltirseniz toplum sizi haklı yerine haksız görüyor.sessiz kalmak konuları fazla büyütmrmek takdir ediliyor.şimdi benim aile hayatıma yönelik iş yerimde dedikodulat var gerçekler aslında eşimle karakolluk olduğumuz eşimin mecburen benle evli kaldığı çocuk yüzünden eşimin prası bitse benim onu terk edeceğim mutsuz olduğumyz vs.şimdi öok sinirliyim ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?